Mayaotzin Mayaotzin komentáře u knih

Námi to končí Námi to končí Colleen Hoover

Linka s R. byla od začátku strašně předvídatelná, v podstatě hned po pár stránkách člověk ví, jak to s R. dopadne (tedy čtenář si myslí, že ví. Ejhle, nebude to tak jednoduché, jak se zdá)...

Nepotrpím si na knižní líčení erotických scén, přišlo mi to tam vyloženě úplně zbytečné. Za to -1*

10.12.2021 3 z 5

Havran Havran Edgar Allan Poe

prostě wooow

14.11.2021 5 z 5

Čekání na kocoura Čekání na kocoura Michaela Klevisová

Četlo se to samo, velmi příjemné krátké povídky o kočkách a jejich lidech. Opravdu milé počtení.

06.11.2021 4 z 5

Hlas kukačky Hlas kukačky Hana Marie Körnerová (p)

Chmm, kniha se četla dobře, příběh to byl zajímavý. Každopádně jsem nepochopila, proč byl Editin příběh pak už jen tak osekaný a odbytý v cuku letu. Taky jsem celou dobu čekala, že se Edita dozví, jak to bylo s otcem a s Josefem.

05.03.2021 3 z 5

Spolubydlící Spolubydlící Beth O’Leary

Tohle bylo moc milé čtení. Tiffy i Leon a jejich hromady lístečků. Tohle jsem asi zrovna potřebovala.

Velmi příjemná oddechovka.

30.01.2021 4 z 5

Kosmo knedlíci Kosmo knedlíci Craig Thompson

Tak tohle je paráda :-)

15.01.2021 5 z 5

Útěk Útěk Peter May

Bylo to velmi čtivé, utíkalo to velmi rychle, mělo to prostě spád :) Peter prostě umí :-)

06.01.2021 5 z 5

Nabíječ Nabíječ Alice Clayton

Nebylo to špatné, ale co mě otrávilo byl ten konec.... jako 15stránek šukání byl opravdu voser...

14.02.2015

Kde číhá vlk Kde číhá vlk Ajelet Gundar-Gošen

Lilach mi přirostla k srdci :-) Moc hezky se mi to četlo a určitě se s autorkou hodlám “setkat znovu.

Ale pořád mi tu zůstává otázka, byl to Adam? Tak?

21.09.2024 5 z 5

Zabij, nebo zemři Zabij, nebo zemři Isabella Maldonado

Taková klasická Isabella. Bylo to čtivé, místy přitažené za vlasy. Hlavní postava opět přímo superhrdinka s geniálním bratrem :) Vlastně vůbec nechápu, proč nová serie a nepokračuje se s Ninou :) V ničem se to neliší :)

17.05.2024 4 z 5

Švábi Švábi Jo Nesbø

Nejsem nadšená, ačkoli podání Hynka Čermáka v audiu bylo zase velmi příjemné. určitě budu v sérii pokračovat a doufám, že to opravdu bude lepší a lepší :-) Každopádně Harry Hole se mi líbí a u scény, kdy vyrval vrátnému trenky z gatí jsem se hlasitě nasmála :))

01.04.2023 3 z 5

A uzřela oslice anděla A uzřela oslice anděla Nick Cave

Hutná, čvachtavá bažina, do které se noříš hlouběji a hlouběji a ani Bílej Ježíš ti nepomůže.

SMRT JE OBKLAD NA RÁNY ŽIVOTA!

...mrtvolná apatie...

Nebe nad Berlínem a mouchy na tvým břiše...

a já

23.03.2023 5 z 5

Němý křik Němý křik Angela Marsons

audio - Měla jsem problém s udržením pozornosti. Netuším, zda za to mohla kniha samotná a nebo interpretace paní Ježkové.

17.03.2023 3 z 5

Bezbarvý Cukuru Tazaki a jeho léta putování Bezbarvý Cukuru Tazaki a jeho léta putování Haruki Murakami

Když čtu Murakamiho, tak v podstatě nikdy nevím, jak přesně knihu hodnotit. Má to vždy něco naprosto nepopsatelného, co člověku nedovolí knihu odložit. Na druhou stranu je to tuze uzívané :-)

Kdo máte Murakamiho rád, určitě se vám to bude líbít.

28.11.2022 3 z 5

Kynuté Kynuté Josef Maršálek

Nádherná kuchařka, skoro bych řekla "bible kynutého pečení"

24.10.2022 5 z 5

Můj syn feťák: skutečný příběh Můj syn feťák: skutečný příběh Eva Hacalová

Proboha, co je tohle za lidi? Už od první stránky nemůžu tu matku vystát, ty rádoby cool komentáře syna jsou taky dost na ránu. Poprvé se mi stalo, že nebudu schopna knížku dočíst. banda tragických existencí a spousta neuvěřitelných historek. Je to hooodně přikrášlené, aby to dodalo na zajímavosti.

Za mě tohle fakt ne...

@Jiri5841 naprostý souhlas.

06.10.2022 ztráta času

Mrtví umí mluvit Mrtví umí mluvit A.K. Turner

Cassie s babičkou mi přirostly k srdci :-) Děj se rozjížděl pomalu, ale rozhodně nebyl nudný. Sbohem paní E.

27.01.2022 4 z 5

Drasticky děsivý Dexter Drasticky děsivý Dexter Jeff Lindsay (p)

Dexter je prostě nejsympatičtější sériový vrah :-D Seriálové zpracování se mi líbí o malinko víc. Ale pokud máte rádi D&D, tak do toho určitě jděte :-) Mám chuť si teď pustit první sérii :-)

08.01.2022 4 z 5

Poupátka Poupátka Hana Lehečková

Autorka se snažila psát jako šesťačka, ale bohužel jí to moc nešlo. Ale zneužívání a manipulace ze strany autority tam bylo vykresleno velmi dobře. Nicméně tam bylo i spoustu úplně zbytečných nudných dialogů.

13.11.2021 3 z 5

Zamilujte se do angličtiny Zamilujte se do angličtiny Bronislav Sobotka

Výborná knížka plná skvělých doporučení. Chcete-li se učit angličtinu, zde zjistíte jak na to. Prostě ANO!

06.10.2021 5 z 5