Lka Lka komentáře u knih

Dívka ze země Venku 7 Dívka ze země Venku 7 Nagabe

V tomto díle už začíná jít o život i samotné Šivě. Uvidíme, jak to bude pokračovat dál..

05.03.2023 3 z 5

První noc bez lásky První noc bez lásky Petra Nachtmanová

Tuto knihu jsem si vybrala do čtenářské výzvy a vůbec nelituji. Styl psaní je trošku zvláštní, který nemusí každému sednout, ale mě to nevadilo. Je to příběh o právu první noci pro nevěstu, která se musí podvolit Františku Karabicovi. Bohužel některé to nedokázaly přijmout a skončilo to nakonec tragicky.

31.01.2023 5 z 5

Porodní sestra z Osvětimi Porodní sestra z Osvětimi Magda Knedler

Audiokniha :
Knihu jsem si vyposlechla jako audioknihu v podání Jany Strykové. Výborně načteno, hezky se to poslouchalo. Bohužel kniha byla napsána chaoticky, přeskakování z osoby na osobu. Měla jsem trochu problém se v tom vyznat. Silný příběh porodní asistentky, která zachránila mnoho životů. Kniha nebyla úplně špatná, ale na toto téma jsem četla daleko lepší knihy.

18.01.2023 4 z 5

Lajka Lajka Nick Abadzis

Hezký komiks i když hrozně smutný. Neudržela jsem se a obrečela jsem to. Lajky mi bylo hrozně líto. Drtí mě, jak si takový pejsek nemůže sám rozhodnout o svým životě. Byl prakticky vyslán na smrt.

04.01.2023 5 z 5

Lov Lov Bernard Minier

Audiokniha :
opět další skvělý díl. Já jsem byla spokojena.

27.12.2022 5 z 5

Zaměstnání: Máma Zaměstnání: Máma Jana Benková

Moc hezká odpočinková kniha, která pohladí po duši.

05.11.2022 5 z 5

Psí život Psí život Jaroslav Irovský

Tak já půjdu tentokrát proti proudu. Příběh byl hezký, takový milý. Ale jakoby tomu chyběla šťáva. Možná jsem hodně navnaděná knihami W. Bruce Camerona, které opravdu miluji.

20.10.2022 4 z 5

Krakatit: Na motivy románu Karla Čapka Krakatit: Na motivy románu Karla Čapka Jan Štěpánek

Další komiksové zpracování díla Karla Čapka. Nádherné ilustrace, z kterých úplně dýchá atmosféra.

08.10.2022 4 z 5

Odsunuté děti Odsunuté děti Marek Toman

Na tuto knihu jsem se těšila a bohužel mě moc nenadchla. Čekala jsem něco jiného. Ilustrace se mi taky moc nelíbila, možná tak jedna.
Kniha obsahuje pět příběhů z nelehké doby, které jsou děsivé a určitě bych je zažít nechtěla.

15.08.2022 3 z 5

Klid je síla, řek tatínek Klid je síla, řek tatínek Zdenka Fantlová

Audiokniha :
Nádherně namluvená kniha, kde Zdeňka vypráví svůj příběh plný hrůzy a odhodlání přežít.

11.08.2022 5 z 5

Zatím dobrý (komiks) Zatím dobrý (komiks) Jan Novák

Já jsem s knihou byla spokojená. Líbila se mi i ilustrace. Kniha mě nenudila. Naopak jsem získala nějaké další informace o bratrů Mašínových. Bylo i pěkné závěrečné shrnutí o životě jednotlivých postav.

08.04.2022 4 z 5

Až bude padat hvězda Až bude padat hvězda Valja Stýblová

Volné pokračování knihy Dům u nemocnice. Dojemný příběh Víťi, které se splní její sny, ale taky zažije velkou bolest.

14.02.2022 5 z 5

Rembrandt – Příběh kočky Rembrandt – Příběh kočky Darko Macner

I když nejsem kočičí máma, ale psí, tak příběh se mi moc líbil. Byla jsem mile překvapená, že i kočka může být velice chytrá. Je to až neuvěřitelné. Moc hezký příběh o věrnosti kocourka.

15.01.2022 5 z 5

Dítě ohně Dítě ohně S.K. Tremayne (p)

Audiokniha :
Kniha se mi líbila. Po celou dobu mě držela v napětí, nenudila jsem se. Pořád jsem čekala, co z toho vyleze...

01.10.2021 4 z 5

Marco Marco Jussi Adler-Olsen

Audio :
Další skvělý příběh. Oddělení Q jsem si oblíbila. Jdu na další knihu ze série...

31.07.2021 4 z 5

Sněhulčiny Vánoce Sněhulčiny Vánoce Kristen McKanagh

Moc krásný příběh. Atmosféra vánoc a k tomu milé lidi s koťátkem. Tyhle knihy prostě miluji. Pohladí po duši i když nemáte zrovna moc náladu. Vřele doporučuji.
Podobná kniha je : Vánoční překvapení, kterou taky doporučuji.

13.12.2020 5 z 5

Králíček Sameťáček Králíček Sameťáček Margery Williams

Krásná knížka, ke které jsem se dostala díky čtenářské výzvě 2024. Tato kniha má v sobě hloubku a určitě stojí za přečtení. Je určena všem, jak mladým, ale i dospělým čtenářům.

18.02.2024 5 z 5

Sára. Kniha první Sára. Kniha první Esther Hicks

Audiokniha :
Příjemné poslouchání, opravdu vhodné pro děti. Kniha plna mouder, kdy ze špatného může vzejít něco dobrého. Mně až tak tolik kniha nedala.

10.02.2024 3 z 5

Mrtvá ramena Mrtvá ramena Hans Pfeiffer

Krátký, ale čtivý příběh. Doktor Ronn přemýšlí, jak zpět získat svobodu o kterou přišel v manželství.

19.09.2023 4 z 5

Anča a Pepík 5 - komiks Anča a Pepík 5 - komiks Lucie Lomová

Poslední díl ze série opět nezklamal.

13.07.2023 5 z 5