odel komentáře u knih
(SPOILER) Docela smutná knížka, i když moc pěkná. Hlavní témata knihy jsou: zamyšlení nad životem, usmíření a odpuštění. Poukázání na to, že důležité jsou dobré vztahy se svou rodinou - to si, ale někdy uvědomíme pozdě - ale přece.
Ráda bych si od autora přečetla další knihy! Bohužel, ale žádná další není ještě přeložená v češtině. :(
"Přece jste říkal, abych... to je jedno. Tak co bych měl vymazat? Nejdřív tedy... skvrny na stěně!"
"Nebo prach na knihovně"
"Plíseň na dlaždičkách v koupelně!"
"Tak hele, brzdi. Já nejsem žádná uklízečka. Nezapomeň, že se bavíš s ďáblem!
Milé oddechové čtení, které se zabývá řekla bych okrajově vážnými tématy. V knize je několik myšlenek k zamyšlení. Dávám 5*. Od autora si určitě pořídím něco dalšího až to vyjde v češtině. Na další knihy se moc těším.
Dám šanci dalšímu dílu, kniha se mi líbila, až na ten konec - byl zvláštní a rozuzlení záhady žádné. Dávám 3,5*.
Vážné téma, dobře zpracované a konec mě potěšil. Posloucháno jako audiokniha.
Dávám 2,5 ⭐
Knížka celkem o ničem, z konce už jsem přeskakovala stránky a víceméně jsem ji dočetla tímhle způsobem.
(SPOILER) Zbytečně moc vážných témat v jedné knize a měla jsem ze začátku problém se zorientovat velkém množství postav. Kniha nebyla špatná, ale ani mě nějak extra nenadchla. Dám šanci ještě jiným autorovým knížkám třeba Pamatuj na smrt.
Nic moc. Nedoporučuju. Na to, že je to thriller nebylo skoro žádné napětí. Zápletek bylo moc a málo vypracované/rozvedené.
Knížka se mi líbila, ale o trochu méně než první díl. Mohla být o něco kratší.
Kniha mě zhruba do půlky moc neoslovila, strašně se to táhlo než se začlo něco dít. Ale potom to bylo fajn čtení.