PetraDD

Nesmirne ctiva a zajimavak kniha, ktera je urcite dost podcenovana a prodavana ve vyprodejich.
Za me naprosto skvely vhled to doby Viktorianske Anglie. Vhled do zivotu chudych zen a take smutny pohled na to, jak byly bohuzel spokecnosti brany.
Urcite doporucuji! Ani chvili jsem se nenudila. A te prace, co to muselo dat to zpracovat.

prvni polovinu knihy jsem cetla asi rok nebo dva :D nezaujala , ale chtela jsem to proste docist.
Vratila jsem se k te knize asi po roce a druha cast uz me bavila velmi, ale je to proste bohuzel zbytecne dlouhe.

Pripady urcite zajimave, ale je to napsane stylem, ktery Vam moc neumoznuje drzet krok a v tech imformacich se neztracet, takze sem udrzela pozornost az do konce tak u pulky pripadu :)

vubec se mi kniha necetla dobre, ztracela jsem se v tom kdo je kdo, bylo to zdlouhave a vlastne celkem nudne.. Do cteni jsem se musela nutit a vubec to neutikalo. Bohuzel..namet zajimavy

Prvni pulka me velmi bavila, za 5 hvezdicek, ale postupem casu to zacala byt trosku nuda. Vlastne moc nevim, co si o nem myselet. Kluk bez sebevedomi, ale v nekterych pasazich byl az tak moc sebestredny, chapu, slava ho semlela, ale nekdy toho vychvalovani bylo az az. Druha pulka knihy je chaos, asi jako jeho zivot. Preskakoval zivotni etapy, ze jsem nechapala, o jakem roce se treba bavi.
Kazdopadne me mrzi, jak dopadl. Konec knihy je velmi pozitivni. Je videt, ze chtel dal zit a konecne najit tu pravou.. :)

Skvele, napinave! Urcite doporucuji a tesim se na dalsi knizku

Ma knizku jsem narazila pres jine novejsi - protoze muj oblibeny pan Moravec:)
Moc se mi libila, bylo hezke si pripomenout legendarni zavody a Gabi, diky ktere se do biatlonu zamiloval nejeden Cech. Dokonce jsem si v prubehu cteni poustela ty zavody na youtube a bylo to super:)
ALE je smutne cist, s odstupem casu, jak se vsichni nepletli a jejich obavy ohledne pana Koukala se vyplnily. A to vcetne obav Gabi, ktera si vlastne ani tou svatbou nebyl nikdy jista.
No jsem rada, ze dnes je stastna a ma se fajn, to je nejdulezitejsi.

Miluju pana Moravce :)
Jste lepsi a lepsi :)

Moje druha knika od Bryndzy, ale skvela :) tesim se na dalsi

Opet uzasne! Tato serie/spisovatelka je ted moje asi nejoblibenejsi. Moc me bavi prolinani textu clanky z novin, sms zpravami, Twitter diskuzemi.. cte se to opravdu samo a vzdy prekvapi!
Ted uz letim pro dalsi dil :)

tohle bylo proste skvely!! Jeste nikdy se mi nestalo, ze bych se u Thrilleru smala :D
Clarie a jeji skvely sarkasticky humor, neskutecny :D

Prebal se mi moc libil, dokud jsem si nevsimla, ze je to naporsta kopie prebalu od J. Marese - Nejvetsi zahady kriminalistiky!!!
Kniha muze byt zajimava jen pro nekoho, kdo nema naposlouchane podcasty. Pokud poslouchate, nic noveho uz se nedozvite.
Coz by bylo fajn, ale Je to bohuzel velmi velmi amaterske.. na jedne strane pise ze dite bylo zabito, mluvi o nem jako o divce (pocestene s OVA) a na druhe strance zacne: kdyz chlapce zabili..
Takovych chyb to ma nespocet. Navic titulek ,,Zakulisi a detaily” napsany na obalce je uplne mimo. Nic se nedozvite.
VYHOZENE penize a navic mi to prijde i jako podvod, jelikoz si to vetsinou koupi jeji fanousci!! no hezky si asi vydelala.

no..na to jak je to vychvalovane, tak tedy za me velke zklamani. Jediny plus je, ze to neni vlekle, precetla jsem to za 2 dny, ale bohuzel zadne wow ci sokujici pasaze/zaver se nedostavily, coz me u Thrilleru bavi nejvic.
Precteno, ale bude brzy zapomenuto, skoda

Uzasne, doporucuji. Libilo se mi, jak jsou tam zobrazeny 3 useky jejich zivota a neprekryvaji se, jako ve vetsine knih.

Cetla se dobre, namet zajimavy a konec jsem vubec neodhadla :)
Splnila me ocekavani, ale nemusela by byt tolik vychvalovana. Jsou tu daleko lepsi Thrillery, o kterych se moc nemluvi.

Skvele napsane - diky kratkym kapitolam se cte opravdu lehce.

Silene zdlouhave a silene nunde.
Kniha by se dala zkratit na polovinu, bohuzel ke konci knihy jsem i preskakovala stranky a tesila se na konec.

Tak toto bylo perfektni :) kratke kapitoly, ktere vas nuti cist dal a dal + neustale zvraty:) pachatele jsem hadala na zacatku, ale pak me uplne odvedla z cesty a dala do hlavy jine ;) skvele

skvela kniha s mnoha pribehy, necetla se lehce a cetla jsem ji vazne dlouho a prubezne se k ni vracela. Urcite doporucuji

Me se to libilo moc. Nutilo me to cist dal a dal a byla jsem proste zvedava jak to cele je :)