Annannas Annannas komentáře u knih

Jako zabít ptáčka Jako zabít ptáčka Harper Lee

Krásné literární dílo, ale velmi smutné.

23.05.2024 5 z 5

Tsunami Tsunami Karin Krajčo Babinská

Tato autorka zraje jako víno, každá další kniha je zralejší a čtivější. Moc mě kniha bavila. Doporučuji.

22.11.2022 5 z 5

Sestřičky a jejich tajná přání Sestřičky a jejich tajná přání Donna Douglas

Celá série se mi velmi líbila. Škoda, že už je konec, ale kdo ví.... ? Styl, ve kterém jsou knihy napsány, mi velmi vyhovuje. Děj neuvěřitelně rychle plyne a střídání dějových linek jednotlivých postav nenechá zvědavost čtenáře vydechnout. Rozhodně doporučuji.

17.01.2021 5 z 5

Dopis Dopis Kathryn Hughes

Velmi pěkný, propletený příběh, ve kterém vše přirozeně rozplétáte a stále hltáte stránky s nedočkavostí jak to bude dál... Při představě, co si vytrpěly chudinky ženy ve zmiňovaném klášteře, mě mrazilo.

07.01.2021 5 z 5

Když přišli psi Když přišli psi Scarlett Wilková

Hluboká poklona této autorce, nádherně zpracované, skoro se nejde odtrhnout. DOPORUČUJI

23.09.2024 5 z 5

Smrtící bílá Smrtící bílá Robert Galbraith (p)

Trochu zdlouhavější, ale vlastně jsem se nenudila. Poslouchala jsem jako audio knihu a je výborně namluvená, tak jako předešlé díly. Určitě budu v této sérii pokračovat.

12.05.2024 4 z 5

Houpačky Houpačky Lucie Konečná

Hodně čtivé, téma super.

30.07.2023 4 z 5

Smrt přichází na prohlídku Smrt přichází na prohlídku Anders de la Motte

Příběh zasazený do zajímavého prostředí. Celkový dojem mě pokazil zdlouhavější průběh, bez takové té chuti neustále bez odtržení číst. Dám, ale dalšímu dílu určitě šanci.

19.02.2023 3 z 5

Manželovo tajemství Manželovo tajemství Liane Moriarty

Začátek knihy byl dost velký zmatek postav, pak se příběh velmi dobře rozběhl.

22.01.2023 3 z 5

Tajemství letního odpoledne Tajemství letního odpoledne Kate Morton

Mám tento druh literatury moc ráda, dvě časové linky a jejich vzájemné prolínání, ale tady musím hvězdičku ubrat. Čtení bylo zbytečně zdlouhavé a to hlavně první třetina, pak už se příběh rozběhl, ale tak trochu to "drhlo" stále. Konec mě přiměl ubrat jen jednu hvězdičku, protože byl opravdu překvapující.

12.11.2022 4 z 5

Prokletý kraj Prokletý kraj Michaela Klevisová

Chyběl mi inspektor Bergman a tak nějak chyběl celé knížce spád a takové to mrazivé očekávání dalšího dění.

27.03.2022 3 z 5

Děkuji, sestřičko... Děkuji, sestřičko... Hana Marie Körnerová (p)

Autorka opět nezklamala. Oba díly velmi čtivé. Moc pěkně napsaný příběh ze života. Doporučuji

22.11.2021 5 z 5

Soběstačný Soběstačný Zuzana Dostálová

Velmi, velmi silné. Rozhodně stojí za přečtení. Řada níže uvedeného v komentářích vše úžasně vystihuje - před tím klobouk dolů, protože mě došla řeč.... já sedím a prostě tleskám autorce.

30.11.2020 5 z 5

Slib Slib Sharon J. Bolton

Napínavé, čtivé, děsivé a výborné. Doporučuji.

17.03.2024 5 z 5

Samotářky Samotářky Barbora Šťastná

Velice smutné, velmi na mě doléhala těžká bezmoc totalitní doby navíc doplněná složitými až zvláštními povahami hlavních postav. Celkově hodnotím jako docela depresivní, ale stojí za přečtení.

11.03.2024 4 z 5

Do posledního dechu Do posledního dechu Robert Bryndza

Velmi čtivě napsáno.

14.02.2024 5 z 5

Návrat nežádoucí Návrat nežádoucí Lenka Potůčková

Velmi čtivě napsáno, příběh je chvílemi až strhující. Velmi nadějná autorka, už se těším na další knihy.

14.01.2024 5 z 5

Chalupa Chalupa Pavlína Křivánková

Pěkné čtivé, jen ten konec byl takový nedotažený, ale určitě si přečtu od autorky další.

11.07.2023 4 z 5

Porodní bába od fjordu Porodní bába od fjordu Edvard Hoem

Drsný život v devatenáctém století ve vzdálené zemi. Chudí lidé měli těžký život napříč kontinenty. Velmi zajímavé čtení.

05.07.2023 4 z 5

Kroniky prachu Kroniky prachu Lin Rina

V podstatě jsem od brzkého začátku tušila jak příběh dopadne, ale nic to neubralo na čtivosti. Milé, romantické, čtivé.

18.04.2024 5 z 5