nikikostadinova komentáře u knih
Chtěla bych na vodu :-) historka s celnicí byla nejlepší
Nepřísluší mi psát jak hodnotím něčí život, zkrátka hodnotím knihu.
Bohužel mi vadilo, že se měnil styl jazyka skoro ze strany na stranu. Naopak mi vyhovovaly krátké kapitoly a postřehy ze života.
Jinak teda hodnotím upřímnost, to se cení.
tak a mám všechny hry přečtené :-)...a teď můžu říct jenom jedno: HÁZEJ
Mně Ostudě teda trvalo dlouho, než jsem si přečetla další díl. Ta ilustrovaná vydání jsou překrásná. Pro mnohé čtenáře nejmilejší díl. Nedivím se. Je to velmi hezký příběh. Já jsem viděla všechny díly základní série. Ale ráda si to zopakuju knižně, abych některé věci lépe pochopila a užila si jaksi nezkrácenou verzi toho světa a příběhu.
...já mám se svou hlavou starostí nad hlavu......a to si pak vždycky přečtu Cimrmany.
Z téhle hry pochází jinak moje oblíbená hra s loutkami (nějaaak se ti to nerýmuje) a pár mých oblíbených hlášek. (Slováci mají samozřejmě svou samostatnou nezávislou horu)
Poslechnuto jako audiokniha.
Láska k přírodě, zážitky, ale hlavně humor. Jako milovnice turistiky jsem tuto knihu uvítala. A navíc krásný přednes.
Tohle hodnotím jako jedno z nejlepších dílu s Herculem. Nevím jestli to je tím, že jsem tentokrát poslouchala audioknihu (skvěle namluvenou) a dokázala jsem si skvěle představit dialogy a situace. A zápletka byla výborná,
Jsme zvědavá na Lolitu. Tohle jako jakýsi "předvoj" bylo zajímavé
jedna z nejlepších her. Mě osobně baví, jak slečna, která se má stát maminkou vždy ochotně jde do zákulisí .-)
Další přečtená hra odškrtnuta. Viděla jsem i naživo v divadle a byl to super zážitek
já dávám přednost seriálu ale cením propracovanost a i překlad.
kniha i filmy jsou klasika, jsem ráda že teď znám obojí. Postava Švejka je legendární, kromě nich se mi zalíbily postavy feldkuráta a Lukáše.
fajn bonus pro zapálené fanoušky.
za pár vět, které skutečně pobavily hvězdička navíc
No, tak Anička byla sice nevychovaný spratek (pardon my french), ale kniha upozorňuje na některé zajímavé myšlenky, pro mladé dívky může být prospěšné
Tady se autorka vytáhla. Tato kniha má jednak neuvěřitelně zajímavé postavy. Za mě nejvíce asi postava Marka. Také myšlenky, přístup hlavní hrdinky, a také uvěřitelné situace, které zkrátka vidím kolem sebe.
Hlavní hrdinka celkem sympatická. Příběh odpočinkový, když člověk potřebuje vydechnout, proč ne. Jen teda nevím, jestli jméno hlavní postavy z Titanicu (Jack) bylo v knize změněno na Johna schválně, nebo se prostě stala chyba :-D