maryska09 komentáře u knih
Další skvělá knížka výborného autora. Mrazivá, něžná, plná slz i smíchu a plná hokeje, i když o něj vlastně vůbec nejde. Velmi doporučuji, i když mi po přečtení tečou slzy.
Milé, nenáročné, s předvídatelným dějem, ale s krásným prostředím. Doporučuji jako romantickou oddychovku
Husté zakončení celé série. Závěr opravdu dost překvapil a autorka si udržela svůj styl, s ničím se nemazlit. Doporučuju, ale oddychové čtení to určitě není.
Harry je moje srdcovka, sleduju ho od začátku a tenhle díl jsem si vážně vychutnala. Opět skvěle napsaná detektivka, napínavá od začátku do konce, tentokrát i poměrně šťastného, navíc s nádechem dalšího pokračování. Doporučuji
Klasická Hartlovina, skvěle se čte, je plná zvratů, baví a čtenář se v postavách vidí. Doporučuji
Moje nejméně oblíbená kniha z dosavadní série kvůli velkému množství absurdity a zvrhlostí, ale i tak skvělá a čtená poněkolikáté. Doporučuji všem
Romantický příběh z atraktivního dánského prostředí, plný kávy a skořice. Občas průhledný, často naivní a snad až příliš sladký, ale jednou za čas taková romantika potěší. Doporučuji pro rychlé klidné přečtení.
Velmi dobře napsaná silná kniha, která opravdu zasáhne. Moc jsem držela hlavním hrdinům palce a přála si šťastný konec. Kniha by ale asi tolik neoslovila, kdyby vše skončilo pohádkově. Doporučuju
Další dobře napsaná kniha mé oblíbené autorky. Její knihy jsou čtivé, baví mě dobře popsané české prostředí i velmi lidsky popsané postavy. Doporučuji a těším se na další
Tak tohle byla zase jízda. Toto duo autorů nezklame, jejich knihy jsou neuvěřitelně rychlé, čtivé, plné akce a velmi detailní. Pokud jim promineme jistou míru neskutečna i absurdity, nelze je nemilovat. Do čtení se dá ponořit jako do hluboké vody a každé vyrušení naštve, prosím rychle další díl.
Dobře napsaná kniha o jedné rodině. Zkratkovitě je tam popsána většina partnerského života a čtenář se v tom mnohokrát najde. Často se tam zjevují poznatky a úvahy, se kterými se mnohokrát potkáváme. Doporučuju i přes smutek, který se při čtení objeví.
Autorka má svůj osobitý styl psaní, který čtenáře zaujme a nepustí. Kniha je hodně silná, příběh Kláry je skvěle popsaný. Trochu mi vadí druhá dějová linie ze současnosti, tu bych si v knize klidně odpustila. Doporučuji všem pro poznání ne zcela dávné historie.
Dobře napsaná Česká detektivka, čte se jedním dechem a do poslední chvíle se netuší, kdo je vrahem. Doporučuji
Klasická kniha Shari Lapeni. Napínavá, nepředvídatelná, plná zratů. Její postavy nejsou nikdy jen dobré nebo jen zlé. Autorka má svůj jasně určený styl a tato kniha z něj není výjimkou. Doporučuju jako napínavé čtení.
Autorka je skvělá a její styl mě vážně baví. Zakončení série nezklamalo, ačkoli nepojednávalo přímo o Bavettových. Kniha je čtivá, vtipná a zábavná. Doporučuji všem.
Závěr celé série nezklamal. Pan Niedl dokáže poutavě psát o historii, jeho knihy se čtou jedním dechem a celá série Rytíři z Vřesova naučí hodně o drsném životu 14. století.
Knihy paní Körnerové baví a tato není výjimkou. Velmi dobře napsaný příběh ze sedmdesátých let z prostředí nemocnice je velmi čtivý a baví. Doporučuji
Tyto knihy jsou prostě skvělé a je jedno, kolikrát se čtou nebo kolik je čtenáři let. Baví stále, jsou napínavé a nestárnou. Doporučuji všem
Další skvěle napsaná kniha, která se čte jedním dechem. Baví všechny, i ty, kteří nejsou příznivci temné historie. Doporučuji
Opět skvělý díl i když trochu příliš rozvláčný a obsáhlý. Na druhou stranu toho spousty vysvětlil, i když hlavně jen v osledních dvaceti stranách. I tak je radost tyto knihy číst