Konzervování potravin v domácnostech podobné
Jaroslav Balaštík
Po úvodních kapitolách o všeobecných zásadách pro konzervování potravin přináší příručka podrobné návody a pokyny k domácí výrobě nejrůznějších druhů konzerv z ovoce, zeleniny, masa a hub. Zahrnuje přípravu surovin, pracovní postupy a metody a zmiňuje se i o správném uskladnění konzervovaných potravin.
Podobné knihy (7)
Domácí konzervování ovoce a zeleniny Libuše VlachováSkoro vše o domácím konzervování ovoce a zeleniny. více
Učebnice zavařování a konzervace Jan Jílek
Kniha rozebírá a popisuje nejdůležitější technologické operace při konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Jedná se o různé způsoby konzervace - teplem, mrazením, lisováním, solí a řada dalších zajímavých rece... více
Babiččina spižírna nad zlato Renato Magát
Především zavařování, skvělé tipy. Kniha obsahuje velké množství zajímavých receptů na zavařování ovoce a zeleniny, na přípravu džemů, marmelád, sirupů, čajů a likérů. Najdete v ní také tipy na uchovávání masa, nápady na... více
Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů Alena Doležalová
Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu. Co může ... více
Domácí špajzka: 100 receptů na uchovávání ovoce, zeleniny, hub a bylinek Kamila Procházková
Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen př... více
Konzervovanie a mrazenie v domácnosti Jaroslav Balaštík
Možností konzervování ovoce a zeleniny je mnoho a liší se od sebe způsobem, změnami,které jsou při konzervaci nevyhnutelné a dobou trvanlivosti. Přitom je důležité, aby konzervování bylo laciné, rychlé, nenáročné a aby ... více
Konzervování Oded Schwartz
Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené ole... více
Štítky knihy
víno ovoce zelenina zavařování a nakládání potravin potraviny konzervace a sterilace potravin marmelády a džemy sirupy
Autorovy další knížky
1964 | Konzervování potravin v domácnostech |
2015 | Jak vypálit lepší slivovici |
1985 | Konzervovanie a mrazenie v domácnosti |
2001 | Konzervování v domácnosti |
1980 | Konzervovanie v domácnosti |