Pepina19 Pepina19 komentáře u knih

Žena na lesní cestě Žena na lesní cestě Megan Goldin

Nebylo to špatné čtení, napínavé čtivé, vraha jsem odhadla celkem brzy i když jsem v druhé polovině trochu zapochybovala o svém odhadu. No a konec podle mne bohužel odpovídá realitě, vzhledem k právním systémům a přímým důkazům.

09.04.2022 4 z 5

Ve stínu Ve stínu Dominik Dán

parádní počtení jako vždy i když to byl otřesný případ brr

05.09.2021 5 z 5

Anglická zahrada Anglická zahrada Petra Klabouchová

Prožívala jsem to až do morku kostí. Tohle mi z hlavy jen tak nezmizí. Přečteno jedním dechem.

17.07.2021 5 z 5

Přátele měj nablízku Přátele měj nablízku Paula Daly

Hóóódně dobré, dokonce jsem o některých momentech z knihy diskutovala v práci s kolegy a chtěla jsem znát jejich názor.

15.05.2019 5 z 5

Malý život Malý život Hanya Yanagihara

Za mě deset hvězdiček. Naprosto nezapomenutelně silný příběh

11.11.2018 5 z 5

Shuggie Bain Shuggie Bain Douglas Stuart

Rozhodně mi tato kniha zůstane hodně dlouho v hlavě a možná, že navždy. Příběh Shuggieho, jeho sourozenců a matky alkoholičky, je velice sugestivní.

11.09.2023 5 z 5

Strašidlo minulosti Strašidlo minulosti Jaroslav Velinský

Výborná kniha, moc mě bavila i pátrání Oty Finka alias Pavla Vodsloně bylo super.

03.09.2023 5 z 5

Kdyby Kdyby Simona Votyová

Obě verze jednoho nešťastného rozhodnutí, jít na party, jsou napsané velice sugestivně. Oba příběhy vás chytnou a nepustí. Je jen otázkou, které rozhodnutí bylo lepší. Nela, Martin-Martina, Sofinka, Trupík vás provedou napínavým vyprávěním.

22.08.2023 5 z 5

Doba chemlonová Doba chemlonová Jaromír Marek

Pro toho kdo tuto dobu zažil, dobré pro vzpomínání a pro ty koho tato doba minula, dobré pro představu. Mně se kniha líbila, patřím do skupiny co tuto dobu zažily a myslím, že je dobré si některé věci připomenout a některým se zasmát. Jako třeba výměna bonů, nebo šití "péřovky" to mě hodně pobavilo.

08.08.2023 4 z 5

Půjdu s tebou Půjdu s tebou Lina Nordquist

Za mě, je to kniha, která vás vtáhne do děje a nepustí. Prožívala jsem všechno s Unni a Armodem , tato linie vyprávění byla hodně drsná a smutná. Další byla s jejich synem Roarem, ale vyprávěná z pohledu jeho snachy.

08.07.2023 5 z 5

Velké naděje Velké naděje Christiane Gohl

Ani druhý díl neztratil nic z bohatosti děje. Je napínavý, romantický i smutný. Vše probíhá na Novém Zélandě, na Krétě či v Austrálii. Prožíváte několik příběhů naráz. Buď osudy Grit na Krétě, nebo zážitky Marii při kočování s cirkusem. Prostě i druhý díl stojí za přečtení.

01.07.2023 5 z 5

Zápisky mladého lékaře Zápisky mladého lékaře Michail Bulgakov

I přes dlouhou dobu kdy byly Zápisky mladého lékaře napsány, je to velice čtivé, zajímavé a vypovídající. Kniha Mistr a Markétka mě ohromila, ale i tato kniha má své kouzlo a jednotlivé příběhy se v hlavě usadí na dlouho, protože vtáhnou do děje a máte pocit jako byste tam byli.

12.03.2023 5 z 5

Potkan Potkan František Kozmon

Super detektivka, velmi dobře napsaná, případ vraždy zajímavý propojený s minulostí.
Detektiv Marek Wolf sympatický. Pro mě bylo hlavně těžké odhalit vraha a to velmi oceňuji. Konec mě překvapil.

07.03.2023 5 z 5

Vězněná Vězněná Pavel Renčín

Zajímavě poddaný příběh postavený na dost hrozném příběhu, který se skutečně stal a o kterém jsem četla.
S Májou budete prožívat chvíle, které by nikdo nechtěl zažít. Děsivé a zároveň velmi čtivé.

17.12.2022 4 z 5

Manželky Manželky Táňa Keleová-Vasilková

Už dlouho jsem od paní Keleové nic nečetla, tak jsem si ji chtěla připomenout. Je to hezké čtení. Příběh čtyř žen, které se znají léta a kamarádí spolu. Za mě dobrý relax.

22.11.2022 4 z 5

Zlý pes Zlý pes Alex Smith (p)

Vyšetřovatel Robert Kett a jeho dcerky, mi sedl už v knize "Doručovatelky". Zlý pes je čtení svižné, napínavé, zajímavý nápad i když možná málo pravděpodobné, ale kdo ví......

22.11.2022 4 z 5

Až uvidíš moře Až uvidíš moře Scarlett Wilková

Za mě bomba, už dlouho jsem tak dobrý příběh nečetla. I když to nebylo veselé téma, knihu jsem neodložila dokud jsem ji nedočetla.

19.10.2022 5 z 5

Jedno malé prasátko Jedno malé prasátko Rob Ashman

Kniha o pomstě. Drsné, rychlé, trošku přitažené za vlasy, ale jako jednohubka fajn.

19.04.2022 4 z 5

Zimní oheň Zimní oheň Anders de la Motte

Dobrá detektivka, rychlý děj, napínavé, poutavé, strach z ohně sugestivně popsaný.
Prolínání současnosti s minulostí, hříchy z minulosti. Za mě dobrý příběh.

10.04.2022 4 z 5

Podzimní případ Podzimní případ Anders de la Motte

Líbilo se mi to. Zajímavý příběh z minulosti, který zasahoval dlouho po jedné zlé události do dalšího života lidí, kteří měli svou vinu, ale to nejhorší neprovedli.

23.03.2022 4 z 5