Nikusha komentáře u knih
Noo jako seriál to vůbec nemusí být špatné (neviděla jsem), ale jako kniha takové nijaké, docela utahané. Točí se to vlastně kolem té jedné události, ten zbytek je vcelku nezajímavý a spíš člověk nějak čeká jestli se z toho něco vyvine, ale kde nic tu nic. Dám šanci druhému dílu, ale mám obavy, že to bude to samé v bledě modrém.
Dějová linka ohledně firmy mi přišla zbytečná nebo přinejmenším zbytečně obsáhlá. Ale celkově vzato mě kniha bavila a celou dobu udržovala v napětí. Ale asi jsem čekala víc.
Jako fakt? Tohle se prostě nedalo číst. Na konci věty jsem zapomněla co bylo na začátku. K uzoufání nudné.
Já se prostě nepoučím. Říkala jsem, že už takové knížky nebudu číst. Říkala jsem to. Tak proč to pořád čtu?
Bylo to chvílemi vtipné, ale v takových blbých situacích, že mi to vlastně vtipné nepřišlo. A ještě k tomu gyndař. Mě to připomínalo mého bývalého doktora, který byl strašně vtipný a doktor na baterky. Brr..jen si na něj vzpomenu a je mi zle.No nedočetla jsem to.
Něco mi na tom vadilo. Možná až moc erotických scén. Nevím.. a mně by si určitě Ryle tím, že mi řekne, že mě chce šukat, nezískal. Od začátku se mi zdál jako debil. Příběh dobrý, ale kniha Bez naděje se mi líbila o mnohem víc.
Trošičku bych ubrala té omáčky, ale určitě napínavé a poutavé krimi čtení.
To, že jsem to dočetla do konce s poměrným zaujetím znamená, že to není žádný propadák. Ale zase to není tak úplně vtipné ani dojemné. Není to ani moc napínavé, ale taky to není úplně nudné. Taková oddechovka, u které člověk nemusí moc přemýšlet. Jen co mi přišlo vtipné a co mi utkvělo v paměti, je objednávka na baru "něco ostřejšího" a následně do sebe kopl Jelzina. To by asi chlapci u nás na Moravě neobstáli. Film jsem neviděla a ani mě neláká.
(SPOILER) Joojo super to bylo. Já teda musím trochu zaspoilerovat, hned jak dal tatík Sofii tu adresu jsem věděla, že to bude Evelin. A jsem ráda, že jsem se nezmýlila, protože to byl krásný závěr. Celá série byla super, fakt jsem si to užila a doporučuju čtenářkám.
Kuurde já být Sofií, tak je tam svedu všecky :D Rozhádané mafiánské rodiny, nečekané zápletky a do žhava rozpálený Luca ;) Třetí díl je samozřejmostí.
Knížka mě bavila, četla jsem se zaujetím až do konce. Do první poloviny knihy seznámení s postavami, všechny mi byly sympatické díky zevrubnému popisu. Líbily se mi i romantické pasáže, nic vulgárního a přitom vzrušující. Nakonec rozuzlení s mafiánskou zápletkou. Jediné co mi tak nesedělo je fakt, že jeli do nemocnice. Počítám, že mafiáni mají svého doktora, ale to je detail. Jako celek hodnotím velmi kladně.
Seriál jsem neviděla, ale dokážu si to podle knihy živě představit. Na knižní zpracování je to moc šup šup, moc informací a hodně propletených lidí. Taky mě štvala ta přehlídka toho, jak každý ví všechno nejlíp. Seroš pro širokou veřejnost ano, za mně knížka nic moc. Nicméně námět dobrý, ale jako správné české dílo plné nevěry.
Mně se hlavně mimo jiné líbily ty slovní obraty, hezké líčení a metafory. Příběh celkově poutavý, ale úplná střela to nebyla.
Kurde, já už jsem úplně zblbnutá z těch detektivek, že jsem četla a pořád jsem čekala nějaký zvrat. Po pár kapitolách mi došlo, že to asi bude kniha jiného rázu, tak jsem se uvolnila a nechala se pohltit příběhem. A povedlo se. Byla jsem pohlcena zcela a úplně.
Perfektní mrazivý příběh ala Kingův Řbitov. Spojení minulosti se současností s pomalu se rozplétajícím příběhem. Za mně po dlouhé době knížka, u které jsem vydržela napjatá do konce.
Popis Islandu moc hezký. Vodopády i gejzíry v první polovině knihy se mi moc líbily. Taky zmínka o Trollech. Jako plus beru i tajemství okolo videa Lucy. Pak to zase pro mně nabralo až moc sentimentální ráz, nakonec to ale v každém díle. Takže žádné překvapení.
Dočetla jsem to do konce, ale nijak extra vtáhnutá do děje. Bylo mi líto Toma. Asi typ co přitahuje bláznivé ženské.
Nápad dobrý, ale zpracování nudné, zdlouhavé. Drželo mě to do půlky, pak už ze setrvačnosti.
To je asi první knížka ve které mě všechny postavy štvaly. Ale četlo se to vcelku dobře... Nebylo to extra nudné, ale zase žádný zázrak. 2x jsem měla wow efekt, jinak slabý průměr.