Linda007 komentáře u knih
Vraha jsem neuhodla, takže spokojenost. Jako vždy krásné popsání přírody a lidských povah.
Tenhle díl se mi zatím líbil nejvíce a to mě anotace vůbec nelákala. Skvěle se to četlo, měla jsem to rychle přečtené. Byla jsem napnutá a hlavně jsem nepřišla na to kdo je vrah.
Hodí se mi do výzvy a navíc jsem to mohla číst dceři.
Skvělá kniha moc mě bavila. Zajímavá doba, prostředí. Všem doporučuji.
Moje první kniha od autorky. Líbila se mi, nějaké drobnosti mi tam neseděli, ale jsem spokojena. Bylo to napínavé a vraha jsem neuhodla.
Skvělá kniha, ikdyž bych měla pár připomínek ke kosení. Nechápu, proč tak vyspělá civilizace nemá jenom jeden druh kosení, nějaký bezbolestný. Jinak se mi kniha líbila, je nepředvídatelná. Další díly si určitě přečtu.
Úžasně milá kniha, která je psaná formou dopisů. Mohla by být i delší. Takové to příjemné pohlazení po duši.
První kniha od autora a za mě super. Vrah překvapivý, vraždy trochu drsnější, ale není to nic hrozného. Robert i jeho parťák jsou sympaťáci. Určitě si přečtu i ostatní díly. Napínavý a super kratší kapitoly.
Moc rozkošné a milounké. Kdysi jsem viděla film, ale už si ho moc nepamatuji. Ještě si přečtu jiná díla od autorky.
Líbí se mi ta kombinace románu s detektivkou. Přijde mi, že autorka má něco proti zrzavým lidem. Také mě zaujalo, že všichni měli kožené tenisky. Nikdy jsem nikoho neviděla je nosit a tady je měli snad všichni :) . Jinak se mi zápletka líbila.
Moc hezky napsané a vymyšlené. Jednou bych to chtěla přečíst dceři.
Konečně jsem se pustila do fantasy klasiky a bylo to skvělé.
Musím říct, ze po delší době dobrý psycho thriller. Možná je to tím, že jsem předním četla hodně slabý Kruh, ale líbilo se mi to, bylo to napínavé, trochu zvracené, trochu předvídatelné.
Vynikající román. Násilné scény mi nepřišly přehnané, takhle to bylo, tak nevidím důvod proč by měli být mírnější.
Kdo byl “horší”? Karel nebo Viktor? Překvapuje mě, že hodně lidí vidí Viktora pozitivně.
Úžasné, zábavné a rozkošné. Kniha má i moc vtipné obrázky a fotografie Dášenky.
Kniha je zbytečně dlouhá, hodně situaci se stále opakuje dokola po většinu knihy. To je jediné negativním. Autorka skvěle vystihli atmosféru na Aljasce, která je krásná, ale hlavně hodně drsná a kde můžete zmizet tisíci způsoby. Vidím to na dobré psychologické drama. Milovaný tatínek, který je zničený po válce ve Vietnamu. Trpí nočními běsy, depresemi...Je nemocný . Je správné ho kvůli tomu opustit? Nedělá to přeci schválně. Je nemocný. Kdyby měl rakovinu, taky ho neopustíte. Na druhou stranu, nechcete žít s tyranem, který vás bije, děsí, bojíte se nadechnout, aby jste ho nenaštvali. Se zimou se vše horší. Ale on Vás miluje, potřebuje. Nechali byste v tom žít své dítě? Opustili byste svého milovaného muže? Spousta otázek.. oblíbila jsem si velmi Matthewa. O to víc bolel jeho osud.
Poslouchala jsem jako audioknihu a sekla jsem se u ní na několik měsíců.
Nebylo to špatné, ale autorka má lepší knihy.
Celkem mě šokoval osud Oldřicha.