vekkr komentáře u knih
Dle anotace spolu letí na svatbu,ale až za polovinou,do té doby nic.550 stran a nic nového.Průměr
Audiokniha.Je to můj oblíbený autor,ale toto je už trochu překombinované a nastavované.Někdy je lepší skončit dřív.
Čtu Radku Třeštíkovou,nešokuje mě.Jako u jiných autorů se mi něco líbí víc,a něco méně.Tady mi vadily přeházené kapitoly.Četla jsem to ve čtečce, a byla z toho zmatená.Myslela jsem,že je to chyba čtečky.Docela se mi to líbilo,bylo to jiné,ač téma velmi obehrané.
Audiokniha.Líbilo se mi to.Bavilo mě to.Běžný život,běžné vztahy a přitom poutavé a chytlavé.
Oddechové knihy této autorky čtu ,a někdy jsou lepší a tahle zrovna je ta slabší.
Výborné chytlavé čtení.Chcete se dozvědět další osudy žen a rozhodně se nad tím zamýšlíme.
Ano nutí vás to číst dál a odkrývat tajemství,ale stejně z toho na konci nejste chytří a to mě dost vadilo.
Audiokniha.Bavilo mě to.Ani depresivní mi to nepřišlo.Viděno z různých stran a to je ten život.
Audiokniha.Dobře načtené a trochu děsivé.Bavilo mě to a že si to nebudu časem pamatovat?Tak takovejch knih je většina a stejně se v danou chvíli bavím .
Audiokniha na Rozhlase.Až do poloviny jsem byla trochu znuděná a přišlo mi málo děje.Ale nakonec se mi to líbilo.Ovšem jestli bych to vydržela u knihy,to opravdu nevím.
Velmi příjemné a pohodové,zároveň znepokojivé,protože ze života.Audiokniha-dobře načtená.
Audiokniha, dobře načtená a kdybych to neposlouchala,tak to možná ani nedočtu.Bylo mi dost lhostejné jak to dopadne.Postavy takové nijaké a obyčejné.
Přečteno za večer. Dlouho mi tam ležela a moc se mi do ní nechtělo, ale nakonec jsem byla velmi zvědavá a dočetla jsem. Běsu jsem zatím odložila. Moc náročné na dobu karantény.
Audiokniha. Konec jsem si pustila asi 3x, ale pořád mi to není dost jasné a to nemám moc ráda.
Chvíli to bylo tak náročné, že jsem myslela, že to odložím. Vydržela jsem a stálo to za to.
Poslech na Čro.Prostě povídky,některé lepší,jiné slbší.Rozhodně za chvíli nevím o čem.
Nemohla jsem to hodnotit hned,musela jsem si nechat odstup,ale stejně nevím .Nutí vás to číst dál,ale máte z toho tíseň na hrudi.Chcete znát konec,ale rozřešení nepříjde.