bagel

Čekala jsem povídky o kriminalistech u nás, takže ty ze světa Sherlocka Holmese byly příjemným překvapením. Celkově ale hodnotím průměrně.

Moc pěkně zpracováno, včetně doprovodných fakt o kočkách. A navíc krásné obrázky.

Škoda, že pořádná zápletka se objevila až na straně 130. Pak děj nabral spád, ale celkově hodnotím průměrně.

Lepší než první díl - napínavé, mělo to spád. Střídaly se krátké kapitoly vždy s popisem místa a času. Pěkně byly vykresleny situace, kdy se setkali lidé s autismem. Konec byl trochu divoký, ale dojem z knihy nezkazil.

Pro mě až moc romantické a předvídatelné. Hlavní hrdinka byla skoro dokonalá a psi hráli v příběhu opravdu jen malou roli. Nejlepší byly pasáže týkající se chování Hailey.

Mně se kniha líbila. Vražda je jen v pozadí a více se řeší vztahy v rodině. Hlavní hrdinka je správně sarkastická a přesně, v každé rodině je něco. Občas autorka zabrousila do práva i psychologie, to bylo určitě přínosem.
Děj měl spád i nečekané rozuzlení.

Čtení na jedno odpoledne, nic objevného.

Jen potvrzuji níže uvedené - úžasná a zajímavá kniha, která se velmi dobře četla a navíc byla doplněna i rejstříkem a poznámkami.

Průměrná detektivka, z této edice ji řadím k těm lepším.

Jako obvykle - sbírka krátkých povídek s krimi zápletkou. Doporučuji jako čtení do vlaku (na krátké tratě).

Hodně zajímavá kniha s velmi pěkným grafickým zpracováním a fotografiemi. Má daleko do suchopárné naučné knihy, líbilo se mně rozdělení na čtyři kategorie i úvodní příběh u každé. Bonusem na konci jsou vysvětlivky i seznam odkazů.

Příjemná jednohubka ze života, ale dospělé postavy byly až moc ploché.

Celkem dobré, s nečekaným koncem. Jen těch scén ze života Ctiradovy rodiny by měl autor ubrat.

Komiksy s Hildou jsou sice lepší, ale i knihy mě baví.

Nemám co vytknout, precizně zpracované s množstvím doprovodných fotografií a dokumentů. Jsem ráda, že je zajímavá výstava takto zachycena.