Petra186 komentáře u knih
Další z řady knih. Trochu jsem měla problém poznat, o kterou ženu jde, ale jinak opět velmi čtivá kniha.
Na mě byla tato kniha zbytečně moc obsáhlá a jedno téma se rozebíralo moc dopodrobna a stále dokola, četla jsem lepší. Také mi nevyhovoval formát knihy.
Zvláštní příběh, nad kterým se člověk musí zamyslet.
Knížka se čte sama, na mě bylo trochu moc o "nebi/peklu", za to hodně mě překvapil závěr.
Úplně skvělá knížka, četla jsem v těhotenství a ke knížce se ještě vrátím po porodu ! Doporučuji přečíst každé mamince či tatínkovi :).
Další přečtená kniha od Hartla, tentokrát mohla být kratší, ale přesto opět pohodové čtení a zajímavé zvraty.
Čtivá kniha, velmi zajímavý nápad s rozdělením vyprávění z ženského a mužského pohledu !
Je to má druhá přečtená kniha od tohoto autora. Chystám se na další.
Zajímavě napsáno vše o arabských zemích, po přečtení mám pocit, že už tam vlastně ani nemusím :).
Skvělá a pohodová knížka, vlastně i napínavá. Přečetla jsem jedním dechem.
Kniha na zamyšlení, velmi zajímavá, donutí člověka se zamyslet nad svým životem/snem.
Kniha velmi čtivá, moc se mi líbila. Zajímavá "budoucí" doba.
Když pominu téma knihy, tak moc krásná knížka. Drsný příběh mladých lidí, kteří se prali s osudem, neumím a ani si to nechci představit, co prožívali. Určitě stojí za přečtení.
Čekala jsem trochu více, ale záleží, jak je kdo nastaven. Pro mě neee moc nových informací. Ale každopádně zajímavá kniha. Četla se hezky.
Přesto, že nejsem věřící, zajímavá kniha o společně cestě muže a ženy. V knize jsou citace z Bible. Stojí za přečtení, člověk se zamyslí nad svým životem a tím, jak je vše propojené.
Velmi zvláštní krásná kniha. Nic jsem od ní nečekala a opravdu zajímavé čtení.
Zvláštní kniha, některé myšlenky zajímavé, ale nevím, čím je má p. Brouk podložené.
Knihu jsem 3x odložila, rozhodně to není pohodové a odpočinkové čtení. Chybí kapitoly a věty jsou neuvěřitelně dlouhé. Přesto jsem se od více jak poloviny knihy dokázala začíst. Stále jsem si říkala, že autorka musí být snad "omámená", že to není možné. Nevím, co k této knize říci.
Obdivuji a fandím těmto odvážným lidem, kteří pomáhají ! Čtení pohodové, jak Tomáš píše, není spisovatel. Skvělá kniha.