Lka Lka komentáře u knih

Vačice, která se nesmála Vačice, která se nesmála Frank Tashlin

Další poučný hezký příběh o vačici, která se nesmála. Přečteno za chvilku. Krásné ilustrace.

Medvěd, který nebyl Medvěd, který nebyl Frank Tashlin

Pěkný příběh, který se Vám vryje do paměti.

Útěk ze světa Útěk ze světa Lucinda Berry

Tak to bylo zase něco. Další skvělá kniha od autorky. Je pravda, že Andílek byl lepší.
Čtivé od začátku až do konce. Celou dobu jsem byla napnutá a hlavně jsem nechápala, jak se člověk může nechat, tak zmanipulovat. A ten závěr ...

Romeo a Julie (komiks) Romeo a Julie (komiks) William Shakespeare

Tragický příběh od W. Shakespeara v podobě komiksového vydání. Moc pěkné. Začínám přicházet na chuť komiksů.

28.10.2021 5 z 5

Motýlek Motýlek Henri Charrière

Audiokniha :
Zajímavý příběh člověka, kterému říkali Motýlek. Byl odsouzen na doživotí za vraždu, kterou nespáchal. Kniha je plná pokusů o útěk. Někdy zdařilých a někdy ne. Přikláním se k názorům, že to není moc uvěřitelné, jak trestance měli všude rádi.

23.10.2021 4 z 5

Smrtelný hřích Smrtelný hřích Markéta Harasimová

Dlouho jsem se na tuto knihu těšila a opravdu mě nezklamala. Příběh Eriky, která byla zneužívaná vlastním otcem a její matka jí to nechtěla věřit. Moc hezky napsaná kniha, kterou bych určitě doporučila, ale asi nebude pro každého. Byla to první kniha od autorky a určitě se vrhnu na další.

20.10.2021 5 z 5

Rozbité panenky Rozbité panenky Sarah Flint

Kniha se mi líbila. Byla napínavá od začátku až do konce. Závěr knihy mě překvapil.
Už se těším až vyjde další díl.

17.10.2021 5 z 5

Lháři, lháři Lháři, lháři Sarah Flint

Další skvělé pokračování série. Mě se kniha moc líbila. Celou dobu mě držela v napětí. Určitě knihu doporučuji.

05.10.2021 5 z 5

Dítě ohně Dítě ohně S.K. Tremayne (p)

Audiokniha :
Kniha se mi líbila. Po celou dobu mě držela v napětí, nenudila jsem se. Pořád jsem čekala, co z toho vyleze...

01.10.2021 4 z 5

Sběratel trofejí Sběratel trofejí Sarah Flint

Další skvělé pokračování, i když Maminčin mazánek se mi líbil víc. Ale už se těším na další...

24.09.2021 5 z 5

Ledové sestry Ledové sestry S.K. Tremayne (p)

Audiokniha :
Tajemný příběh o zemřelém dvojčeti, který Vás drží celou dobu v napětí.

14.09.2021 4 z 5

Babička pozdravuje a omlouvá se Babička pozdravuje a omlouvá se Fredrik Backman

Audio :
Tak jsem přemýšlela, co k této knize napsat. Bohužel se přikláním k menšině čtenářů, které kniha moc neoslovila. Protože jsem knihu poslouchala, tak jsem si ji vyposlechla celou. Pokud bych ji četla, tak bych ji nejspíš odložila. Není to můj žánr.

09.09.2021 2 z 5

Ztracená sezona Ztracená sezona Dot Hutchison

Pokud mohu hodnotit celou sérii, tak Sběratel motýlů byl nejlepší. Pak následují Letní děti. Májové růže a Ztracená sezóna bylo docela zklamání.
U ztracené sezóny se mi líbil závěr, posledních 100 stran. Líbilo se mi samotné vyšetřování případu, ale to ostatní mě nebralo. I když jsem četla předcházející knihy, měla jsem docela problém zorientovat se ve jménech.

06.09.2021 3 z 5

Muž jménem Ove Muž jménem Ove Fredrik Backman

Audiokniha :
Nejdřív jsem si říkala, do čeho jsem to zase pustila. Nakonec to byl příjemný poslech. Hezký, emotivní příběh.

03.09.2021 4 z 5

Za války, 1914: Sbohem, Piccadilly Za války, 1914: Sbohem, Piccadilly Cynthia Harrod-Eagles

O téhle první knize ze série jsem měla trochu jiné představy. Celkově se mi příběh líbil i když to není můj žánr. Měla jsem problém se vyznat v tolika jmen.

27.08.2021 4 z 5

Oběť 2117 Oběť 2117 Jussi Adler-Olsen

Audiokniha:
Kniha se mi líbila. Už jsem se i dočkala a dozvěděla něco o Asadovi. Bylo to napínavé, i když je pravda, že trochu zdlouhavé.

26.08.2021 4 z 5

Selfies Selfies Jussi Adler-Olsen

Audio :
Další skvělý díl ze série. Líbila se mi i dějová linka Rose. Už se těším, že se snad v příštím díle dozvím něco o Asadovi.

13.08.2021 5 z 5

Maminčin mazánek Maminčin mazánek Sarah Flint

Tak to bylo super. Napínavé od začátku až do konce. Představa, že by se mi stalo to co matkám...hrůza. Závěr knihy byl opět překvapení. Knihu určitě doporučuji a já se chystám na další...

11.08.2021 5 z 5

Nesmírný Nesmírný Jussi Adler-Olsen

Audio :
Další skvělý příběh oddělení Q. Skvělá parta s kterou se nenudíte a k tomu vždy zajímavý případ. U mě zatím vede Vzkaz v láhvi a Žena v kleci. Jdu na další díl...

10.08.2021 5 z 5

Není to moje dcera Není to moje dcera Kate Hewitt

Nádherná kniha i když je plná smutku. Nechtěla bych být v kůži Milly ani Anny. Takové rozhodnutí, které všem obrátí život naruby . Jedná věc je právní, ale druhá citová. Chápu obě dvě strany. Je to opravdu moc těžké. A pak k tomu ještě přijde stanovení takové diagnózy. Konec knihy jsem probrečela. Určitě knihu doporučuji...

31.07.2021 5 z 5