Terka30 Terka30 komentáře u knih

Deník citového vyděrače Deník citového vyděrače Simona Monyová (p)

Zatím nejlepší knížka od paní Monyové.

17.11.2024 5 z 5

Mléko a med Mléko a med Rupi Kaur

Přečetla jsem na doporučení mé sestry, která si ji zamilovala. Já jsem bohužel na druhé straně a kniha se mi nelíbí.

10.11.2024 2 z 5

Útěk z afrického pekla Útěk z afrického pekla Barbora Koudelková

Tak nějak chápu, že v 19 je člověk naivní, ale okamžitě se zamilovat, hodit vše za hlavu a trpět to co trpěla...a evidentně téměř žádné ponaučení. Autorka je ovšem bojovník a jsem ráda, že se nevzdává. Snad už život přinese jen lepší věci.

03.11.2024 2 z 5

Skutečné zločiny Skutečné zločiny Romy Hausmann

V knize jsou převážně hodně známé příběhy zločinů, alespoň tedy pro lidi, kteří "rádi" true crime. Tato kniha je ale něčím jiná, než ostatní true crime knihy a to asi i vlastním pohledem a doplněním odborníků. Za mě velmi povedená.

02.11.2024 5 z 5

Zastav se, než skočíš! Zastav se, než skočíš! Libuše Gottwaldová

Je těžké se posouvat dál, když vás pronásleduje trauma z dětství. Cesta na celý život. Taková ta kniha je.

26.10.2024

Já o koze, on o voze… Já o koze, on o voze… Simona Monyová (p)

Takové milé a oddychové čtení.

20.10.2024 4 z 5

Millennials Millennials Kateřina Pokorná

Kniha se mi líbí a myslím, že se k ní budu vracet postupem života, tak jak to zrovna budu cítit. Každý si tam najde to své hezké i bolavé.

19.10.2024 4 z 5

Neodpovídej Neodpovídej Lucie Bechynková

Jednoduchá a čtivá. Líbila se mi. Dokonce i náznak na vraha u běžkyně byl, takže ta spojitost pak došla o kus dál. Jediné co mě trochu rušilo bylo neustále pomalé otevírání postav, skoro pokaždé to nebylo hned, až po nějakém zazvonění. Vlastně ani nevím proč, ale když už to bylo po několikáté přišlo mi to v knize dost navíc.
Určitě ale doporučuju. Oddychové, klidné, milé.

16.10.2024 4 z 5

Sex, Disco, Revoluce! - Vzpomínky majitele Discolandu Sylvie na zlatý časy Sex, Disco, Revoluce! - Vzpomínky majitele Discolandu Sylvie na zlatý časy Ivan Jonák

Myslím, že pan Jonák měl velmi bujnou fantazii ohledně jeho sexuálních zkušeností. Pohonil si ego a sám si při tom kouřil pen*s. Takový pocit s prominutím z knížky mám.

14.10.2024 1 z 5

Hana Hana Alena Mornštajnová

Naprosto tuhle knihu miluju.
Jen jsem měla potřebu ji přečíst na jeden zátah, abych se neztratila v ději. Velmi smutná a dlouho ji budu vstřebávat.

04.05.2024 5 z 5