Lindulinek komentáře u knih
Kniha mě opět nezklamala. Tuto autorku mám moc ráda.
Děj je smutný. Tušila jsem zápletku, ale teda konec mě posadil na zadek.
Kniha byla napínavá a četla se moc hezky. Určitě doporučuji.
Další kniha od této spisovatelky, kterou jsem četla a další, která nezklamala. Skvěle popsány životy jednotlivých postav. Opět se ukazuje skvělá schopnost autorky napsat zajímavý příběh s mnoha postavami tak, aby se čtenář nejen neztratil, ale aby měl vše i dovysvětleno. Těším se na další knihu, která už na mě čeká v knihovně :-)..HANA
Další úžasná kniha, kterou jsem od této autorky četla. Vraha jsem do poslední chvíle neodhalila. Příběh byl strhující a napínavý.
Skvělá kniha plná tajemství. Autorka mě moc baví a těším se na další knihu.
Kniha byla čtivá a líbila se mi. Závěr jsem nečekala a díky tomu dávám knize vysoké hodnocení.
Úžasná detektivka. Celý děj se odehrává na jednom místě a jeden zvrat následuje za dalším. Přečetla jsem za jeden den. Nešlo se odtrhnout.
Knihu jsem si pořídila ze zvědavosti, protože kolem ní byl takový povyk....a ....mnoho povyku pro NIC. Tohle kdyby nevydalo spřízněné nakladatelství, tak věřím, že by se tato kniha na trh ani nedostala. Ukňouraná, negativní a shazující lidi kolem. Vážím si toho, co dokázala ve světě biatlonu a za to má můj obdiv, ale pokud by každá nevyrovnaná osoba vydávala knihy podobného stylu, tak by nejen biografická literatura, ale i úcta, kterou by měl mít člověk k člověku, ať už si o sobě myslí cokoliv, pěkně upadla. Knihu jsem dočetla do poloviny.
Skvělá kniha. Nemohla jsem se odtrhnout. Za 14dnu jedu do divadla na hru Hana a moc se těším, až uvidím vše "v reálu"
Druhý díl nezklamal, skvěle propracovaný příběh obohacený o zvraty. Těším se na další příběh.
Knihu jsem bohužel nedočetla. Nejslabší díl, který mi přišel nereálný, překombinovaný a nudný. Tuto sérii detektivek jsem měla jako TOP, ale tentokrát veliké zklamání.
Kniha se mi moc líbila. Jako všechny předcházející knihy, ani tato nezklamala.
Jednoduchá kniha s jednoduchou hlavní hrdinkou. Dávám jednu hvězdičku, protože jsem si od knihy odpočinula, ale opět jsem se ujistila, že tento druh literatury není nic pro mě.