Pitbullka Pitbullka komentáře u knih

Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka Evžen Boček

Začátek super, prostředek nuda, konec super. Asi nejslabší díl série.

25.11.2018 3 z 5

Kříďák Kříďák C. J. Tudor

Poutavé, líbily se mi střídající se časové linky. A ten konec, brr.

22.11.2018 4 z 5

Meursault, přešetření Meursault, přešetření Kámel Daúd

Tohle bylo hodně slabé, bohužel mě příběh ani styl vyprávění vůbec nezaujaly.

17.11.2018 2 z 5

Ostré předměty Ostré předměty Gillian Flynn

Tohle bylo tak hrozně nudné a laciné. Od autorky jsem čekala úplně něco jiného.

11.11.2018 2 z 5

Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Jack Thorne

Nemůžu si pomoct, ale mně se příběh líbil. Známé postavy, známé prostředí. Občas mě štvalo chování postav ale nebylo to nic hrozného. Myslím si, že kniha je zbytečně podceňovaná.

04.11.2018 5 z 5

Naslouchač Naslouchač Petra Stehlíková

Jedna z nejlepších knih, které jsem četla. Poutavé, napínavé, moc se těším na druhý díl!

31.10.2018 5 z 5

Jak nechutně zbohatnout v rozvojové Asii Jak nechutně zbohatnout v rozvojové Asii Mohsin Hamid

Zajímavé, čtivé a neobvyklý styl vyprávění.

07.10.2018 3 z 5

Spící obři Spící obři Sylvain Neuvel

Zajímavé zpracování, nejlepší byl začátek a konec knihy, to bylo hodně čtivé. Jsem zvědavá na pokračování.

30.09.2018 4 z 5

Artemis Artemis Andy Weir

Prostředí příběhu, ze kterého jsem měla největší obavy, mě velice bavilo. Bohužel detektivní linka mě vůbec nezaujala a hlavní hrdinka mi byla dost protivná.

21.09.2018 2 z 5

Motýlí kůže Motýlí kůže Sergej Kuzněcov

Tohle je velký knižní průšvih, ať už dějem nebo stylem vyprávění. Neustálé zmiňování, jak má hlavní hrdinka ráda BDSM, kýčovité prostředí. Tady je prostě všechno špatně. Ale kniha má aspoň pěknou obálku.

08.09.2018 1 z 5

Snuff Snuff Chuck Palahniuk

Moje první setkání s autorem a jsem mile překvapena, kniha byla vtipná, svižná a zároveň měla neočekávaný konec.

06.09.2018 4 z 5

Colorado Kid Colorado Kid Stephen King

Za mě zatím asi nejslabší kniha od Kinga, kterou jsem četla. Ano, byla krátká ale vlastně o ničem, rozuzlení žádné. Škoda.

05.09.2018 3 z 5

Prostituce v nacistických táborech Prostituce v nacistických táborech Václav Miko

Stručné ale člověk se dozví to podstatné, škoda, že nebylo více rozvinuto téma Mengeleho. Čekala jsem svědectví žen, které tam přímo pracovaly ale toho jsem se bohužel nedočkala.

05.09.2018 4 z 5

Dědina Dědina Petra Dvořáková

Velké zklamání. Kniha bez děje, z vesničanů naprostí neschopní vidláci v depresi. Žádný děj. Od knihy jsem čekala mnohem víc.

28.08.2018 3 z 5

Dvůr trnů a růží Dvůr trnů a růží Sarah J. Maas

Byla jsem vůči téhle knize skeptická a oddalovala jsem její čtení. A chyba! Ten příběh mě prostě baví i když sakra přesahuju věk cílové skupiny. Není to kdo ví jak složité čtení ale prostě mě baví.

25.08.2018 5 z 5

Fairy Tales / Pohádky (převyprávění) Fairy Tales / Pohádky (převyprávění) Ashley Davies

Kniha se četla dobře i když nejsem úplný expert na angličtinu. Nejlepší pohádky byly Malá mořská víla a Císařovy nové šaty. Malenka a Sněhová královna mě naopak vůbec nebavily, proto dávám dolů jednu hvězdičku.

21.08.2018 4 z 5

Podivný případ se psem Podivný případ se psem Mark Haddon

Krásná a svým způsobem smutná kniha. Sonda do mysli autisty. Jen mi vadily ty neustálé matematické příklady.

21.08.2018 4 z 5

Batman: Ticho: Kniha první Batman: Ticho: Kniha první Jeph Loeb

Krátký, svižný příběh plný akce, který mě vážně bavil. Určitě se pustím do dalších dílů.

12.08.2018 5 z 5

Malý princ (komiks) Malý princ (komiks) Antoine de Saint-Exupéry

Kresby jsou trošku zvláštní, ale zvyknete si a mají svoje kouzlo. A ten příběh je prostě dokonalý. Zajímavé zpracování ale originál je originál.

05.08.2018 4 z 5

My děti ze stanice ZOO My děti ze stanice ZOO Christiane F. (p)

Hrůzné, děsivé a pravdivé. Ani se mi nechce věřit, že tohle může být vyprávění tak mladé dívky.

03.08.2018 5 z 5