Zuzunda komentáře u knih
Tak na to, že to je knížka pro mládež, to byla pecka. Děj parádně nadupaný, najdete se tu i několik hlubokých myšlenek a po přečtení si ještě více uvědomíte, že opravdu nic není pouze černobílé.
Už se vám stalo, že si při čtení říkáte "uuu, tak jemu/jí se stali fakt hrozný věci." A o pár kapitol později zjistíte, že předtím se postava měla docela fajn? Tak tady se vám to stane taky. Z těch popisu tragédii mi bylo i dost úzko. Naštěstí pak už knížka byla více detektivka než psychodrama a já skoro do konce váhala kdo je kdo.
Příběh o přátelství, intrikách, láskách, rodině... A to vše zasazené do dob rytířů a králů. První půlka je takové oddechové čtení, ale pak přišlo mnohem rychlejší tempo a já na knížce zůstala viset do dvou do rána, protože jsem prostě musela vědět, jak to dopadne!
Jak už tu bylo víckrát zmíněno, opravdu moc doufám, že bude pokračování! S hlavní trojicí a s Robinem se chci potkat znova - vědět co dalšího zažijí a jak se budou měnit jejich plány a sny. A hlavně si znova užívat jejich smysl pro humor, ten mě fakt bavil :)
Tak tady jsem dost bojovala. Ubrat tak 100 stran, tak bych byla spokojenější. Ale takhle se to i přes příjemnou atmosféru dost vleklo.
Odloženo. Tohle na mě bylo až moc pomalé. Atmosféra je v knížce příjemná, to jo, ale vše se strašně dlouho řeší a dlouho vleče. Takže když přišla nuda, zkusila jsem to o kus stránek dál a pak zavřela.
Krásný příběh, krásné grafické zpracování, skvěle vykreslena atmosféra a emoce, nemám co vytknout. A autor naprosto zbořil můj předsudek - že příběhy bez přímé řeči mě nebaví.
Moc se mi líbí, že ikdyž se jedná o romanci, pozadí příběhu je postaveno na reálné historii. Na konci zamáčknete slzu nad sladkým koncem a po přečtení autorčina doslovu zjistíte, že jste se vlastně i trochu vzdělali v historii. Za mě skvělé odpočinkové čtení.
No do prdele! Tohle mě dostalo a asi nemám víc slov. Prostě doporučuji. Fakt je to dobrý.
Tak to bylo silné čtení. Teď si ještě víc vážím vztahu jaký mám se svým manželem. Hodně mě knížka zasáhla.
Tak tohle bylo skvělý! Nemůžu se rozhodnout jestli se mi líbil víc jak první, ale rozhodně je lepší než druhý. Moc se těším na pokračování.
Tak tohle byla paráda! První půlku knížky jsem si říkala, že je to taková fajn oddechovka - putování, intriky, sem tam nějaký souboj, no ale druhá půlka mě vyvedla z omylu. Přišel zvrat za zvratem a některé byli fakt šokující, akcí se tu nešetřilo a napětí bylo na takové výši, že jsem knihu zavřela až po poslední kapitole. No a hned jdu na druhý díl :D
Nebylo to vůbec špatné. Nic z čeho bych si kecla na zadek, ale příjemné čtení - trocha napětí, trocha láska a vše zabalené do tajemství a záhad minulosti... Nebo nejen minulosti?
Ke knížce jsem se dostala v rámci štafety a ikdyž jsem na dívčí romány trochu starší ročník, čtení jsem si moc užila. Je to takové milé, lehce naivní letní čtení. Já si díky knížce užila krásné srpnové odpoledne, do kterého se perfektně hodila :)
Tak tohle bylo drsné čtení. Začátek byl trochu pomalejší, ale pak jsem měla vytřeštěné oči a srdce stažené úzkostí a musela číst dál a dál. Dost mě to zasáhlo a nějakou dobu ve mě bude příběh doznívat.
Moje třetí knížka od autorky a opět velmi silný příběh. Krásně vykreslené postavy, atmosféra, emoce... Určitě si chci přečíst další knihy od autorky.
Tak mě naopak začátek dost nadchnul a druhá půlky knihy mi přišla moc roztahaná. Ale i tak to bylo dobré čtení, které jsem si užila.
Tak to byl mazec! Knížku jsem přečetla na jedno posezení - šla jsem spát sice ve 3 ráno, ale fakt to nešlo zavřít. Parádně vykreslená atmosféra, svižný děj a skvělý závěr.
BACHA SPOILER:
Byla bych teda radši kdyby se z lesa vrátili všichni, ale je fakt, že by ubylo dramatu a hrůzné události.
Nejsem příznivec hororů, maximálně duchařinky, nějaké to bububu zakončeno happy endem. Takže nalákána na duchy a strašidelný dům jsem sáhla i po této knížce.
Přečteno za jeden večer - nemohla jsem se odtrhnout. Ale na mě tam bylo moc mrtvých - vidět to jako film tak se asi po**ru strachy! Jako za mě to byla pecka, ale příště zůstanu u klidných duchařských příběhů :D
Opravdu originální válečný román. Moc mě bavilo sledovat životní příběhy a proměny čtyř žen. Ale pozor - je vysoká pravděpodobnost, že během čtení dostanete hlad! Už se těším, až některé recepty z knížky vyzkouším :)
Další skvělá kniha od autorky. Často se mi stává u knih kde se střídají dvě linky, že jedna mě baví víc. No, tady byly obě dvě úžasné! Prostě skvělé čtení.