terijans

Nejvíce se mi líbil vložený překlad Milenců, jinak pořádně nevím, co si o knize myslet. Chvilku jsem si říkala, jak je to skvělé čtení na 5 hvězdiček, v zápětí jsem měla dojem, že čtu něco úplně jiného. Nicméně, zaujal mě zápal hlavní hrdinky pro věc.

Na knihu jsem slyšela ódy, autorka je mi sympatická, ale bohužel jsem nedočetla, nebavilo mě to vůbec. Téma samotné je ovšem velmi zajímavé.

Souhlasím s některými zdejšími komentáři, přesto moc zajímavá a poutavá kniha, která mě chytla za srdce.

Pan Karika je určitě skvělý autor, ale Tma mě teda příliš neoslovila, škoda.

Připomnělo mi to skvělý první díl, tento byl taky skvělý. Opět jsem se několikrát zasmála nahlas!

Surové, drsné, čtivé.

Spíše zklamání, i když atmosféru to mělo dobrou, hlavně teda v první půlce knihy. Co mě štvalo bylo časté opakování jména hlavní hrdinky v textu v rámci kapitoly. Adrienne udělala, několik vět o nečem jiném a následovalo Adrienne věděla...

Výborná kniha, nápad na 2v1 hodnotím velmi kladně, první jsem četla Jáchyma a potom Veroniku.

Moje pocity jsou rozporuplné, Hrdého Budžese miluju, Oněgin byl Rusák byl taky fajn, ale Darda se mi četla ze všeho nejhůře, a nebylo to kvůli pochmurnosti.

Kniha mě nadchla, přestože nejsem fanouškem thrillerů, jen konec byl příliš strohý, přečteno za den.

Pana Selnera sleduji i na Twitteru, kde jsem se o knize vlastně dozvěděla. Je to kniha smutná, dojemná, veselá i hluboká, přečetla jsem za jeden den. Skvělý počin!

Nepřijde mi to jako úplný průšvih, jak je hodnoceno níže. Ano, jsou lepší autorovy knihy, ale tady oceňuju upřímnost a otevřenost. Podruhé nepřečtu, ale jsem ráda, že jsem dočetla.

První polovina se mi četla dobře s druhou už to bylo horší, hlavní postava mi nebyla vůbec sympatická, neurazilo ani nenadchlo.

Souhlasím s komentářem níže, čte se dobře, neurazí, ale ani výrazně čtenáře nezasáhne.