petrak komentáře u knih
Kniha je napsána otřesným způsobem... život, který popisuje je šílený, ale víceméně je to vše stále dokola.. nakonec jsem knihu víceméně přeskákala do konce, protože mě nebavilo číst stále dokola o nechutnostech, které popisovala.
Zajímavá, smutná kniha, která člověka pohltí a alespoň na mě silně emotivně zapůsobila.
Výborná knížka.. napínavá od začátku do konce... už se těším na další díl :-D
Kniha se četla dobře, ale je hrozně smutné, že se tohle skutečně děje :-(
Skvělá kniha... prečetla jsem ji už na základce během několika málo dní.
Četla jsem to na střední jako povinnou četbu a tenkrát mě kniha moc nezaujala... možná bych po ní měla šáhnout znovu... uvidíme
Jak už je zde psáno, knížka je to velice smutná.. co všechno si musela jako dítě prožít.. je to děs :(
Knížka je opravdu silné kafe! Nejednou jsem valila oči a zvedal se mi žaludek :D
Strhující, šokující.. otřesné :-( Opravdu hrůza co vše se může dít :-(
Kniha je psaná velmi zvláštním pro mě těžko srozumitelným stylem. Čtení mě moc nebavilo, protože jsem se ztrácela v ději.
Souhlasím s Elis, že knihu stačí přečíst jednou.. už bych se k ní si nevrátila. Myslím si, ale že kniha je poučná pro všechny, abychom byli ostražití a nenechali se oblbnout nějakými manipulátory.
Kniha se četla dobře, ale to o čem je, je hrozné. Nedokážu si představit dostat se do takové situace a přála bych i Nádije, aby se z toho šíleného prostředí dostala :-/
Hodně silný a smutný příběh u kterého se mi místy zvedal žaludek :-/ ... uvědomila jsem si jak zdání může klamat... a že je důležité hledat příčiny..
Kraťoučká kniha, která se dá za chvíli přečíst. Kniha mi nevadila, ale už by se k ní nevrátila.
Velmi silný emotivní příběh mladé dívky, která musela prožít utrpení o kterém asi většina z nás nemá ani ponětí. Kniha se mi velmi dobře četla a styl jakým je psaná mě vtáhl do děje a příběh jsem prožívala spolu s Marínou