nikinikiniki nikinikiniki komentáře u knih

Les v domě Les v domě Alena Mornštajnová

Smutný příběh dívky, se kterou se život nemazlil. Drsné, syrové a čtivé.

01.09.2023 4 z 5

Tmavé stěny Willardu Tmavé stěny Willardu Ellen Marie Wiseman

Naprosto strhující příběh, ze kterého někdy běhá až mráz po zádech a člověk nechápe, jak mohou být někteří lidé tak zlí... Několikrát mi ukápla slzička dojetím. Baví mě knihy z prostředí psychiatrických léčeben a tohle dílo je opravdu povedené! Drsný, mrazivý a napínavý příběh plný lásky, smutku a radosti. Doporučuji!

11.04.2019 5 z 5

Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

Hodně chytlavá kniha, bavilo mě to, takže určitě doporučuji. Grace jsem moc fandila!

06.01.2025 4 z 5

Kde jsi, když nejsi Kde jsi, když nejsi Radka Třeštíková

Připadá mi, jako by knihu psala pacientka z psychiatrické léčebny. Děj naprosto postrádá smysl, jeden velký chaos, nuda... Oproti knize Bábovky, která se četla sama, je tohle dost katastrofální a je mi líto peněz, které jsem za knihu bohužel dala. :( Nedoporučuji.

01.01.2024

Tajemství pramenů Tajemství pramenů Jennifer McMahon

Kdo má rád duchařiny, určitě stojí za přečtení. Rychle se dostanete do děje a vtáhne Vás to. Přemýšlela jsem nad hodnocením mezi 4-5, ale nakonec dávám 4 hvězdy, přece jen na 5 to musí být úplně dokonalé. :) Každopádně mohu doporučit. :)

29.03.2023 4 z 5

Nevítaný host Nevítaný host Shari Lapena

Velmi napínavá kniha, ze které mrazí a dokážete se vžít do aktuálního dění v hotelu. Rozhodně doporučuji! Přečteno jedním dechem. :)

13.12.2021 5 z 5

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Po dlouhé době se mi dostala do rukou kniha, která stála za přečtení. :) Čtivá, zajímavá, zábavná, přečtená během pár dní, takže určitě doporučuji. Propletené osudy všemožných lidí... :)

05.05.2020 4 z 5

Dívka v mlze Dívka v mlze Barbora Bernátová

Čtivé, napínavé, mělo to spád, zajímavé prolínání minulosti se současností. Doporučuji!

19.10.2023 4 z 5

Sklenice srdíček Sklenice srdíček Jennifer Hillier

Mazec! :) Určitě bych nedoporučila slabším povahám. :)

11.09.2022 4 z 5

Terapie Terapie Sebastian Fitzek

Od začátku napínavá kniha, která Vás vtáhne do děje a nepustí. I když si myslíte, že tušíte, jak to asi bude, konec Vás stejně překvapí, takže vlastně až do samého konce netušíte, jak to dopadne. Klobouk dolů k takovým to knihám a příběhům, tedy autorovi. Určitě si chci od Sebastiana přečíst více knih! :)

25.07.2021 4 z 5

Okamžiky štěstí Okamžiky štěstí Patrik Hartl

Výborné příběhy, určitě o kousek lepší Veroniky příběh, než Jáchymův, doporučuji začít Veronikou :) A jinak 4 hvězdy, bylo to poutavé a pohodové čtení :)

28.12.2017 4 z 5

Nepříliš šťastná rodina Nepříliš šťastná rodina Shari Lapena

Kniha se nečetla špatně, ale občas jsem se musela přinutit, což jsem kupříkladu u knihy Nevítaný host, neměla, tam to mělo mnohem větší spád a hodně Vás zajímá, jak to bude vše pokračovat. Tato kniha takový lepší průměr. Výborná rodinka, jeden to hází na druhého... Tam chcete patřit. :)) Ale jak je již zmíněno v jiných komentářích, dost často se to tam opakuje, kniha by klidně mohla být kratší, chybí spád a trochu víc akce. Konec byl zajímavý.

03.02.2024 3 z 5

Prokletý kraj Prokletý kraj Michaela Klevisová

Velmi průměrná kniha, která nijak nenadchla.

30.01.2022 3 z 5

15 roků lásky 15 roků lásky Patrik Hartl

Vůbec jsem se do této knihy nedokázala začíst, úplně jak kdyby to nebyl Hartlův styl psaní... Na Hartla nedám dopustit, ale tohle mi fakt nesedlo, nuda...

05.12.2021

Ženy z Bohnic Ženy z Bohnic Edna Nová

Škoda, že takových knih z prostředí Bohnic není více. :)

27.06.2021 4 z 5

Perchta z Rožmberka - prokletí Bílé paní Perchta z Rožmberka - prokletí Bílé paní Jaroslava Černá

Krásně napsaný román o neskutečně hodném člověku jako byla Perchta a zlu jako byl její manžel a rodina. Chudinka Perchta, co si asi musela prožít... Určitě všem doporučuji, kdo se chce o Perchtě dozvědět více. Hezky se to čte. Ale je to smutné, o tom žádná.

17.09.2017 5 z 5

Trýzeň Trýzeň Cat Clarke

Tak zas po dlouhé době jsem měla čuch na knížku :) Fakt senzace, která Vás vtáhne do děje a baví. Doporučuji! Sice konec jsem čekala maličko složitější, jak píši v komentářích dole - byl až moc utnutý na můj vkus. Zajímalo by mě třeba, jak to nakonec dopadlo se vztahem Jacka a Alice... :))

12.02.2017 5 z 5

Poprvé a pak pořád znovu Poprvé a pak pořád znovu Lisa Moos

Kam se na tuto knihu hrabe medializovaná a stále dokola omílaná knížka Padesát odstínů šedi.. tohle, to je teprv něco! ;) Určitě vřele doporučuju, kdo se nestydí a sem tam si něco přečte o sexu.

12.06.2016 5 z 5

Po stopách zločinů Po stopách zločinů * antologie

No, teda, čekala jsem od toho mnohem více... Některá detektivka lepší, jiná naopak naprosto nudná o ničem. A tak nějak jsem stále čekala na nějaké to wow a... ono to nepřišlo. Překvapuje mě zdejší hodnocení. Dávám dvě hvězdy, více určitě ne. Nuda šeď.

15.12.2024 2 z 5

Tomu říkám překvapení Tomu říkám překvapení * antologie

Zajímavé příběhy ze života, některé slabší, některé lepší, každý si vybere. Četlo se to dobře - nenadchne, neurazí. :)

28.10.2024 3 z 5