likaf komentáře u knih
Myslím si, že tento díl už neměl vzniknout. Totálně mimo.
Krátké, lehce čitelné. Je to taková groteska, kterou nesmí člověk brát moc vážně. Legrace.
Zabili mi Záviše!!! Třetí díl série byl zatím nejlepší - i když první a druhý byly také skvělé. Třetí chytne čtenáře za srdce. Bez slzy na závěr se to asi neobejde...
Od Františka Niedla jsem ji četla serii Hynek Tas z Brodu. A Platnéř je zrovna tak skvělá kniha. Napínavě napsané od začátku až do konce. Rozhodně doporučuji všem, kdo má rád historické romány.
Prostě báječné! Kniha se četla jedním dechem. Překrásné popisování krajiny, květin...prostě super. Dala bych i o hvězdu víc, kdyby ta možnost byla. A to nepatří k fanouškům scifi. Rozhodně doporučuji.
Druhý díl stejně pěkný. Plný napětí. Vše dobře dopadlo a zlo bylo potrestáno... Doporucuji
(SPOILER) Ach jo, to je drama. Jeden se nemůže odtrhnout od čtení. Harry to koupil. Jdu hned na další díl, musím vědět co s ním je....
Skvělé čtení. Každý díl se mi zdá lepší než předcházející. Doporučuji
Krásná série, moc dobře se kniha četla. Škoda, že není ještě pár dílů. Doporučuji.
Velmi dobrá kniha. Pročítala jsem ji tak jak šel čas ve skutečnosti i v knize. A protože je konec roku (na dohled), mám dočteno. Ale myslím si, že v lednu začnu znovu od začátku. Připomene mi kdy se mám na co zaměřit v přírodě :-)))
Dobré počtení. Na vraha jsem měla podezření ještě před rozuzlením. Doporučuji
Skvělé čtení. Z rodinného zázemí i od královského dvora. Rozhodně doporučuji. A už se vrhám na třetí díl.
Poslouchala jsem audioknihu. Nemohla jsem se od ní odtrhnout. Příběh Eleanory a její rodiny. Na pozadí skutečných historických událostí. Doporučuji.
Dávám knize 3 hvězdy, protože si myslím, že i když je to celkem "slátanina" měla by si ji přečíst všechna děvčata, která se chtějí provdat za muslima.
První kniha od autora. Docela jsem se nemohla prokousat začátkem. Chvílemi děj letěl a chvílemi se táhnul. Trošku zamotané, nepřehledné. I přesto stojí za přečtení. Jsem zvědavá na další díl.
Krásné čtení, trošku jsem si představovala Přemysla jinak - milejšího (asi jsem ovlivněná přečtením románů od p.Vaňkové). Doporučuji k přečtení.
Báječné čtení. Král Václav velmi schopný a dobrý král. Těším se na další díl.
(SPOILER) Páni, devátá kniha a stále takové napětí. Trošku otevřený konec. Dozvíme se jak to s prchající dvojicí dopadne? Přede mnou je už poslední díl - trošku se bojím, co budu číst až budu na poslední stránce posledního dílu....
Skvělá kniha. Každým dílem se mi tato série líbí víc a víc. Rozhodně každému doporučuji k přečtení. A jdu na díl č. 6 !