ArwenAragorn komentáře u knih
Souhlasím se spilče. Autorku mám v oblíbených, ale tahle kniha se neuvěřitelně vleče, je jako uměle natahovaná, byla jsem ráda, když jsem dorazila poslední stránku.
Jak píše Čef, brutální kriminální thriller. S Alexem navštívíme Afriku a dozvíme se tam o příšerných, drastických podmínkách života některých lidí, současně Alex pronásleduje vrahy, nad kterými drží ochrannou ruku na nejvyšších místech a kteří páchají nepředstavitelné zločiny, z nichž některé se Alexe osobně dotýkají. Alex si prostě v tomhle díle vytrpí tolik, jako snad nikdy ne. Kniha je čtivá, jako všechny od autora, ale tentokrát na to potřebujete silný žaludek.
Výborná napínavá kniha se skvěle propracovanou zápletkou. Sérii s Alexem čtu napřeskáčku, teprve tady jsem se dozvěděla, jak se vlastně seznámil s Milem a dal dohromady s Robin.
Z vraždy dvouleté holčičky jsou obviněni dva mladiství. Jenže nic není tak, jak se zdá. Je tady někdo daleko zrůdnější, zvrácenější a má toho na svědomí skutečně hodně.
Další velmi zdařilá detektivka od Jonathana Kellermana, napínavá od začátku až do konce.
Výborná psychologická detektivka. Konec nemá chybu. Kdo má rád hromadu akce a trvalé napětí, není to pro něj to pravé. Ostatním doporučuji!
Hodně lesbické lásky, podstatně víc, než v jiných knihách Val McDermid, ale nevadilo mně to. Děj trochu rozvleklejší, tak hodnotím níž.
Výborná kniha, nejen proto, že tyto události 2. světové války mě obzvlášť zajímají
Krásné fotografie prezidenta, kterého si velice vážím jako člověka.
Jiřího Janču mám moc ráda a tuto knihu jsem si koupila jako doplněk ke všem herbářům léčivých rostlin.
Knihy na toto téma jsem si kupovala, když jsem budovala a starala se o skalku. Ta bohužel vlivem našeho čtyřnohého přítele a sucha vzala za své.