sarka5148 komentáře u knih
Za mě by kniha měla být tlustší, tohle téma si zasluhuje větší hloubku
Jsem máma a hrozně těžko se mi některé části četly, hlavní hrdinka má můj obdiv, s jakou laskavostí vším prošla
Hrůznější než válka samotná mi přijde popis chování lidí, u kterých bych předpokládala, že budou kladní hrdinové
Kniha mě bavila a souzním s hlavní myšlenkou - čím se obklopíš, tím se stáváš
Stejně jako většinu zde mě zaujala obálka, jen narozdíl od ostatních jsem neměla problém se orientovat v čase a postavách a konec mě překvapil - já bych nedokázala být tak benevolentní, potřebovala bych více času
Silný příběh a je o to mrazivější, když si uvědomíte, že tohle se dělo a není to tak dávno.
Příběh krásný, jen mi vadilo, jak se Maria zbytečně trápila a bránila se dlouho tomu, aby řekla milovanému muži, co k němu cítí. Dělala rychlé závěry, místo aby se prostě zeptala
Slaďáček i příběh k zamyšlení. Krásné propojení tří generací a všechno se odehraje v Itálii, aaaach
Knížku jsem četla vždy přes den, po setmění mě to nějak nelákalo za mě je děsivé, co vše se děje "pod povrchem", o pravdivosti takových příběhů jsem nikdy nepochybovala
Příjemná oddechovka, bylo dojemné sledovat vývoj vztahu mezi mámou a dcerou a čekat na ten šťastný konec pro všechny
Moje druhá kniha od autorky a i tato chytla za srdce, věřím, že každá z nás v jejích příbězích najde kousek sebe.
Bože to byl úžasný příběh. Zezačátku jsem se nemohla začíst, ale to bylo spíš tím, že jsem pořád neměla čas a pak jsem se ponořila a přála si, ať to neskončí. Dobilo mě to pozitivní energií a dalo naději, že opravdu záleží na tom, co vidíš a ne na co se díváš
Napínavá četba, zhltla jsem ji tak rychle, jak se to s dvěma dětmi dá - takže hlavně večer a moc se mi líbila, hlavní postava mi byla moc sympatická a děj ubihal skvělým tempem
Knihu jsem měla půjčenou z knihovny a teď už ji mám i ve své sbírce knih, protože se k ní hodlám vracet. Je plná zajímavých a hlavně důležitých informací, za mě by si ji měl přečíst každý, kdo vychovává děti nebo s nimi pracuje.
Radku čtu prostě ráda, stránky jsem hltala, ač chvilku trvalo než jsem se zorientovala v postavách... konec není pro každého ok
Jednohubka na 2 dny, příběh bych přirovnala k Jackie Collins, nic na co bych vzpomínala, ale chytlavý děj s happy endem
Pro mě krásně popsané životní cesty různých žen, užila jsem si to
Krásně navrstvený příběh, s trápením, smíchem a sladkým happy endem, já byla spokojená ️
Nedočetla jsem, protože se mě kniha nijak nedotkla, hrdinka mi přišla jako oběť (nebo aspoň kam jsem dočetla) a to mě hrozně dráždilo