kob komentáře u knih
Koukala jsem docela vyjeveně, když byl konec. Poslouchala jsem v audio podobě a displej ukazoval ještě asi deset kapitol, tak jsem čekala, kdy konečně dojde k zvratu a najednou tak rychlý konec. Ty další kapitoly byly jen upoutávky na nové knihy.
Velká poklona pro Andreu Černou, která tu megeru načetla tak přesvědčivě, že by ji člověk s chutí okamžitě zarazil do země.
Svět agentů a špionáže není zrovna moje parketa, navíc mi to přišlo zdlouhavé.
Nicméně forma vyprávění mě zaujala.
Těžký život na Volyni, a nakonec - z bláta do louže. Moc jsem toho o životě volyňských Čechů nevěděla, tak jsem ráda za rozšíření obzorů.
Napsáno skvěle!
Příběhy jsou si vlastně podobné, někdy se objevuje překvapivá naivita hrdinů, často svou roli sehrála náhoda, ale nikdo z nich už nedostal šanci na záchranu.
A rodiny s poslední nadějí zbytečně sepisovaly žádosti o milost...
Naděje, že vysoké stáří může být občas i velmi zábavné, když to člověk nevzdá a je aktivní.
Výborná detektivka! Žádná hluchá místa a nic, co by čtenáře rušilo. Autor vás první stránkou vtáhne do děje a nepustí.
Asi bych ocenila, kdyby se pan Kosatík tolik neprosazoval a neměl potřebu se ke všemu obsáhle vyjadřovat.
Paní Třeštíkovou mám ráda a velmi si její práce vážím.
Napínavá od začátku do konce, který byl dost rychlý a překvapivý.
Vysvětlení, co je to kleptomanie si člověk lehce najde na internetu a nic užitečnějšího knížka z mého pohledu neobsahuje. Naopak z ní dělá něco jako příjemnou a napínavou kratochvíli, kterou se bavila už i matka a babička hlavní hrdinky.
Možná, že kdyby tihle lidé vždycky dostali jednu pořádnou přes ruce, neukládal by si jejich mozek příjemný pocit z krádeže, ale uložil by si, že to sakra bolí, když se krade.
Sáhla jsem po této audioknize spíše z nouze, ale byla docela fajn.
Hygge je moje oblíbené téma.
Přišlo mi to strašně zdlouhavé a z doktorky Rankinové jsem se málem osypala, jak mi byla nepříjemná.
Věřím, že "to pořád trvá" a že si autor se svou přítelkyní na nebesích často povídá. Čtení druhé části pro mě bylo velmi náročné a schválně jsem zpomalovala, abych to přesmutné finále ještě oddálila...
Pokračovat v deníku byl úžasný nápad a ani si nechci představovat, jak moc to bylo pro pana Kubáníka náročné.
Děkuji za důkaz, že byla moje oblíbená herečka do poslední chvíle obklopená svými blízkými a obrovským množstvím lásky. Smekám před tou velkou obětavostí a péčí. Myslím, že Poslední deník Květy Fialové už mi zůstane v hlavě napořád.
Zajímavý příběh - poslouchala jsem jako audio a nenudila jsem se ani chvíli.
Zajímavý příběh okořeněný trochou nadpřirozena. Vyhovuje mi autorčin věcný, trochu strohý způsob vyprávění.
Výborně načtená audiokniha Martinem Stránským. Jako u všech knih JJ mi i u této bylo líto, že už je konec. Tak krásně se klouže po vlně jeho osobitého humoru.
Neskutečně široký záběr - netuším, kde se v člověku může vzít tolik energie.
Díky za zajímavé vzpomínky.