LeHor komentáře u knih
Hezky popsaná část historie Rumunska, musela jsem si knihu dávkovat. Neznala jsem podrobnosti této revoluce, určitě stojí za přečtení.
Moc jsem si knihu užila. Koho litovat a komu fandit? Asi záleží na věku a životních zkušenostech. Mít více času, přečetla bych na jeden zátah.
Oblíbený autor opět nezklamal. Tři kamarádky a jejich týden plný životních peripetií.
Tak to prostě v životě chodí a mně to bavilo.
Na Eriku jsem se moc těšila a nezklamala. Chvilku se mi zdálo, že se příběh trochu táhne (možná špatné načasování), ale i tak se mi to moc líbilo. A májku taky můžu :-)
Uf, těžké a náročné čtení i když jsem to přečetla rychle.
Zpočátku čtete mezi řádky, tušíte a čekáte... Pak to přislo a nemůžu uvěřit, že někdo tohle dokáže. Zlomená dětská duše z prostředí nejbližších. Bohužel jich je takových moc.
Úžasně napsané a pokud na to máte, čtěte.
Hezký chlap, dostal od života naloženo. Kdo to nezažil, nepochopí.
R.I.P.
Povedená detektivka, fandím českým autorům a autorkám. Čtivé, napínavé a s krátkými kapitolami děj rychle ubíhá.
Historický příběh z doby, o které jsme se neučili. Čtivé (až na některé části), líbilo se mi to a autorku přidávám do oblíbených.
I tato kniha se mi velmi dobře četla. Vyšetřování začalo poměrně dost pozdě, ale nakonec bylo téměř vše objasněno.
Kniha mě hodně bavila, ale ten závěr...
Strašně, strašně překombinované, velká škoda, ale i tak stojí za přečtení.
Napínavé, čtivé, nerada jsem knihu odkládádala.
Jak snadno si člověk může nasadit blechu do kožichu a jak těžko se jí zbavuje.
Moc se mi to líbilo. Postupně se odkrývají staré hříchy a napětí stoupá. Už jsem tušila, jak, kdo a co.. I tak jsem nemohla knihu odložit.
Jsem ráda za české autory. Určitě si přečtu další autorčinu knihu.
Moc se mi to líbilo. Čtivé, napínavé a na konci do sebe vše zapadlo i když už jsem to tak nějak tušila.
Těším se na další knihy od autorky.
Oblíbená autorka, oblíbená Kim a její tým. Super počtení, začátek celého týmu. Moc jsem si to užila, ani mi nevadilo, vrátit se v čase, kde jsou ještě všichni spolu.
Pěkná prvotina, dobře se mi to četlo, až na ten konec.
Určitě si od autorky ještě něco přečtu.
Tak za mne taky ne, čteno dlouho a jen do výzvy. Jinak bych nedočetla.
To se mi taaaak líbilo. Příběh ze života, kterých je určitě spousta, tušíte, jak příběh dopadne a stejně musíte číst a číst....
Super oddychovka, která mne vytáhla ze čtecí krize.