Medasek komentáře u knih
Autorku mám ráda, ale tahle kniha mě moc nebavila.
První polovina knihy mě uchvátila. Četla se rychle a zajímavě. Bohužel s druhou půlkou už jsem měla menší problémy.
Styl psaní autora mě bavil, ale konec mi přišel takový, že tam natlačí oproti první půlce v podstatě veškerou akci, což není úplně špatně, ale tady jsem s tím měla menší problém.
Jinak postavy skvělé, svět skvělý a určitě si někdy přečtu další díl.
Hezké oddechovky, které vás na chvíli zabaví.
(SPOILER) Opět taková hezká vánoční pohádka na odpoledne.
Všechny postavy jsem si opět oblíbila. Doufám, že se s většinou z nich setkáme i v dalších dílech.
POZOR SPOILER
Jediné co mi vadilo na knize je to jak autorka v podstatě ukončila vztah Mellissy a Dagenhamem. Tihle dva patří rozhodně mezi mé oblíbené páry a osobně doufám, že jim autorka později dopřeje šťastný konec.
No tenhle díl už nebyl tak cukrkandlový jako předchozí, řeší se tu dost závažný problémy. Pořád to je ale strašně hezký a nemůžu se dočkat na další díl.
Páni to zase byla jízda. Musím se přiznat, že knihu jsem přečetla neuvěřitelně rychle.
Čte se to úžasně. Příběh je silný, a možná mě bavil i mnohem více než první díl, protože téma mi bylo mnohem bližší.
Emma mě bavila, možná dokonce víc než Juliet. Rev byla taky naprosto skvělá postava. Obě postavy byly uvěřitelné.
Prostě kniha i přes vážná témata byla úžasná. A rozhodně doporučuji si jí přečíst.
Musím se přiznat, že mě kniha nijak zvlášť neuchvátila. Čte se to velmi dobře v podstatě samo. Problém jsem však měla trochu s příběhem.
Na to jak je kniha dlouhá a kolik zvratů se tam odehraje, je příběh strašně předvídatelný. V podstatě mi bylo hned jasné, jak to celé dopadne.
Pokud však vyjde u nás druhý díl ráda si ho přečtu, protože věřím, že autorka mě v budoucnu ještě překvapí.
Moc hezká knížka. Když jsem si ji kupovala, čekala jsem, že to bude víc o knihách a přátelství. Trochu mi vadí, že v anotaci není ani trochu náznakem napsáno, že se v knize bude řešit i kyberšikana.
Vím, že je to téma, o kterém by se mělo vědět, ale také vím, že to může někoho i dosti rozrušit, tak by to chtělo možná menší varování.
Jinak je to moc hezký příběh. Bylo hezké jak se všichni seznamují, jak spolu vycházejí atd. Jejich výlet byl moc zajímaví, a člověk se dozví hned něco víc o známých autorech.
Trochu jsem měla, ale také problém s koncem. Přišel mi takový uspěchaný. Problém tu nebyl moc vyřešen, alespoň dle mého.
Doufám, že v dalších dílech se problémy tohoto dílu, lépe dořeší.
Není to špatná série, jenom mi vadí, že je to, že trochu moc vychází všem dobře.
Netvrdím, že se to nemůže stát i ve skutečném životě, ale oproti prvnímu dílu mi to přijde mnohem míň realistické.
První díl se mi asi líbil víc. Ale i tak tohle bylo úžasné a strašně cukrkandlové.
(SPOILER) Od knihy jsem čekala trochu víc. Myslela jsem si, že to bude více o Lokim a jeho vztazích vůči ostatním.
Je to sice čtivé, ale mně tam chyběla pořádná akce.
Knížka se čte velmi dobře. Svět je originální a hezky popsaný.
Příběh se mi líbil. Hlavní hrdinka je sympatická postava.
Trochu mi kniha, ale připomínala Wonder Woman.
Penelope jsem si naprosto zamilovala. Úžasná postava, která toho spoustu dokázala. Colin byl taky skvělý, ale v předchozích dílech se mi líbil víc.
Asi zatím nejlepší díl ze série.
Kniha je úžasná a napínává. Čtivost se jí nedá upřít, ale bohužel mi něco na pět hvězd chybělo.
(SPOILER) Předchozí díl se mi moc nelíbil, ale konec mě přesvědčil si druhý díl přečíst.
Musím uznat, že tento díl byl mnohem lepší. Romantická linka byla uvěřitelnější. Kdyby hlavní hrdinka nebyla pořád tak strašně naivní a vše jim nevycházelo naprosto bez problému, mohla bych to považovat za dosti dobrou knihu a dát i víc hvězd.
Abych to shrnula, celou tuhle sérii bych doporučila dětem do 12 let a začínajícím čtenářům.
Nelíbila se mi to tolik, jako série Bridgertonových, ale pořád to byla velmi čtivá knížka. Ocenila jsem, že jsme se setkali s postavou Edmunda a malého Antoniho a Benedikta.
Abych pravdu řekla, čekala jsem od knihy mnohem víc. Na to jak se o ní mluvilo, nepřišlo mi to teda nic extra. Slovanská mytologie byla zase něco jiného a zajímavého. Bohužel jsem měla problém se stylem psaní autorky, který mě vyloženě nudil.
Taková pohodová knížka na deštivé odpoledne, když prostě chcete jenom vypnout a užívat si nenáročný romantický příběh.
Taková knížečka na odpoledne. I když příběh není moc nabytý akcí, tak to prostě baví. Taková povinnost pro fanoušky dvorů.