Magdyla.8 | Komentáře u knih | Databáze knih

Magdyla.8 Magdyla.8 komentáře u knih

Americký experiment Americký experiment Elena Armas

Uf, no co k tomuto říct. Z Lásky po španelsku jsem byla nadšená, a proto jsem očekávala podobný vibe i tady. Bohužel to byla ma chyba. Příběh mě neoslovil, Lucas mi nebyl moc sympatický, omílaní stejných vět stále dokola taky ne (je kamarád/ka, určitě ke mě nic necítí), abychom jen sledovali jak po sobě hlavní hrdinové touží a pak ve výsledku - světe div se - se to splní.

24.01.2025 2.5 z 5

Tajemství domu Thornů Tajemství domu Thornů Margaret Rogerson

Bylo fajn se po pár letech vrátit do tohohle světa. Ale tím, že už uběhl nějaký ten pátek po dočtení prvního dílu, tak samozřejmě si jiz nevybavuji detaily v příběhu. Oblíbila jsem si Silase a v této novele byl zase skvělý. Co už pokulhávalo byl děj, ve kterém se toho nic moc extra nestane a vlastně ve výsledku se nedozvíme ani nové informace. No nic.

24.01.2025 2.5 z 5

Poslední gambit Poslední gambit Jennifer Lynn Barnes

Trilogie byla super. S postupem času ale jsem zapomněla už o čem příběh byl, což je škoda. Nicmene jsem stále tým Grayson a tesim se na vypraveni ze strany bratrů. Jedine co mi nesedlo bylo to proč si starý pán vybral za dědičku zrovna hlavní hrdinku..

Odkaz Hawthornů Odkaz Hawthornů Jennifer Lynn Barnes

Takový klasický druhy vycpavkovy díl, vrhám se na další díl, ale stejně mě zajímá jak tento příběh skončí.

Hlava plná lásky Hlava plná lásky Ali Hazelwood

Knihy od autorky mají v sobě humor, svižnost a neotřelé prostředí. To mě velmi baví, prostředí fyziky nebo nějaké jiné profese. Již třetí kniha od autorky a stále to má šmrnc.

31.12.2024 4 z 5

Rodina především Rodina především Karen M. McManus

Spisovatelku jsem si oblíbila a s radostí si přečtu každou její novinku. Tento příběh byl zamotaný, měl komplikované vztahy v rodině a dobře se tu střídaly kapitoly z minulosti a současnosti. Bavila me více součastna linka, ta minulost mi přišla trochu na sílu.

Tlukot tisíců srdcí Tlukot tisíců srdcí Kiera Cass

Po minulé knize od autorky - Zaslíbená, která mě velmi zklamala jsem nevěděla co očekávat. A byla jsem mile překvapena. Příběh rychle plynul, postavy nebyli nijak ploché, Annika byla odvazna a Lennox pod slupkou dobrák. Některé pasáže se mi zdáli nedomyšlené a nedotahle do konce. Proto jen průměrné hodnocení.

Lepší než ve filmu Lepší než ve filmu Lynn Painter

To byla tak milá romantická linka. Nechyběla romantika, humor a vtipné slovní přestřelky mezi hrdiny. Hodně mě to bavilo a od autorky si určitě něco dalšího přečtu.

30.12.2024 4 z 5

Život je příliš krátký Život je příliš krátký Abby Jimenez

Z těch tří knih od autorky, mě tady ta nejmene zaujala. Chápu důležitost poselství o ALS, ale hlavní hrdinka mě vytáčela do běla, že si prostě nešla zkontrolovat ruku a nechala se ovládat strachem. Nevím, bohužel mě tento příběh nejméně oslovil, ale i tak se tomu nedá upřít čtivost a svižnost příběhu.

Útěk na venkov Útěk na venkov Julie Caplin

Tak tento příběh se mi strefil do noty. Moc mě bavila hlavní hrdinka a její osobnostní posun v životě, v kariéře a i v lásce. Oba hlavní hrdinové mi byli sympatičtí a cítila jsem chemii mezi nimi. Také vedlejší postavy nebyly nijak ploché. Škoda, ze se na konci neobjevila záhadná postava kmotry - byla bych na ni docela zvědavá.

30.12.2024 4 z 5

Láska k Vánocům Láska k Vánocům Karen Schaler

Vánoční pohodová romance, u které si příjemně odpočinete a vypnete hlavu.

Vánoce ve skotské vesničce Vánoce ve skotské vesničce Donna Ashcroft

Příběh byl milý, oddechový a krásné plynul. Vánoční atmosféra mě dost navnadila na Vánoce a na tradice s nimi spojené. Jasně, že je příběh předvídatelný, ale jako krásná oddechovka ke konci roku je skvělá.

30.12.2024 3.5 z 5

Vánoční prasátko Vánoční prasátko J. K. Rowling (p)

Tak nádherné vánoční čtení jak pro děti tak i dospělé. Naprosto mě příběh o vánočním prasátku pohltil a nemohla jsem se od knihy odtrhnout. Po dočtení jsem měla pocit, že už se snad žádné věci nezbavím a nevyhodím ji. Byl zde vymyšlen propracovaný svět pro hračky, které někdo ztratí nebo vyhodí - město ,kdekrucije, mě velmi pobavilo, byli zde i pasáže na zamyšlení. Mrzel me trochu osekaný konec s Hedvikou, mohlo se to více rozuzlovat.

30.12.2024 5 z 5

Stačí si počkat Stačí si počkat Mariana Zapata

Ze začátku jsem z knihy byla nadšená. Diana nemá lehký životní příběh a její kluci jakbysmet. Pojednává se tu docela o vážných tématech na to, že je to romantika. V půlce knihy se to u mě ale zlomilo a začala mi hlavní hrdinka vadit, spíše její ustavičné řeči stále dokola (nejedu po tobě, nechci pomoct..) a také otevřene kapitoly. Bohužel ze sportu toho tady nebylo mnoho a dokonce se mi zastesklo po Kultim (tam se stále řešil sport).

Profesor Sympaťák Profesor Sympaťák Leisa Rayven

Hodnocení knihy bych dala 3,5 - 4*. Líbilo se mi to více než první díl. I tady potkáváme staré známe postavy z předešlé knihy. Postava Jacoba me velmi bavila, začátek byl velmi svižny a vtipný. Slovní přestřelky mezi Ashou a Jakem měli říz a člověk se u toho i zasmál, jak se uměli navzájem setřít. V půlce knihy nastal ale zlom *blik* a přehouplo se to do nacukrovane sladarny a už můj zájem o příběh značně opadal. Proto nemůžu dat 4hvezdy ikdyz začátek se rozjel skvěle a konec hold odhadnete.

20.11.2024 3.5 z 5

Nadělení: Příběhy kluka ze zámku Nadělení: Příběhy kluka ze zámku Daniel Krejčík

Příběhy ze zámku byli zajímavé. Dana jsem sledovala na sociálních sítích, kde byl velmi vtipný a zážitky měly grády. Zde jsme se dozvěděli více o Danielově životě, z jakých poměrů pochází, jak si koupili zámek a také jak zde probíhali prohlídky a opravy. Cekala jsem více humoru a vtipnosti. Nicméně jsem knihu velmi rychle proletěla a příběhy byly zajímavé.

Má cesta k tobě Má cesta k tobě Helen Paris

Třetí příběh z Lynnwood Falls mě bohužel nejméně zaujal. Bylo super, že se zde objeví staré známé postavy z minulých knih. Ale příběh se vlastně odehrává mimo vesničku na lodi. To mi bohužel příliš nesedlo. Chyběla mi vesnička, ten denní šum ve vesnici, drby, potkávání postav a tak dále. Konec nabral rychlý spád a vše bylo ihned vyřešeno. Minulé díly se mi líbili o krapet více.

Vždycky Jane Vždycky Jane Jenn Bennett

Tento příběh byl od autorky ten slabší. Přijde mi, že hlavní postavy nemají takovou šílenou minulost, ale hodně se v ní pitvají. Je pravda, že zde kvůli jedné lži trpělo pár lidí. Samozřejmě je děj trochu předvídatelný. Ale tento typ knih čtu, když si chci odpočinout a vím, že příběh není nijak náročný.

Princezna a hráč Princezna a hráč Ilsa Madden-Mills

Příběh Francescy a Tucka jsem proletěla velmi rychle. Ale je to ten typ knihy u které si odpočinete, ale za pár dní již nevíte o čem příběh byl. Dobrá oddechovka na víkend.

Knihomolové Knihomolové Emily Henry

Tento příběh byl tak milý. Vtipné dialogy, příjemné a sympatické postavy a vše se odehrává na malé vesničce, kde se všichni obyvatelé znají. Tak je samozřejmé, že některé pasáže mi byli předem jasné a také tomu tak bylo. Jinak je to fajn romantická oddechovka.

13.09.2024 4 z 5