Sandruš

Wow, tohle bylo dokonalé. Hltala jsem stránku za stránkou. Opět kniha která Vás vtáhne do děje a nemůžete se odtrhnout. Doporučuji!!!

Naprosto skvělý thriller!
Od začátku do konce napínavé čtení. Je to opět kniha, která Vás nenechá ani nachvíli vydechnout, a nebudete ji chtít odložit, dokud se nedozvíte jak to nakonec dopadne.
Doporučuji.

Přečteno během chvilky v práci, jelikož holky sleduju na instagramu, některé věty už jsem znala, i tak mě knížka pobavila.
Ale přesto, cena je dost vysoká, v podstatě v knize není nic jiného než co si můžete přečíst i na Instagramu..
Myslím že kniha nebude mít takový úspěch jako jejich účet na soc. síti.

Pro mě skvělá kniha! Napínavá, zápletka a celkový děj se mi moc líbil. Začetla jsem se a bylo mi až líto, že jsem nemohla knížku přečíst v kuse, strašně mě zajímalo jak to celé nakonec dopadne (práce je práce:D). Konečné rozuzlení bylo překvapivé, v průběhu knížky jsem občas přemýšlela kdo by to mohl být, ale tohle mě nenapadlo. Knížku hodnotím 5* protože mě vážně bavila, vzhled knížky je už jen doplněk, ale nic to nemění na tom, že je taky moc pěkný. Doporučuji.

Skvělá kniha. Knížku jsem si vybrala do čtenářské výzvy a určitě nelituji, právě naopak - jsem ráda že jsem si ji přečetla. Bavilo mě to od začátku do konce, příběh plný dobrodružství, přátelství..autorce se kniha velmi povedla. Určitě se brzy pustím i do dalších dílů. Jsem zvědavá jak tohle všechno dopadne. Pokud vaháte zda si knihu přečíst, neváhejte, doporučuji všem!

Vtipně napsaná knížka o tom, jaký je život s dvojčaty - žádná nuda. Doporučuji.

Novinka která mě zaujala svým názvem, tématicky se mi i hodila do Čtenářské výzvy 2018.
Obsahově to je dobře napsaná kniha, oddechové čtení, při kterém dostane člověk i hlad :D Stojí za přečtení :)

SUPER knížka! Bavila mě od začátku až do konce. Doporučuji ! :)

Narazila jsem na ni na veletrhu Svět knihy 2017, zaujala mě hned na první pohled, a tak byla jasná volba si ji přečíst. A musím říct že tak krásnou knížku, nejen pro děti, jsem dlouho neviděla. Knížka má své kouzlo, výborný příběh, proto určitě stojí za to si jí koupit a mít ji ve své knihovně. Její ilustrace jsou naprosto krásné. Škoda že tady nejde dát více hvězdiček, tato knížka by si to určitě zasloužila.

Super! První knížka kterou jsem od Patrika Hartla četla byly Okamžiky štěstí, které byly jak jinak než povedené, teď jsem zkusila jeho první a jsem nadšená, opravdu moc dobrá!

Žádnou jinou knihu od Bridget Jones jsem nečetla, tak možná i proto se mi tato dost líbila. Ale je to věc názoru..
Myslím že stojí za přečtení. Četla se velmi rychle.

Oddechová knížka, která se mi četla velmi dobře. Po grafické stránce hodnotím knihu na výbornou!

Tuto knížku budu hodnotit 4 hvězdičkami, vůbec mě nebavilo několika stránkové vyprávění o muzikálu. Jinak se mi kniha líbila, oddechovka a to já můžu.

Tahle knížka byla moje první od Radky Třeštíkové, ale brzy zkusím i nějakou jinou od této autorky. Knížka je čtivá, vtáhne Vás do osudu každé z 12-ti žen. Jen je určitě škoda, že se nedozvíme jak to vlastně všechno dopadlo.. i tak jsem ale ráda, že jsem si knihu přečetla a určitě doporučuji.

Vybrala jsem si ji kvůli tomu, že jsem v práci měla čas a chtěla jsem nějakou knížku kterou bych přečetla za jednu šichtu a tak padla volba právě na tuto knihu. Je vtipná, čte se dobře, Halina má svůj smysl pro humor, který se ovšem nemusí všem zalíbit. Já knížku doporučuji.

Výborná oddechová knížka u které jsem se smála nahlas. :)