zoew komentáře u knih
Jako vždy u Pattersona - první třetina poněkud vleklejší, druhá třetina nabírá na tempu a poslední třetina skvěle finišuje. za mě skvělé, nenudila jsem se ani u té první třetiny......
Knihu nebudu hodnotit, protože jsem jí nedočetla. Za sebe můžu jen říct, že nechápu tak vysoké hodnocení. Text byl dost šroubovaný, vyloženě "nečtivý", rozvleklý, děj se posouvá strašně pomalu, Sinuhet se dost často chová jako idiot. Po 200 stránkách jsem to vzdala, protože jsem se strašně nudila a Sinuhet mě vyloženě rozčiloval, místo abych s ním sympatizovala.
Naprosto skvělé. Po takové knize je těžké začíst se do nějaké jiné.
Žádné wow se rozhodně nekonalo, popisy erotických scén na pubertální úrovni byly místy až oplzlé. Je to čtivý, ale ničím výjimečný románek na úrovni Tiktoku (což rozhodně není míněno jako lichotka).
U knížek paní Körnerové si vždy krásně odpočinu. Některé její romány by si zasloužily hezčí obálku.
Tohle je šestá kniha, kterou jsem od autorky četla a musím říct, že nejslabší. Začátek se mi neskutečně vlekl, děj se trochu rozbíhá zhruba v polovině a i tak žádný šlágr. Svižnější tempo je až úplně v závěru knihy, což je na dílo o více jak 400 stránkách dost slabota. Série s Lacey Flint nebo Obětina jsou nesrovnatelně mnohem mnohem lepší.
Tak to byla jízda, vypointované až do úplného konce, kdy do sebe jednotlivé události krásně zapadly. Tomu, kdo má rád drsnější kriminálky, určitě doporučuji. Brzy zcela jistě sáhnu po Vorech v zakoně.
Zkraje jsem byla trochu skeptická, moc jsem si od toho neslibovala a chvíli mi trvalo, než jsem se začetla, ale zhruba od 60. stránky jsem se nemohla od knihy odtrhnout a dokonce mi přestal vadit i ten podivně přítomný čas, v jakém je to napsané. Závěr knihy byl hodně dramatický a příběh měl docela překvapivé rozuzlení. Kdo má rád napětí, tomu mohu tuto knihu vřele doporučit. Kdo má slabší nervy či žaludek, ať si vezme ke čtení raději něco klidnějšího.
Konec je takový nijaký, dost mě zklamal. Jinak je knížka velmi čtivá.
Čekala jsem to lepší, zajímavější. Myslím, že autorka moc nevyužila potenciál, který se nabízel.
Pobavila jsem se, to jo, ale obecně mi tahle knížka přišla tak nějak zcela zbytečná. A konec byl docela "ofláknutý".
Hodně čtivé, zápletka celkem uvěřitelná, i když překvapivé odhalení v závěru mi přišlo už trochu moc překombinované. Podrobný popis erotických scén by si mohla autorka odpustit, i když tady jich moc nebylo - naštěstí.
Série s Lacey mě bavila trošku víc, ale i tak je to velmi čtivé a napínavé. Spoiler: Zhruba ve 3/4 knihy jsem začala tušit, kdo je Daisy. I tak mě ale odhalení vraha překvapilo.
Prvních cca 70 stránek jsem si říkala "nic extra", ale pak se to rozjelo a nemohla jsem se odtrhnout. Doporučuji.
Náročné a těžké čtení, ale stálo to za to. Asi by dokázala člověka dokonce obrátit k víře.
Opět výborná kniha od Scarlett Wilkové, v níž odhaluje neznámou část poměrně nedávné minulosti.
(SPOILER) Celkem dobře se to četlo, ale že bych z toho padala na zadek, tak to fakt ne. Scénka s otráveným koláčem na mě působila tak nějak násilně, přes moc vecpaná do děje...... a podobně i ten spásný východ přes sklep. Možná má autorka lepší knížky, ale určitě je číst nebudu. Duchařina prostě není pro mě.