Lka komentáře u knih
V tomto díle už začíná jít o život i samotné Šivě. Uvidíme, jak to bude pokračovat dál..
Tuto knihu jsem si vybrala do čtenářské výzvy a vůbec nelituji. Styl psaní je trošku zvláštní, který nemusí každému sednout, ale mě to nevadilo. Je to příběh o právu první noci pro nevěstu, která se musí podvolit Františku Karabicovi. Bohužel některé to nedokázaly přijmout a skončilo to nakonec tragicky.
Audiokniha :
Knihu jsem si vyposlechla jako audioknihu v podání Jany Strykové. Výborně načteno, hezky se to poslouchalo. Bohužel kniha byla napsána chaoticky, přeskakování z osoby na osobu. Měla jsem trochu problém se v tom vyznat. Silný příběh porodní asistentky, která zachránila mnoho životů. Kniha nebyla úplně špatná, ale na toto téma jsem četla daleko lepší knihy.
Hezký komiks i když hrozně smutný. Neudržela jsem se a obrečela jsem to. Lajky mi bylo hrozně líto. Drtí mě, jak si takový pejsek nemůže sám rozhodnout o svým životě. Byl prakticky vyslán na smrt.
Tak já půjdu tentokrát proti proudu. Příběh byl hezký, takový milý. Ale jakoby tomu chyběla šťáva. Možná jsem hodně navnaděná knihami W. Bruce Camerona, které opravdu miluji.
Další komiksové zpracování díla Karla Čapka. Nádherné ilustrace, z kterých úplně dýchá atmosféra.
Na tuto knihu jsem se těšila a bohužel mě moc nenadchla. Čekala jsem něco jiného. Ilustrace se mi taky moc nelíbila, možná tak jedna.
Kniha obsahuje pět příběhů z nelehké doby, které jsou děsivé a určitě bych je zažít nechtěla.
Audiokniha :
Nádherně namluvená kniha, kde Zdeňka vypráví svůj příběh plný hrůzy a odhodlání přežít.
Já jsem s knihou byla spokojená. Líbila se mi i ilustrace. Kniha mě nenudila. Naopak jsem získala nějaké další informace o bratrů Mašínových. Bylo i pěkné závěrečné shrnutí o životě jednotlivých postav.
Volné pokračování knihy Dům u nemocnice. Dojemný příběh Víťi, které se splní její sny, ale taky zažije velkou bolest.
I když nejsem kočičí máma, ale psí, tak příběh se mi moc líbil. Byla jsem mile překvapená, že i kočka může být velice chytrá. Je to až neuvěřitelné. Moc hezký příběh o věrnosti kocourka.
Audiokniha :
Kniha se mi líbila. Po celou dobu mě držela v napětí, nenudila jsem se. Pořád jsem čekala, co z toho vyleze...
Audio :
Další skvělý příběh. Oddělení Q jsem si oblíbila. Jdu na další knihu ze série...
Moc krásný příběh. Atmosféra vánoc a k tomu milé lidi s koťátkem. Tyhle knihy prostě miluji. Pohladí po duši i když nemáte zrovna moc náladu. Vřele doporučuji.
Podobná kniha je : Vánoční překvapení, kterou taky doporučuji.
Krásná knížka, ke které jsem se dostala díky čtenářské výzvě 2024. Tato kniha má v sobě hloubku a určitě stojí za přečtení. Je určena všem, jak mladým, ale i dospělým čtenářům.
Audiokniha :
Příjemné poslouchání, opravdu vhodné pro děti. Kniha plna mouder, kdy ze špatného může vzejít něco dobrého. Mně až tak tolik kniha nedala.
Krátký, ale čtivý příběh. Doktor Ronn přemýšlí, jak zpět získat svobodu o kterou přišel v manželství.