PetraDD komentáře u knih
Za me super, spoustu pribehu jsem neznala. Hezky se cte
Styl psani mi nesedl, cetla jsem to strasne dlouho a mezi tim prokladala jinymi tituly.
Za me moc zdlouhave a moc prokladane dokumentaci..
Precteno po letech, ocima dospeleho a uz ne pubertaka :) a stale se mi to strasne libi. To se neomrzi :) Tentokrat jsem to cetla v anglictine, tak aspon trosku zmena :)
Moc zajimava kniha, zakoupeno jako darek po Netflixove bouri :) nakonec jsem si ji precetla take a nelituji. Hlavne Javier Pena na me pusobi jako velky sympatak.
prvni polovinu knihy jsem cetla asi rok nebo dva :D nezaujala , ale chtela jsem to proste docist.
Vratila jsem se k te knize asi po roce a druha cast uz me bavila velmi, ale je to proste bohuzel zbytecne dlouhe.
Takova oddechovka, precteno na dvou dalkovych letech do USA.
Rozhodne to neni strasidelne, ale pribehy me bavily
Pripady urcite zajimave, ale je to napsane stylem, ktery Vam moc neumoznuje drzet krok a v tech imformacich se neztracet, takze sem udrzela pozornost az do konce tak u pulky pripadu :)
Trosku psycho, to jo :)
Cetlo se to skvele, rychle kapitoly a stale nejake otazky a napeti.
Tu zapletku bych rozhodne neuhodla, ani ten konec:)
Navic ocenuji, ze jsem se s takovou zapletkou jeste v zadne jine knize nesetkala
skvela kniha s mnoha pribehy, necetla se lehce a cetla jsem ji vazne dlouho a prubezne se k ni vracela. Urcite doporucuji
Me se to libilo moc. Nutilo me to cist dal a dal a byla jsem proste zvedava jak to cele je :)
Me to teda bavilo moc! Skvele to utika a nuti vas to cist dal a dal.
Nazev knihy opravdu povedeny a vystizny :) a ta obalka!
Nejvic me na knihach od Shari bavi, ze se ctou opravdu rychle a nejde se od nich odtrhnout.
Pokud Vas nekdy potka cteci krize, Lapena Vas z ni stoprocentne dostane.
Je skvela
opet uzasne, jako prvni dil. A vrham se na treti :)
Je to skvely refresh historie, navic se mi libi, jak ctenar zije a vyrusta s postavami. Od narozeni az do smrti.
vubec se mi kniha necetla dobre, ztracela jsem se v tom kdo je kdo, bylo to zdlouhave a vlastne celkem nudne.. Do cteni jsem se musela nutit a vubec to neutikalo. Bohuzel..namet zajimavy
Jsem rada, ze jsem s cetbou pockala na dobu, kdy uz je venku 3. Dil
V sobotu jsem prvni docetla a tak moc nad knihou a osudy premyslela, ze jsem hned bezela do knihkupectvi pro druhy dil, dokud to mam vse v zive pameti. Tak jsem rada, ze muzu pokracovat 2. a 3.dilem
Prekrasne, smutne a velmi poucne
Boze.. dalsi skvely kousek do sbirky od pani Spitalnikove.
Nemohla sem prestat cist. Tech obeti co i rodina udela, a jak to pak dopadne..
Je mi smutno
Prvni pulka me velmi bavila, za 5 hvezdicek, ale postupem casu to zacala byt trosku nuda. Vlastne moc nevim, co si o nem myselet. Kluk bez sebevedomi, ale v nekterych pasazich byl az tak moc sebestredny, chapu, slava ho semlela, ale nekdy toho vychvalovani bylo az az. Druha pulka knihy je chaos, asi jako jeho zivot. Preskakoval zivotni etapy, ze jsem nechapala, o jakem roce se treba bavi.
Kazdopadne me mrzi, jak dopadl. Konec knihy je velmi pozitivni. Je videt, ze chtel dal zit a konecne najit tu pravou.. :)
Ufff, nestalo se mi, ze bych nejakou knizku cetla tak dlouho.
Musela jsem si to davkovat.
Pribehy jsou tezke, cela kniha velmi propletena a dobre promyslena, neni to odpocinkove cteni - clovek se na to musi fakt soustredit a cte se pomaleji.
Jeste to rozdychavam, ale tohle by mohla byt povinna cetba.
Kazdy by si to mel precist jako pripominku 50. Let a jako uvedomeni jak skvele se mame.
Prislo mi to takove.. klidne a velmi jednoduse napsane. Asi nejsem cilova skupina nebo to bylo mozna prekladem. Ale vlastne nevim, co byl ucel autora, co chtel predat.
Na druhou stranu ta obalka je proste nadherna a dokonala, asi nejhezci co mam :)
Skvele, napinave! Urcite doporucuji a tesim se na dalsi knizku