aljoska83 aljoska83 komentáře u knih

Kde jsi, když nejsi Kde jsi, když nejsi Radka Třeštíková

Originálně napsáno.

01.10.2023 4 z 5

Útěk na venkov Útěk na venkov Julie Caplin

Knihu jsem koupila náhodou, když jsem jela na dovolenou, aniž bych znala obsah. Jsem pejskař, z knihy jsem byla nadšená. Jedna z nejlepších knih autorky.

17.09.2023 5 z 5

Chata ve Švýcarsku Chata ve Švýcarsku Julie Caplin

Na knihu jsem se těšila a nezklamala.

17.09.2023 4 z 5

Domek v Irsku Domek v Irsku Julie Caplin

Jedna z lepších knih od autorky. Jsem zvědavá na další příběh

17.09.2023 4 z 5

Čajovna v Tokiu Čajovna v Tokiu Julie Caplin

První kniha ze série, která mě vůbec nebavila a zasekla jsem se u ní na několik dní. Tak snad to byla výjimka.

07.08.2023 2 z 5

Pláž v Chorvatsku Pláž v Chorvatsku Julie Caplin

Super oddechovka na letní večer.

28.07.2023 4 z 5

Pekárna v Brooklynu Pekárna v Brooklynu Julie Caplin

Zatím nejlepší ze série. Knížka mi sedla, přečteno za dva dny. Slaďáček, ale zrovna jsem to potřebovala.

21.07.2023 5 z 5

Láskobraní Láskobraní Blanka Hošková

Téma bylo fajn, kniha by se ale lépe četla bez sáhodlouhých vnitřních úvah. Konec byl takový odbytý.

03.07.2023 3 z 5

Zatmění Zatmění Jo Nesbø

Nejdřív jsem se nemohla začíst, ale pak jsem neodložila, dokud jsem nedočetla. Skvělé jako vždy. Snad se brzy dočkáme dalšího Harryho.

24.06.2023 5 z 5

Žena na tahu Žena na tahu Zuzana Hubeňáková

Moje oblíbená autorka na chmurné dny. Zaručeně zvedne náladu.

30.04.2023 4 z 5

Horko domácího krbu Horko domácího krbu Blanka Hošková

Příběh ze života, dobře se čte. Ale ne každá žena by se tak rychle vzchopila.

30.04.2023 4 z 5

Klub šampiónů Klub šampiónů Ivan Kraus

Knížky od Krause mám ráda, ale tuto jsem nebyla schopná dočíst.

10.04.2023 1 z 5

Hezčí svět Hezčí svět Barbora Šťastná

Kniha mě bavila tak do poloviny, pak už to bylo předvídatelné a dočetla jsem z donucení.

09.04.2023 2 z 5

Můj bratr albatros a jiná rodinná zvěrstva Můj bratr albatros a jiná rodinná zvěrstva Zuzana Hubeňáková

Autorka nezklamala jako vždy. Místy jsem se musela smát nahlas. Přečetla jsem na jeden zátah. Perfektní oddechovka.

07.04.2023 5 z 5

Karanténa s moderním fotrem Karanténa s moderním fotrem Dominik Landsman

Třetí kniha, kterou jsem od Dominika četla. A opět super. Tento styl humoru mi prostě sedí.

07.04.2023 4 z 5

Postřehy teplákové bohyně Postřehy teplákové bohyně Zuzana Hubeňáková

Perfektní, tento styl humoru mi prostě sedí. Zatím mě žádná kniha od autorky nezklamala.

06.04.2023 4 z 5

Dobrá tak akorát Dobrá tak akorát Barbora Šťastná

Kniha opravdu dobrá tak akorát.

31.03.2023 3 z 5

Hotýlek na Islandu Hotýlek na Islandu Julie Caplin

Přečetla jsem za víkend. Alex mi byl sympatický už v cukrárně, takže jsem byla mile překvapená, že zde dostala jeho postava svůj prostor. Bylo to útulné čtení :) hned bych se do hotýlku vydala.

26.03.2023 4 z 5

Vstupte bez klepání Vstupte bez klepání Zuzana Hubeňáková

Čtivé, dobré, vtipné. Některé věty jsou fakt perly. Odpočinková kniha na deštivý den.

21.03.2023 4 z 5

Cukrárna v Paříži Cukrárna v Paříži Julie Caplin

Začátek knihy mě moc nebavil, ale pak se to zlomilo a dočetla jsem, nakonec z toho byla fajn oddechovka. Jen ten konec byl takový odbytý.

14.03.2023 4 z 5