Markéta. Markéta. komentáře u knih

Hana Hana Alena Mornštajnová

Nejsilnější kniha, kterou jsem kdy četla. Poprvé se mi stalo, že jsem dočetla knihu a další den jsem na ni pořád myslela a zpracovávala.

Vesnice Vesnice Kristýna Trpková

Beneš je za mě rozhodně větší sympoš než Laura. I tak mi oba vyšetřovatelé přirostli k srdci a bylo mi líto, že kniha končí. :D Hezký příběh jak o případu, tak i o soukromí. Určitě doporučuji.

Rozsudek smrti Rozsudek smrti Kristýna Trpková

Třetí kniha od Kristýny Trpkové a pro mě poměrně zklamání. Děj mě nijak neuchvátil a postavy mi taktéž nepřirostly k srdci. Působilo to na mě jako nudné čtení, místy mě vážně nebavilo rozsáhlé popisování třeba prostředí atp.

30.12.2023 2 z 5

Námi to končí Námi to končí Colleen Hoover

Naprosto skvělá kniha. Nemám ji co vytknout. Ten hype okolo ní je vážně zasloužený.

Bouře Bouře Kristina Ohlsson

Autorku jsem neznala, nevěděla jsem, co čekat. Knize nemám co vytknout. Bavila mě od začátku až do konce. Těším se na její další díla!

13.06.2024 5 z 5

Kde zpívají raci Kde zpívají raci Delia Owens

Perfektně zpracovaná kniha. Prostředí i postavy skvěle napsány. Rozhodně doporučuji těm, kteří mají nějaké spojení s přírodou, je tu dost hezky vykreslena.

03.03.2023 3 z 5

Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

Krásná a zároveň smutná kniha. I přes to, že jsem očekávala slaďárnu, tak mě velice zasáhla i ta smutná stránka knihy. Krásně se i četla.

11.03.2023 5 z 5

Host Host B. A. Paris (p)

Autorka mě opět nezklamala. Pro mě napínavá kniha, čtivá, děj běžel jako po másle. Zvrat se mi taky moc líbil.

Ztracená naděje Ztracená naděje Colleen Hoover

Zatím jsem nenarazila na knížku od Colleen, která by se mi nelíbila. Opět skvěle čtivě napsané a romantika spojená s dobrým nepovrchním tématem.

14.05.2023 5 z 5

Přízraky domu Carrowů Přízraky domu Carrowů Darcy Coates

Velmi napínavá a čtivá, často jsem se u ní bála. Přečetla jsem ji jedním dechem. Atmosféra na mě působila opravdu realisticky. Postavy byly sympatické a každá byla jiná. Za mě super.

05.03.2023 5 z 5

Marco Marco Jussi Adler-Olsen

Za mě je to velké zklamání. Do této série jsem se pustila s velkým očekáváním a bohužel každým dalším dílem slábne. Většinu času jsem se nudila a očekávala nějaký zvrat, ale děj pokračoval bez nějakého napětí.

03.03.2023 2 z 5

Duch domu Ashburnů Duch domu Ashburnů Darcy Coates

Skvěle čtivá kniha. Místy to bylo strašidelné, ale neřekla bych úplně, že je to vyložené napínavá kniha. Každopádně splnila mé očekávání.

03.03.2023 4 z 5

Ledoborec Ledoborec Kristina Ohlsson

Opět super čtení a nemám co kritizovat. Kniha se četla sama a obsahově se mi moc líbila.

13.06.2024 5 z 5

Twisted Hate: Nenávist na ostří nože Twisted Hate: Nenávist na ostří nože Ana Huang

Moje první kniha od této autorky. Velmi oddechové čtení, u kterého není potřeba přemýšlet. Spicy scény se mi líbily a celkově kniha splnila moje očekávání. Možná bych uvítala méně stran.

04.03.2024 4 z 5

Tíživé ticho Tíživé ticho Robert Bryndza

Tempo knihy bylo příjemné, u děje mi něco scházelo. Pro mě kniha, která neurazí, nenadchne.

26.02.2024 3 z 5

Pomocnice Pomocnice Freida McFadden

Dobrá kniha, nenáročné čtení a skvělá oddechovka.

04.11.2023 4 z 5

Vetřelec Vetřelec Kristýna Trpková

Za mě velké zklamání po předchozí Vesnici. Tempo ani zápletka ve mně nevyvolávali žádné pocity, zbytečně roztahané věty. Konec byl za mě poměrně bez zvratu.

29.07.2023 3 z 5

Kořist Kořist Darcy Coates

(SPOILER) Poměrně čtivá kniha, líbil se mi konec, nebyl to happy end, a to mě moc příjemně překvapilo.

03.03.2023 3 z 5

Hra s ohněm Hra s ohněm L. J. Shen

Hezký příběh. Jako oddechové čtení vřele doporučuji.

11.10.2024 5 z 5

Deník Věrky Kohnové: Jak ráda bych tak zůstala Deník Věrky Kohnové: Jak ráda bych tak zůstala Jiří Sankot

Bylo mi smutno. Hodně. Ale je to potřeba. Uvědomit si, jak se máme dobře a že se prostě máme.