Domácí zavařování podobné
Magdalena Wagnerová
![Domácí zavařování Domácí zavařování](https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/50548/domaci-zavarovani-50548.jpg?v=1288634673)
V dřívějších dobách se zavařovalo především z úsporných důvodů, ale také kvůli tomu, že v obchodech mnoho věcí nebylo. Vzpomeňme na výrobu domácího kečupu, na vaření domácí sojové omáčky apod. V dnešní době se vedle praktického uchovávání potravin objevují i další důvody zavařování: zdraví a kulinářské zážitky. Co a jak správně zavařovat poradí všem čtenářům autorka kuchařky, Magdalena Wagnerová. Zavařování je jejím koníčkem, a tak se s plnou vervou, ale i důvěrou, můžeme do tohoto kulinářského umu pustit.... celý text
Podobné knihy (6)
![Ovoce a zelenina ve skle Ovoce a zelenina ve skle](https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/108415/ovoce-a-zelenina-ve-skle-qz0-108415.jpg?v=1491081459)
288 zavařovacích návodů a kuchařských předpisů. 2. vydání. více
![Babiččina spižírna nad zlato Babiččina spižírna nad zlato](https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/202303/babiccina-spizirna-nad-zlato-202303.jpg?v=1396295117)
Především zavařování, skvělé tipy. Kniha obsahuje velké množství zajímavých receptů na zavařování ovoce a zeleniny, na přípravu džemů, marmelád, sirupů, čajů a likérů. Najdete v ní také tipy na uchovávání masa, nápady na... více
Možností konzervování ovoce a zeleniny je mnoho a liší se od sebe způsobem, změnami,které jsou při konzervaci nevyhnutelné a dobou trvanlivosti. Přitom je důležité, aby konzervování bylo laciné, rychlé, nenáročné a aby ... více
![Zavařujeme ovoce a zeleninu Zavařujeme ovoce a zeleninu](https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/38257/zavarujeme-ovoce-a-zeleninu-38257.jpg?v=1276423736)
Jak nejlépe využít úrodu Správné postupy k uchování vitaminů a minerálních látek Sušení, zmrazování, sterilování ovoce, zeleniny a hub Více naž 400 návodů včetně receptů vhodných pro diabetiky Způsoby konzervace masa a h... více
![Zavařeniny Zavařeniny](https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/117787/zavareniny-ePj-117787.jpg?v=1491591029)
Edice: Sada české kuchyně. více
![Konzervujeme zdravo Konzervujeme zdravo](https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/207847/konzervujeme-zdravo-V7n-207847.jpg?v=1491025093)
Ovocie a zelenina v čerstvom stave predstavujú ideálne potraviny, nenahraditeľný zdroj biologicky hodnotných látok, ktoré sa akoukoľvek úpravou narúšajú a znehodnocujú. více
Autorovy další knížky
2007 | ![]() |
2010 | ![]() |
2015 | ![]() |
2013 | ![]() |
2003 | ![]() |