p.pavlina | Komentáře u knih | Databáze knih

p.pavlina p.pavlina komentáře u knih

Oběť bez tváře Oběť bez tváře Stefan Ahnhem

Tuto knihu jsem si vybrala náhodně a nebyla to špatná volba. Děj byl opravdu velmi zajímavý a napínavý. Zápletka byla neotřelá a nutilo mě to číst dál a dál, dokud jsem se nedozvěděla, kdo je pachatelem. Jen mi to přišlo drobet dlouhé. Občas jsem se pozastavila a říkala jsem si, kolik stran mě ještě čeká proboha.

23.01.2023 4 z 5

Mstitel z Jenštejna Mstitel z Jenštejna Vlastimil Vondruška

Příběh se mi moc líbil. Bylo to opravdu hezký zamotané, i když pachatel mi byl trochu jasnější dříve než Jiřímu. Ovšem čtení jsem si užila. Opět parádní oddechové čtení.

14.12.2021 5 z 5

Zrcadlový muž Zrcadlový muž Lars Kepler

Po Lazarovi je tento příběh čerstvým zavanutím větru. Konečně se autoři nedrželi jen jedné linie příběhu. Ale co ten konec? Nebudeme navazovat, že ne? Jen to ne, prosím!!!

11.02.2021 5 z 5

Jarmarečník Jarmarečník Vlastimil Vondruška

Skvělé čtení. Nemohla jsem se od knihy opět odtrhnout. Pan Vondruška píše opravdu velmi čtivě a zajímavě.

21.01.2021 5 z 5

Pomsta bílého jednorožce Pomsta bílého jednorožce Vlastimil Vondruška

Pan Vondruška opět nezklamal. Parádní odpočinkové počteníčko.

19.11.2020 5 z 5

Kruh Kruh Bernard Minier

Kniha mě bavila, ale některé části byli zbytečně zdlouhavé s popisy ve stylu...viděl na nebi jednu, dvě, tři hvězdičky. Ovšem děj byl opravdu zajímavý a na konci byl úžasně překvapivý zvrat.

20.04.2020 4 z 5

Noční lov Noční lov Robert Bryndza

Parádně napínavé. Tento styl psaní detektivek se mi líbí. Pozitivem této série je fakt, že si mohu přečíst prakticky kteroukoliv knihu ze série a vždy je případ od začátku do konce vyřešen a neprolíná se celou knihou. Ovšem ochudila bych se tak o posloupnost životního příběhu hlavní hrdinky Eriky Fosterové. Inu, těším se na další díl, který mě za nedlouho čeká.

25.03.2020 5 z 5

Bílá Masajka Bílá Masajka Corinne Hofmann

Zpočátku se mi kniha zdála velmi zajímavá, ale nakonec jsem si říkala, proč to vlastně čtu. Příběh byl zdlouhavý a měla jsem bohužel problém to dočíst.

18.01.2020 2 z 5

Kronika zániku Evropy: 1984–2054 Kronika zániku Evropy: 1984–2054 Vlastimil Vondruška

Kniha se mi sice líbila, ale byla dle mého názoru zdlouhavá a tak nějak nenaplnila mé očekávání. V části o zániku Evropy jsem čekala trochu větší drama a změny, než ty které tam nakonec byly popsané. Od dění ve Francii se příběh točil stále jen dokola. Škoda, protože kniha měla opravdu velký potenciál.

07.12.2019 3 z 5

Vlk a dýka Vlk a dýka Juraj Červenák

Kniha se mi moc líbila, i když byl notář Barbarič sám. Bylo to zajímavé a já jsem se od čtení nemohla odtrhnout.

21.07.2019 5 z 5

Ďábel v zrcadle Ďábel v zrcadle Juraj Červenák

Čtení jsem si opět užila. Příběh měl spád a moc dobře se to četlo. Už se třesu na další díl.

15.05.2019 5 z 5

Vdova Vdova Fiona Barton

Kniha se mi líbila. Sice chvíli trvalo, než jsem se začetla, ale potom to mělo spád a já jsem se od knihy nemohla odtrhnout. Konec sice nijak nepřekvapil, ale jsem vděčná za to, že je to ukončený příběh a nic na pokračování. Téma je sice otřesné, ale kniha stojí za přečtení.

08.05.2019 4 z 5

Můj život v jeho tlapkách - Vyprávění o Tedovi a o tom, jak mě zachránil Můj život v jeho tlapkách - Vyprávění o Tedovi a o tom, jak mě zachránil Wendy Hilling

Krásná kniha plná emocí. S Wendy jsem prožívala všechny smutky i radosti. Ani nemoc motýlích křídel jí nezabránila žít život podle svého, i když to bylo s psími pomocníky, kteří její život jen obohacují.

16.03.2019 5 z 5

Lovec králíků Lovec králíků Lars Kepler

Kniha se mi moc líbila. Byla čtivá a napínavá.

13.01.2019 5 z 5

Carrie Carrie Stephen King

Velmi zajímavá kniha. Přečetla jsem ji jedním dechem. Carrie mi tedy bylo upřímně líto a neděsila mě, ale i tak jsem knihu zhltla jako jednohubku.

10.10.2018 5 z 5

Loutkář Loutkář Daniel Cole

Moc dobré čtení. Dokonce se mi tenhle díl líbil více než Hadrový panák. Ale zase na druhou stranu je to téměř to samé, jako bych srovnávala hrušky a jablka. Tohle téma, stejně tak jako téma Hadrového panáka, bylo něčím zajímavé a velmi nápadité. Těším se na další knihu od autora.

21.09.2018 5 z 5

Žebrákova pomsta Žebrákova pomsta Pavel Hrdlička

Skvělé čtení. Autor opět nezklamal a už se těším na další díly.

14.07.2018 5 z 5

Obraz Doriana Graye Obraz Doriana Graye Oscar Wilde

Tuto knihu bych mohla číst stále dokola a nikdy se mi neomrzí. Skvělý a nápaditý příběh.

14.07.2018 5 z 5

Dým ve větru Dým ve větru Peter Tremayne (p)

Tato kniha byla mou první od tohoto autora a moc se mi líbila. Děj parádně plyne a styl psaní je velmi čtivý. Určitě si tuto sérii přečtu celou.

22.05.2018 5 z 5

Let duchů Let duchů Bear Grylls (p)

Nikdy jsem tento žánr moc ráda neměla. Ovšem tato kniha mě velmi mile překvapila. Je napínavá, poutavá a informace v ní jsou velmi zajímavé. Je znát cestovatelská a armádní zkušenost autor. Doporučuji k přečtení.

21.01.2018 5 z 5