Kerberos komentáře u knih
Třetí díl se mi velmi dobře četl.Začátek - život v lágru připomínal knihy Jiřího Stránského, i dozorce Žabák tam byl.Doba to byla zlá ,rodina Smolíkova si hodně vytrpěla .Příběh končí až v současnosti, takže pokračování asi nebude.
Poslouchala jsem rozhlasovou hru. V hlavních rolích Gabriela Vránová a Jan Přeučil,příjemně strávený čas.
Knihu jsem poslouchala ,popisuje tragické události a těžký život volyňských Čechů.
Poslouchala jsem audio knihu. Velmi příjemný byl i hudební doprovod ,židovské melodie navodily atmosféru.
Co člověku ničí život více pomluvy a anonymní udání nebo pomsta za dávné pochybení? Další skvělý historický román z oblasti Přerova. Za mě škoda,že se jednalo o jen trilogii. Autorka má mé sympatie ,čekám na další díla a určitě doporučuji.
Trochu pomalejší tempo , vracení se k předchozímu dílu .Z únosů a zabíjení nedobrovolných dárců orgánů mrazí. Nečekaně tragický konec.
Zajímavý námět,konec mě překvapil - to jsem určitě nečekala.
Při čtení této detektivky ,která se odehrává v prostředí známém z dánovek jsem zažívala dejavu.Za prvé námět /někde jsem se s ním setkala/za druhé přístup vyšetřovatelů /Neuer je kriminalista z Bratislavy/.Ale celkově čtivé a přečtu si určitě i další díly.
Druhý díl z nové série historických detektivek,které se odehrávají na středověkých českých hradech.
Zase vydařený díl,poslouchala jsem audio v slovenštině.V hlavní roli Kraus a jeho kamarádi z dětství , kteří jsou bohužel na dráze zločinu.Divoká porevoluční doba smutný konec.
V tomto díle vystupuje jen Bohdan Jaroš,ale není to na škodu.Poslouchala jsem audio v slovenštině.Bohdan je statečný a nějak víc lidský,když není jen nástroj k mučení a vyslýchání pod velením Steina.Už se těším na další pokračování.
Tento díl jsem poslouchala ,takže to trvalo déle ,než kdybych knihu četla.Skvělý zažitek ,neměla hluchých míst.Protože předchozí díly jsem viděla zfilmované, už se moc těším,že i tento a další díl,který má teprve být vydán,budou natočeny.
Přiznám se ,že jsem od knihy očekávala úplně něco jiného.Výsledkem byl lidský příběh ženy,která se celý život tajila svou orientaci a obklopila se lidmi,kteří měli podobný problém.Úspěšně se jí podařilo vše skrývat a oklamat tehdejší společnost.
Taková oddechovka pro ženy s trochou erotiky.Hlavní hrdinka je trochu rozporů plná herečka,která občas neví co vlastně chce.Další pokračování si asi přečtu.
Knížka,kterámi tématicky velmi sedla.Historie jedné rodiny odehrávající se v minulém století v okolí Brna.Nejedná se o příliš šťastný příběh.
Poslouchala jsem audio knihu namluvenou Ivanem Mládkem ,zasmála jsem se.
Ma první kniha od autora,poslouchal jsem audio verzi ,příjemný poslech pana Brouska.Co se tyče obsahu není to můj šalek kávy..
Asi půjdu proti proudu ,za mě horší než jsem čekala.Ten kdo četl Vaňkovou a zná trochu historii nemůže byt spokojen.Do dalších dílů už nepůjdu.
Příběh patří mezi nejlepší v sérii ,překvapivý konec,který jsem nečekala.
Poslouchala jsem audio knihu,zajímavé prostředí,snaha získat investory,rivalita,nečestné praktiky,příběh má spád .