Miška.Miška komentáře u knih
Kniha je velmi čtivá a příběh poutavý. Závěr je na mě trošku pretaženy a nereálný ale i tak se mi kniha velmi líbila.
Kniha je hodně zaměřena na politiku. Toto téma zrovna nemusím ale příběh mě celkem bavil a kniha byla velmi čtivá. Určitě stojí za přečtení.
Jsem celkem zklamaná, čekala jsem od knihy mnohem víc. Jediné co bylo na knize zajímavé byl konec, jinak nic.
Výborně jsem si u této knihy odpočinula. Člověk se snadno začte a příběh ho vtáhne. Ještě na vrch super recepty.
Pěkná knížka, konec celkem předvídatelný. Tajemství, láska, vzrušení to vše v knize bylo. Jako oddychovka dobré.
Co o této knize říct...
Zápletka zajímavá ale to je asi vše.
A Morgan mi neuvěřitelně lezla na nervy.
Téma bylo velmi zajímavé, čekala jsem nějakou pecku, bohužel jsem se nedočkala. Za mě průměr.
Říci že mám ráda knihy z druhé světové války a z koncentračních táborů je asi divné. No je to ale tak. Dokážu se do těchto knih vcítit a přectavit si tu hrůzu co museli prožívat. Podle mého by si každý člověk měl minimálně jednu takovou přečíst a tato kniha je podle mého názoru ta správná. Nepoukazuje na skutečný příběh, je to román který ale dokázal zachytit hrůzy které se opravdu odehrávali. Dokáže vám přiblížit svět který by nikdo z nás nechtěl poznat. Toto je kniha která vám vezme dech !!!
Konečne vímm jak to dopadlo a musím říci jen jedno SUPER !!! Takovýdle konec jsem nečekala a jsem z něj nadšená.
Tato kniha mě nejednou rozplakala ale i rozesmála. Kniha je určena pro děti a mládež, dle mého názoru by si ji měl přečíst i každý dospělák. V knize jsou krásně vydět emoce, láska, strach a i neštěstí dítěte, které se potýká s běžným životem v hravé formě. Cesta za dobrodružstvím se mi moc líbila, stejně tak osudy nájemníků.
Akční, zajímavé, napínavé a úžasné. Nic jiného nemůžu dodat .
Kniha se mi velmi líbila. Příběh byl zajímavý a hned od začátku napínavý, neuvěřitelné zvraty které v knížce byly mě opravdu dostali se vším všudy. Knihu doporučuji a chystám se na další knihy od této autorky.
Wau co jiného říct. Ze začátku jsem se v knize moc neorientovala, jakmile jsem se ale do knihy začetla nemohla jsem přestat. Kniha je opravdu úžasná a ten příběh.. no super.
Na knihu jsem se velmi těšila ale nakonec jsem byla zklamaná. Příběh byl sice zajímaví ale vůbec mě nebavil, kniha se mi četla dost špatně a musela jsem se hodně přemáhat abych jí dočetla.
Na druhou stranu je zde skvěle vystiženo matčino obhajování a odmítání si přiznání viny své dcery. Bohužel toto je skutečnost a ne jen fikce, dělá to každá druhá matka na světě.
Od začatku knihy jsem si v hlavě dělala vlastní závěry jak by kniha mohla skonči. Upřímně závěr mě dost šokoval !! Toto jsem opravdu nečekala ale zklamaná jsem určitě nebyla.
Kniha je skvělá. Příběh vás upoutá hned od začatku a čte se jedním dechem. Některé pasáže tam tedy podle mě byli zbytečné ale měli svou logiku.
Knihu rozhodně doporučuji, je to skvělé oddichové čtení. Citlivější povahy si možná i zapláčí jako já. :-)
Nádherná knika, přečetla jsem jí jedním dechem. Ze začátku jsem se sice trošku ztrácela v tich časech ale dá se na to zvyknout. Kniha mě doslova pohltila, nepětí bylo opravdu velké a konec mě překvapil.
Kniha se četla dobře a příběh byl celkem zajímaví. Jsem zvědavá na pokračování.
Nemoc si bohužel nemůžeme vybrat, najde si nás sama.... :-( Alzheimerova choroba je jedna s těch nejhorších....
Úžasně napsaná kniha.
Ani potom co se osvobodil od matky to v životě neměl lehké. Někdo by to už dávno vzdal ale on vytrval, i když většina lidí na něj koukala skrz prsty. Klobou dolů za odvahu, sílu a statečnost Davida.
Myslím si že knihy DÍTĚ ZVANÉ TO a ZTRACENÝ CHLAPEC by si měl přečíst každý, aby viděl co mezi námi žije za lidi.