Blanka586 Blanka586 komentáře u knih

Kde zpívají raci Kde zpívají raci Delia Owens

Kniha se moc hezky četla. Překvapivý konec. Kyu jsem obdivovala, jak všechno zvládala. Moc se mi to líbilo.

02.08.2023 5 z 5

Les v domě Les v domě Alena Mornštajnová

Vynikající knížka od Aleny Mornštajnové. Citlivě zpracované téma, plné emocí a smutku. Obdivuji autorku, jak to dokázala napsat. Jak vše vyplouvalo postupně na povrch a napínavý závěr.

05.07.2023 5 z 5

Vrány Vrány Petra Dvořáková

Kniha se jeví jako obyčejný příběh obyčejné rodiny. Připadalo mi, jako bych četla o sobě a svém dětství. Moji rodiče bohužel celý život protězovali moji sestru. Nevím, co jsem dělala špatně, dobře jsem se učila, zpívala ve sboru, tančila a hrála na klavír. Přesto mě moje matka neustále kritizovala a trestala. Vím, jak je to zoufalé. Zoufalá byla i Bára. Konec knihy byl šokující. Je mi to moc líto.

29.03.2023 5 z 5

Nebe nad Perninkem Nebe nad Perninkem Štěpán Javůrek

Kniha se mi moc líbila. Krásně se četla a bylo to takové pohlazení po duši. Úplně něco jiného než Sudetský dům, který se mi taky moc líbil. Mladý spisovatel, Štěpán Javůrek, smekám. Překvapil mě.

10.06.2024 5 z 5

Sudetský dům: Jaro - léto 1945 Sudetský dům: Jaro - léto 1945 Štěpán Javůrek

Moje první kniha od tohoto autora a byla jsem mile překvapená. Hodně čtivé, smutné a zároveň takové opravdové. Neměli to lidé v té době lehké, ani na jedné straně. Nikdy jsem se o sudetskou otázku nezajímala, ale bylo to dobře napsané.

07.03.2024 5 z 5

Vesnice Vesnice Kristýna Trpková

Kristýna Trpková - perfektní. Moc se mi to líbilo. Čtivé, napínavé, knížka měla všechno!

20.08.2023 5 z 5

Stvůra Stvůra Kristýna Trpková

Knihu Stvůra jsem přečetla jedním dechem. Nemohla jsem se od ní odtrhnout. Velice dobře napsaná, napínavá a přitom velice čtivá. Vraha jsem odhalila už asi v polovině knihy. Došlo mi, že to nemůže být nikdo jiný. Knihu vřele doporučuji.

15.08.2023 5 z 5

Tichý pláč Tichý pláč Lisa Regan

Lisu Regan mám moc ráda. Její knihy jsou perfektní detektivky a opět nezklamala. Kniha se dobře četla a nemohla jsem se od toho odtrhnout. Vřele doporučuji.

07.07.2023 5 z 5

Mezi dvěma ohni Mezi dvěma ohni Martin Goffa

Autora Goffu jsem objevila nedávno a zatím jsem přečetla 3 díly. Čte se velice příjemně, příběhy jsou napínavé a blízké nám díky českému prostředí. Miko Syrový je sympaťák.

02.10.2024 5 z 5

Gazely Gazely Patrik Hartl

Knihu jsem přečetla za 2 odpoledne a byla perfektní. Patrik Hartl je hodně čtivý a tady se mu to opět podařilo!

04.02.2024 5 z 5

Vzpomínky na něj Vzpomínky na něj Colleen Hoover

Kniha se mi moc líbila. Hodně emotivní a dojemný příběh od mé oblíbené autorky.

28.11.2023 5 z 5

Sítě Sítě Petra Dvořáková

Hodně dobrá knížka, před autorkou smekám. Všechny tři příběhy byly napínavé, zajímavé a plné emocí. Bylo to hodně o manipulaci a někdy mi připadalo, že je to hrozné. Nemohla jsem se od toho odtrhnout, jak to dopadne.

17.10.2023 5 z 5

Ďáblova cesta Ďáblova cesta Robert Bryndza

Bryndza je perfektní. Nezklamal. Zajímavé téma, hezky se četlo a bylo to napínavé.

02.09.2023 5 z 5

Vetřelec Vetřelec Kristýna Trpková

Jedním slovem SKVĚLÉ!
Napínavé, perfektně vymyšlené téma, čtivé, Kristýna Trpkova je vynikající!

22.08.2023 5 z 5

Anděl smrti Anděl smrti Robert Bryndza

Roberta Brynzdu mám ráda. Píše perfektně. Tato knížka se mi zdála méně čtivá, příběh se táhl a žadné velké napětí. Až konec nabíral spád. Předchozí knížky se mi líbily víc.

31.08.2024 4 z 5

To nejlepší v nás To nejlepší v nás Colleen Hoover

Moc hezká kniha, plná citu, lásky a porozumění. Prožívala jsem všechno s Quinn a Grahamem. To jak se milovali a řešili otázku neplodnosti, věřím, že to je těžké překonat a smířit se s tím, žít život naplno a být šťastný za to, co máme. A netrápit se tím, co nemůžeme mít.

17.10.2023 5 z 5

Nikdo není sám Nikdo není sám Petra Soukupová

Petra Soukupová je skvělá. Dokáže popsat běžné rodinné i osobní situace tak, že máte pocit, že je právě prožíváte. Dějí se každému z nás a ona je dokáže vykreslit s takovou upřímností a silou...

21.09.2023 5 z 5

Nedokončený rukopis Nedokončený rukopis Franck Thilliez

Frankc Thilliez je můj oblíbený autor. Je hodně složitý. Perfektně propracovaný příběh s nečekaným koncem. A jaký byl vlastně konec?

18.07.2023 5 z 5

Tíživé ticho Tíživé ticho Robert Bryndza

Úžasná knížka od Roberta Brynzdy, mého oblíbeného autora. Příběh byl napínavý až do samého konce. Četla jsem ji jedním dechem. Vynikající.

24.05.2024 5 z 5

Na kočičí svědomí Na kočičí svědomí Markéta Harasimová

Povedená kniha od mé oblíbené autorky, sice úplně jiná, než jaké jsem četla dosud, a i když nejsem velký příznivec koček, četla se hezky a bylo to takové odpočinkové pohlazení. A možná jsem konečně i těm kočkám porozuměla!

16.11.2023 5 z 5