Markéta. komentáře u knih
Nejsilnější kniha, kterou jsem kdy četla. Poprvé se mi stalo, že jsem dočetla knihu a další den jsem na ni pořád myslela a zpracovávala.
Beneš je za mě rozhodně větší sympoš než Laura. I tak mi oba vyšetřovatelé přirostli k srdci a bylo mi líto, že kniha končí. :D Hezký příběh jak o případu, tak i o soukromí. Určitě doporučuji.
Třetí kniha od Kristýny Trpkové a pro mě poměrně zklamání. Děj mě nijak neuchvátil a postavy mi taktéž nepřirostly k srdci. Působilo to na mě jako nudné čtení, místy mě vážně nebavilo rozsáhlé popisování třeba prostředí atp.
Naprosto skvělá kniha. Nemám ji co vytknout. Ten hype okolo ní je vážně zasloužený.
Autorku jsem neznala, nevěděla jsem, co čekat. Knize nemám co vytknout. Bavila mě od začátku až do konce. Těším se na její další díla!
Perfektně zpracovaná kniha. Prostředí i postavy skvěle napsány. Rozhodně doporučuji těm, kteří mají nějaké spojení s přírodou, je tu dost hezky vykreslena.
Krásná a zároveň smutná kniha. I přes to, že jsem očekávala slaďárnu, tak mě velice zasáhla i ta smutná stránka knihy. Krásně se i četla.
Autorka mě opět nezklamala. Pro mě napínavá kniha, čtivá, děj běžel jako po másle. Zvrat se mi taky moc líbil.
Zatím jsem nenarazila na knížku od Colleen, která by se mi nelíbila. Opět skvěle čtivě napsané a romantika spojená s dobrým nepovrchním tématem.
Velmi napínavá a čtivá, často jsem se u ní bála. Přečetla jsem ji jedním dechem. Atmosféra na mě působila opravdu realisticky. Postavy byly sympatické a každá byla jiná. Za mě super.
Za mě je to velké zklamání. Do této série jsem se pustila s velkým očekáváním a bohužel každým dalším dílem slábne. Většinu času jsem se nudila a očekávala nějaký zvrat, ale děj pokračoval bez nějakého napětí.
Skvěle čtivá kniha. Místy to bylo strašidelné, ale neřekla bych úplně, že je to vyložené napínavá kniha. Každopádně splnila mé očekávání.
Opět super čtení a nemám co kritizovat. Kniha se četla sama a obsahově se mi moc líbila.
Moje první kniha od této autorky. Velmi oddechové čtení, u kterého není potřeba přemýšlet. Spicy scény se mi líbily a celkově kniha splnila moje očekávání. Možná bych uvítala méně stran.
Tempo knihy bylo příjemné, u děje mi něco scházelo. Pro mě kniha, která neurazí, nenadchne.
Za mě velké zklamání po předchozí Vesnici. Tempo ani zápletka ve mně nevyvolávali žádné pocity, zbytečně roztahané věty. Konec byl za mě poměrně bez zvratu.
(SPOILER) Poměrně čtivá kniha, líbil se mi konec, nebyl to happy end, a to mě moc příjemně překvapilo.
Bylo mi smutno. Hodně. Ale je to potřeba. Uvědomit si, jak se máme dobře a že se prostě máme.