Ormos Atalia komentáře u knih
Od knihy jsem čekala něco jiného, takže mě vůbec nenadchla.
...mám moc ráda severské autory, kteří mě svými příběhy nikdy nezklamou a už teď se těším na další příběhy s Harrym Holem.
Každý by se měl po přečtení této knihy zamyslet nad dnešním světem a sám nad sebou.
No, tak co na tuhle knihu říct? Pro mě je to neskutečný brak! Člověk přečte cca 600 stran a nic se pořádně nedozví. Jsem ráda, že jsem měla knihu jen půjčenou od sousedky a nekupovala jsem si jí, ani nepřála k narozeninám/Vánocům, protože by to byly vyhozené peníze. Další 2 díly už nemám chuť číst. Ale chápu, že jsou čtenáři, kterým se příběh líbí.
Silný příběh odehrávající se v hrůzostrašné době, kdy lidé přicházeli o svou svobodu, důstojnost a lidskost celkově. Příběh mladé slečny Dity, která sice svobodná není, ale její mysl svobodná je a její odvaha ji hnala kupředu. Ačkoliv je tento příběh plný hrůzy a beznaděje, určitě stojí za přečtení!
Kniha se čte jedním dechem. Parádní příběh, který člověka donutí k zamyšlení. Jen u toho konce jsem čekala něco lepšího.
Paganiniho smlouva mi přišla jako nejslabší ze všech 4 knih od Larse Keplera, ale rozhodně stojí za přečtení.
Moc jsem se na "Písečného muže" těšila a příběh mě nezklamal. Přečetla jsem ho jedním dechem. Jen bych dala malé mínus závěru knihy, ten se mi nezdál moc povedený.
Perfektní příběh, četlo se to jedna báseň :-) Je to má druhá kniha od Larse Keplera, ještě se chystám koupit si " Písečného muže" a už se na něj moc těším.
Perfektní příběh, ... knížku jsem dostala k narozeninám a s nadšením jsem ji přečetla. A už nyní se těším na další dějovou linii s komisařem Linnou.
Příběhy s Lincolnem Rhymem jsou mé nejoblíbenější, takže za mě palec nahoru :-) jen ten konec mě tak trochu překvapil, jelikož se tam objevila postava z jiné Deaverovské knihy, kterou jsem zatím nečetla, tudíž jsem neznala příběh toho tzv. Hodináře.
Chvílemi až neuvěřitelný příběh, ve kterém musí hlavní hrdinky čelit hrůzám a teroru ze strany své rodiny, přečtete velmi rychle a následně se neubrníte svému vnitřnímu porovnání života ve střední Evropě oproti životu v muslimském světě.
Knížka se mi četla dobře, byla napínavá,ale více ně nadchly tyto knihy od tohoto autota,a to: Sběratel kostí a Tanečník. Ale je to jen můj subjektivní názor.
Celkově trilogie Milénium patří k mým nej nej knihám, které jsem v poslední době četla.
Jeffery Deaver opět nezklamal, je to moje druhá knížka, kterou jsem od tohoto autora přečetla jedním dechem :-) Určitě stojí za přečtení - perfektní příběh, napínavý děj, nečekaný konec - zkrátka super!
Knizka se mi moc libila...Sissi by si s jeji povahou,nazory a myslenim vubec,zaslouzila zit v jine dobe.Oddychove cteni,ktere muzu jen doporucit.
Od teto knihy jsem cekala trochu neco jineho,takze me nenadchla.Mozna,kdyby mi bylo mezi 15-18 lety,tak bych ji hodnotila a ocenila jinym zpusobem.
Snad nejlepší detektivka za posledních dobu, která se mi dostala do rukou. Skvělý příběh se zajímavým resp. nečekaným koncem ve smyslu toho, kdo je vlastně Mesiáš. Určitě doporučuju!!! :-)
Zajímavá četba idealizovaného chodu a pravidel společnosti, lidí žijících v popisovaném utopickém prostředí.