Allla9 komentáře u knih
Opět nemá chybu. A že je psaná v češtině a slovenštině, to tomu dodává tu pravou jiskru.
Za mě knížka nemá chybu. Bavila jsem se.
Knížka mě vtáhla do temného děje. Trvalo mi dost dlouho, než jsem pochopila, kde je pravda. Zajímavý byl i závěr knihy.
Tato kniha patří k těm lepším, co jsem od autorky četla. Bavila jsem se, ale místy i bála.
Osídlování Sudet těsně po válce, se všemi hrůzami, které se v té době děly.
Fotografovat nebo skutečně žít? Celou knížkou nás provází touha být co nejviditelnější a nejúspěšnější na sociálních sítích.
Příběh je napsaný podle skutečných osob, které byly vězněny v cikánském táboře v Osvětimi. Helene Hannemannová byla odvážná žena a milující matka.
Toto je ten správný černý humor, který mě vyhovuje a baví mě.
Když už si myslíte, že se blížíte k pochopení a tušíte. kdo je pachatel, tak najednou zjistíte, že jste úplně mimo. Stopa se posune a vy znovu tápete. Kniha je strhující a svým způsobem děsivá.
Chvíli mi trvalo, než jsem se zorientovala ve způsobu psaní knihy pozpátku. Celkově průměr.
Příběh plný zvratů, lásky, nenávisti, touhy po pomstě, vytrvalosti. Opět kniha, která se četla jedním dechem.
Fámy, dohady, obviňování ... to vše nás provází tímto příběhem. Málokdo se zajímá o důvody a osobní neštěstí. A jaká je pravda vyjde najevo až na konci knihy.
Citlivý příběh ze života, který ukazuje, že i starší manželé mohou žít šťastný a plnohodnotný život.
Chvílemi mi přišlo, že to je hodně náhod, ale nakonec jsem byla v šoku. Závěr knihy mě překvapil.
Tohoto autora jsem neznala, ale po přečtení první knížky se ze mě stává jeho věrná čtenářka. První díl volné trilogie se odehrává před revolucí a těsně po ní. Věrně zachycuje toto období. Doporučuji k přečtení.
Knihy od této autorky mám ráda, ale tentokrát jsem byla zklamaná.
Příběh měl dobré téma, ale nezaujal mě. Moc neuvěřitelných náhod a nezáživně zpracované.