m2056 m2056 komentáře u knih

Stříbrná cesta Stříbrná cesta Stina Jackson

Kniha se četla překvapivě dobře jen si člověk musí zvyknout já jiný jména příběh se odehrává ve Švédsku tak jsou tam taková jména. Kniha nemá kapitoly ale má dvě části první část je lepší o maličko než druhá.

13.03.2024 4 z 5

Marco Marco Jussi Adler-Olsen

Kniha není až příliš dobrá tohle mě nesedlo jako případ pro oddělení Q bohužel mě to přišlo zbytečně nataženo hodně slov psáno pro nic za nic.

03.02.2024 2 z 5

Tíživé ticho Tíživé ticho Robert Bryndza

Kniha je čtivá je to maličko jiné než série jaké autor píše odehrává se příběh i jinde než jen Velká Británie. Chtěl jsem dát něco mezi 3 až 4 hvězdy ale závěr knihy byl velmi dobrý tak dávám 4 hvězdy. Ale Kniha má ji někdy trochu slabší místa v první polovině knihy ale ujde to.

22.01.2024 4 z 5

Propast Propast Jozef Karika

Kniha Propast je hlavně psychologické drama z Tater. Kniha popisuje boj Adama samého ze sebou a boj proti příznaku hor příběh se odehrává ve Slavkovském údolí kde je zakázán vstup. Moc mě zajímá kolik zvědavcu kniha přilákala do téhle oblasti. Kniha není lehké čtení ale když vás chytne stanete se součástí Adama hlavního hrdiny. Prostě hory mají své tajemství.

01.01.2024 5 z 5

Harry Potter a Tajemná komnata Harry Potter a Tajemná komnata J. K. Rowling (p)

Druhý díl už má o pár stránek víc než předchozí čte se dobře kolikrát je vám hlavního hrdiny upřímně líto moc dobře napsáno s citem a láskou.

23.09.2023 4 z 5

Není cesty zpět Není cesty zpět Tim Weaver

První příběh od autora co jsem četl líbil se mě hodně hlavně i to že vše kolikrát nedopadne dobře a překvapivě zvraty v příběhu co jsou upoutá člověka k dalšímu čtení.

Vážka Vážka Michel Bussi

Moje první setkání s autorem a nelituji kniha je dobře napsaná až do konce vás upoutá ke čtení zajímavě vymyšleno.

09.09.2023 5 z 5

Krvavé jahody Krvavé jahody Jiří S. Kupka (p)

Kniha je podle skutečnosti hodně smutný příběh dvou sester kdo je smutný ať to nečte a počká až bude mít lepší náladu protože tohle je 85% knihy smutek beznaděj utrpení.

07.09.2023 5 z 5

Klekánice Klekánice Tereza Bartošová

Kniha je dobře napsaná a promyšlená není zbytečně natažená děj plyne hodně rychle najdeme tam emoce i pocity hlavních osob závěr je hodně překvapivý a možná i pravdivý to musí každý posoudit sám.

06.11.2023 4 z 5

Harry Potter a Ohnivý pohár Harry Potter a Ohnivý pohár J. K. Rowling (p)

Kniha je velmi čtivá hodně výpravná už to není tak pro malé děti příběh je už trochu vice temný.

Forrest Gump Forrest Gump Winston Groom

Tak tohle člověka baví i proto že příběh je dost odlišný než je film.

07.09.2023 5 z 5

Duch domu Ashburnů Duch domu Ashburnů Darcy Coates

Mě osobně se kniha líbila a dobře četlo je tam dobro a zlo a vždy to nějak dopadne.

06.09.2023 4 z 5

Tajemství sídla Craven Manor Tajemství sídla Craven Manor Darcy Coates

Čte se dobře je to takový pohodové duchařeni.

06.09.2023 4 z 5

Říkali mu Terazky Říkali mu Terazky Miloslav Švandrlík

Klasika potěší ale dá i myšlenky do hlavy jako to byla divná doba jak se žilo bohužel to kolikrát veselé nebylo.

05.09.2023 4 z 5

Plzeňské mordy / Nepohřbený rytíř / Případ s alchymistou Plzeňské mordy / Nepohřbený rytíř / Případ s alchymistou Vlastimil Vondruška

Kniha se čte dobře čtení dobře ubývá nezklame vás když po knize v knihovně sáhnete.

05.09.2023 5 z 5

Anatomie lži Anatomie lži Dan Brown

Moje první kniha od autora co jsem četl přečtené za dva dny nemohl jsem toho nechat.

01.09.2023

Hodná a zlobivá holka Hodná a zlobivá holka Michael Robotham

Nemá chybu jedním dechem se čte.

30.08.2023 4 z 5

Dlouhý pochod Dlouhý pochod Stephen King

Kniha je tak dobrá že máte kolikrát pocit že ten pohod šlapete také.

14.08.2023 5 z 5

Osvícení Osvícení Stephen King

Prostě kniha je dokonalá není třeba více psát.

13.08.2023 5 z 5

Řbitov zviřátek Řbitov zviřátek Stephen King

Příběh vás vcucne do sebe a pustí až na konci.

13.08.2023 5 z 5