Radka1911 Radka1911 komentáře u knih

Dvojitý kříž Dvojitý kříž Chris Carter

Další perfektní thriller od kterého jsem se absolutně nemohla odtrhnout. Bravo, pane spisovateli!

Popravčí Popravčí Chris Carter

Dokud jsem se nesetkala s tímto autorem, nikdy by mě nenapadlo že budu s takovým zaujetím a se zatajeným dechem číst podobnou tematiku. Opět perfektní, strašidelné, ale užila jsem si to.

Sama sebou Sama sebou Jojo Moyes

Opět neskutečně nádherný čtenářský zážitek, rozhodně doporučuji. Moc často se mi nestává, že před dočtením několika posledních stránek knihy tak moc lituji, že už to skončí.

Schovej mě v dešti Schovej mě v dešti Jojo Moyes

Další krásná kniha od mé oblíbené spisovatelky. Příběh jsem si užila, kniha se mi moc líbila, ostatně stejně jako její všechny ostatní. Jojo Moyesová psát umí, a dokázala to už v této její prvotině.

02.05.2023 5 z 5

Drbny z předměstí Drbny z předměstí Abbi Waxman

Knihu se mi sice podařilo dočíst až do konce, ale byla to celkem náročná činnost. Bylo to nudné, přehnané.

27.04.2023 3 z 5

Krása a jed oleandru Krása a jed oleandru Teresa Simon (p)

Krásný čtenářský zážitek.

27.04.2023 5 z 5

Topíme se v sobě Topíme se v sobě Jasinda Wilder

Romantické, odpočinkové čtení. Kniha mi připadala horší než první díl, děj z prvního dílu se i v této opakoval.

27.04.2023 4 z 5

Mořská kuchařka Mořská kuchařka Miloš Štěpnička

Perfektně a přehledně zpracovaná kuchařka pro všechny milovníky mořských ryb a plodů moře.

27.04.2023 5 z 5

Christiane F.: Můj druhý život Christiane F.: Můj druhý život Christiane F. (p)

Když kniha vyšla, byla jsem ráda, že hlavní hrdinka se pravděpodobně vymanila ze závislosti, že vůbec přežila. Ale zatímco první díl jsem vskutku hltala, toto pokračování už mne tolik nebavilo. Ale, mohlo to i tak dopadnout hůř.

16.08.2022 3 z 5

Deníček moderního fotra 2 aneb Pánbůh mi to oplatil na dětech Deníček moderního fotra 2 aneb Pánbůh mi to oplatil na dětech Dominik Landsman

Knížku jsem četla hned po prvním dílu a opět jsem se skvěle bavila. Dávám 5 hvězd.

16.08.2022 5 z 5

Deníček moderního fotra aneb Proč by muži neměli mít děti Deníček moderního fotra aneb Proč by muži neměli mít děti Dominik Landsman

Perfektní oddechovka například na dovolenou. Knížka se čte jedním dechem a velice mne pobavila.

Dívky od svaté Magdalény Dívky od svaté Magdalény V. S. Alexander

Smutný, téměř nepochopitelný příběh na motivy skutečných událostí v celkem nedávné době. Knížka se krásně četla.

Zapomeň na minulost Zapomeň na minulost Magda Váňová

Pěkný a napínavý román.

Velké maličkosti Velké maličkosti Jodi Picoult

Nádherná kniha s nelehkým tématem. Krásně se četla, a rozhodně vede k zamyšlení.

04.08.2022 5 z 5

Odložený život: Skutečný příběh osvětimské knihovnice Odložený život: Skutečný příběh osvětimské knihovnice Dita Krausová

Nádherná a smutná biografie. Doporučuji k přečtení.

Krev není voda Krev není voda Dominik Dán

Další skvělá detektivka mého oblíbeného autora. Hodnotím opět pěti hvězdičkami (on prostě jinak psát neumí).

Pohřbeni zaživa Pohřbeni zaživa Dominik Dán

Další pěkná detektivka, jako ostatně všechny od tohoto autora. Doporučuji

22.06.2022 5 z 5

Nataša Nataša Táňa Keleová-Vasilková

Do myšlenkových pochodů hlavní hrdinky jsem se vcítit nedokázala, román rozhodně nebyl oddechový a příliš mne nenadchl. Bylo to takové depresivní čtení o smutných věcech.

20.06.2022 3 z 5

Jako zabít ptáčka Jako zabít ptáčka Harper Lee

Nesmírně čtivá a krásná kniha.

14.06.2022 5 z 5

Macbeth Macbeth Jo Nesbø

Trochu jiný Nesbo než na jakého jsme zvyklí, nicméně opět to bylo překvapivě dobré.

31.05.2022 4 z 5