Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur vydání
Sandor Ellix Katz

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.... celý text
Literatura naučná Zdraví
Vydáno: 2015 , GradaOriginální název:
Wild fermentation, 2003
více info...
Vydání dle jazyka (2)

2020,
Alferia

Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur
2015,
Grada
Autorovy další knížky
2015 | ![]() |
2021 | ![]() |
2021 | ![]() |
2021 | ![]() |