LeHor

I když nejsem cílová skupina, tak se kniha dobře četla. Asi jsem zrovna něco takového potřebovala. Líbila se mi, prostě oddechovka.

Tak nevím... Měla jsem chvílemi pocit, že knihu nedočtu. Útržky, které úplně nesouvisely s příběhem, mi přišly zbytečné a rušivé. Zhruba od poloviny se to zlepšilo a na čtení jsem se těšila.

Zajímavá kniha. I mne Gábina přivedla k biatlonu a stále mi tam chybí, byla to nádhera, sledovat jak se pere a teď si přečtu, čím vším procházela. I když teď už je to zase trochu jinak( v manželství) . Přeji jí hodně štěstí a děkuji za skvělé zážitky s biatlonem.

První polovina se trochu vlekla, ale pak se to rozjelo a těžko jsem knihu odkládala. Jedna hvězdička je za ten konec.

Četlo se to dobře, napínavé, ale opravdu trochu moc mrtvol. Konec mne překvapil, vraha jsem neodhalila.

Další super díl, napínavé, čtivé a vraha jsem neuhodla... těsně vedle :-)

Líbilo se mi to, i když je to smutný příběh. Bohužel takto žije mnoho žen.

Líbilo a moc. Nemohla jsem se od knihy odtrhnout, doporučuji!!!!

Napínavé, čtivé a určitě doporučuji. Odhadla jsem to správně, ale stejně mě to odhalení dostalo. No a ten konec...

Kniha mě hodně bavila, ale ten závěr...
Strašně, strašně překombinované, velká škoda, ale i tak stojí za přečtení.

Moc se mi to líbilo. Postupně se odkrývají staré hříchy a napětí stoupá. Už jsem tušila, jak, kdo a co.. I tak jsem nemohla knihu odložit.
Jsem ráda za české autory. Určitě si přečtu další autorčinu knihu.

Tak za mne taky ne, čteno dlouho a jen do výzvy. Jinak bych nedočetla.

No teda...
Velmi silný příběh. Nemohla jsem přestat číst. Nechápu, jak tohle může muž dělat své ženě a dětem, krutý bezcitný skřet. A už vůbec nechápu matku hlavní hrdinky, já bych za svou dceru dala vlastní život. Ach jo, buďme vnímaví a pomozme, když bude třeba.

Teda fakt super, napínavé, čtivé. Konec jsem čekala jiný, ale tenhle je více uvěřitelný.
Doporučuji.