miuk

Velmi čtivá kniha, plno zvratů, už na začátku mě při čtení mrazilo.

Podle mě úplně zbytečná kniha. Neznám nikoho, kdo by většinu slov používal. Možná mladí na netu, ale nevím...Nejsem zrovna stará, ale tohle je dost mimo.

Kniha mě neoslovila, možná je to tím, že jsem žena...Nějak nechápu jeho myšlení, proč jako?

Zajímavá kniha, ale zbytečně dlouhá.

Ze začátku nuda, pak se to docela rozjelo. Konec mě překvapil. Líbilo se mi to více, než první kniha.

Nejdříve jsem se docela ztrácela v postavách, ale nakonec to šlo, ale není to nijaká bomba.

Kniha mě dost překvapila, perfektně vykreslená psychologie postav, hrátky s názory, manželské vztahy...to můžu.

Ani ne tak kniha pro ostatní, spíše deník. Nic moc, nuda.

Trošku delší čtení, ale stálo to za to. Konec jsem nečekala, ale potěšil.

Autor opět nezklamal, napětí až do konce. Dobře vykreslené postavy, hodně zajímavé psycho typy...

Kdo chce, pochopí, kdo nechce, nebo ještě není připraven, tak si aspoň počte a opráší některá fakta.

Neuvěřitelná kniha, šokující, celou dobu jsem byla v napětí, chtělo se mi pořád brečet.

Zajímavý příběh, velmi čtivé, pro mě příjemné překvapení.

Nejvíce mě zarazila ta její chladnokrevnost a přímočarost, s jakou si šla za svým. Jinak mě to nešokovalo, každý to má holt jinak...

Totální blbost, Ztráta času. Tohle snad můžou považovat za skvělé čtení jen pubertální holky.

Po dlouhé době něco, co mě opravdu bavilo, neotřelé, strohé, přesto velmi čtivé a silné.

Krásná kniha, po dlouhé době něco svěžího, nového. Knihu jsem přečetla doslova jedním dechem, konec knihy mě rozplakal.