Manifest blech

Morštajnová je brilantní. Přetočila běh dějin, co by kdyby nevyšla revoluce roku 89. A je to dechberoucí. O téhle autorce by se mělo učit na školách.

Dechberoucí dobově zasazený příběh. Zejména o vztazích matka-dcera a jak je těžké v té době mít natož porodit dítě nebo vychovávat kukačku nebo si upírat celý život na úkor jiných a mnoho dalšího. Skvělé dílo.

HOdně slabé narozdíl od předešlých titulů autora.

Moc mi sedl styl psaní autorky. To se mi u české beletrie dlouho nestalo. Dost rychle jsem se dokázala vžít.
Skvělé jsou i myšlenky, jak by to bylo v budoucnosti v rámci "pokroku" nebo ekologie. Určitě si od ní přečtu další.

Pro mě jako amatéra ve světě psychologie to asi nevypoví tolik. I tak jsem v pohádce našla spoustu věcí.

Moc milé překvapení. Fantasy běžně nečtu a tohle byla paráda. Něco jsem čekala, naštěstí většinu odhalení ne. Moc se těším na druhý díl.

Moc krásně napsaný náročný příběh uprchlíků ze Sýrie. A co s námi dokáže udělat naše hlava po těžkém traumatu, kolik naděje a síly máme na to dostat se do cíle. Nevzdali to. A dali to.

Neskutečné. Sir Attenborough je mistr a navíc ta skutečnost, kterou vypráví. V polovině knihy mi bylo až úzko. Poslechněme ho. Není to těžké, stačí postupně.

Moc přínosné reálné příběhy, jak se uzdravit takřka z čehokoliv pomocí nastavení mysli v podstatě.

Hezké propojení s jejich začátky a tím, jak holky sleduju na sockách.

Poměrně fajn čtení, kde se dozvíte i něco nového.

Tenhle mexický román byl neskutečný, až nemám slov.
Srdcervoucí příběh víc generací, ten styl psaní a nakladatelství host a k tomu krásný přebal, zaručuju náruč plnou emocí všeho druhu. Určitě na tohle dlouho nezapomenu.

Jediná nevýhoda, je hodně těžká na váhu. Jinak skvělá kuchařka se spoustou příběhů, popisků, vysvětlování. Nenechá Vás v tom plavat.

Kniha je skvělá, se spoustou příkladů z jejího reálného uklízení u klientů.
Už jsem dost věcí znala z jiných zdrojů, určitě něco mi dala.
Co mi bytostně vadilo, že co vytřídila vyhodila. Doufám, že po letech to upgradovala a řeší jiné cesty nejen kontejner.

Četla jsme od něj jiné knihy a ty byly úžasné, ta jsem i zde měla očekávání. A za mne si z ní bych vzala jen hrstku kapitol. Jinak to bylo poměrně moc negativně laděné, a ani po polovině se to nevyvážilo.

V závěru to byl moc hezký příběh, jediné co bych vytkla je skákání z časů. Dojemné, romantické a vlastně proč ne.

Rychle přečteno, zajímavé pojetí. Chvílemi jsme čekala, zda je to romantika nebo thriller.

Netradiční kuchařka. Martina Škodu moc ráda sleduju, jeho vášeň k vaření hlavně beze zbytku je skvělá.

Milé povídání o osudech sester a poměrech žen v Indii.

Nedávno jsem četla Atomové návyky a musím říct, ty byly úžasné. Tohle bylo fajn, jen celá kniha byla postavena na příkladech, příbězích, což mi tolik nesedlo.