Konzervování potravin v domácnostech vydání
Jaroslav Balaštík
Po úvodních kapitolách o všeobecných zásadách pro konzervování potravin přináší příručka podrobné návody a pokyny k domácí výrobě nejrůznějších druhů konzerv z ovoce, zeleniny, masa a hub. Zahrnuje přípravu surovin, pracovní postupy a metody a zmiňuje se i o správném uskladnění konzervovaných potravin.
Vydání (5)
Konzervování potravin v domácnostech
1972, SZN - Státní zemědělské nakladatelství
ISBN: 07-006-72Konzervování potravin v domácnostech
1969, SZN - Státní zemědělské nakladatelství
ISBN: 07-027-6904/15Konzervování potravin v domácnostech
1965, SZN - Státní zemědělské nakladatelství
Konzervování potravin v domácnostech
1964, SZN - Státní zemědělské nakladatelství
Konservování potravin v domácnostech
1958, SZN - Státní zemědělské nakladatelství
Štítky knihy
víno ovoce zelenina zavařování a nakládání potravin potraviny konzervace a sterilace potravin marmelády a džemy sirupy
Autorovy další knížky
1964 | Konzervování potravin v domácnostech |
2015 | Jak vypálit lepší slivovici |
1985 | Konzervovanie a mrazenie v domácnosti |
2001 | Konzervování v domácnosti |
1980 | Konzervovanie v domácnosti |