Books_by_Dee
![To nejlepší v nás To nejlepší v nás](https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/417221/to-nejlepsi-v-nas-2pk-417221.png?v=1667491344)
INSTAGRAM: books_by_dee
Tohle je moje 4️. knížka od CoHo, kterou jsem přečetla a autorku knih snad miluju ️ zase o kousek víc. Tenhle příběh a jeho téma mě zaujalo, protože ne každá lovestory knížka vypráví příběh o Quinn, která nemůže mít děti. Příběh se mi četl s těžkým srdcem. Ke konci jsem měla ten problém, že už mě zas tak moc nezajímala ta minulost a chtěla jsem vědět, jak dopadne současnost. Takže jsem pár kapitol přeskákala. :D Po přečtení knížky jsem byla smutná, šťastná, vděčná za to co mám, vyčerpaná, ale zároveň plná energie. Číst CoHo knihy je prostě jako být na jednom velkým kolotoči emocí.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Hra Hra](https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/427669/hra-pQG-427669.png?v=1668073375)
Na Hunterův příběh jsem se neskutečně těšila, protože jeho charakteristické rysy mě hodně připomínaly Deana z Off-Campusu, jehož příběh mám ze všech dílů série nejradši (fanouškové Hanny a Garetha mě snad nepřestanou sledovat). A Hunter nezklamal. Bylo to vtipné, romantické a neskutečně sexy.
Hunterův příběh začíná už v podstatě na konci druhého dílu, kdy kvůli jeho častým záletům s dívkami končí hokejový tým na cestě za mistrovstvím. Hunter se tedy rozhodne, že bude žít v celibátu – žádný blbosti rovná se žádný sex. Celibát by možná i zvládal dodržet, ale to by jeho novou spolužačkou nesměla být Demi Davisová. Jsou nuceni spolu pracovat na celoročním projektu do školy a to znamená, že jsou spolu často sami a odolat ji Hunterovi zrovna 2x nejde.
Mezi Hunterem a Demi byla neuvěřitelná chemie a já si jejich interakce užívala od prvního setkání. Líbilo se mi, že se mezi nimi okolnostmi muselo utvořit nejdříve přátelství, ale přesto je to k sobě táhlo a v podstatě se jen čekalo, až si Demi uvědomí, že její přítel je blbeček.
A celá ta Pablo situace naprosto skvělé odlehčení v celé téhle knížce.
Díl se líbil moc, ale ne tak jako druhý díl.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Návrh Návrh](https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/274200/navrh-XD5-274200.jpg?v=1622705914)
IG: books_by_dee
Absolutně nechápu, jak jsem mohla odolávat sérii Off-Campus od Elle Kennedy, tak strašně dlouho, protože první díl Návrh byl naprosto dokonalý a druhý díl Omyl jakbysmet (ale o tom až příště).
V Návrhu se potkáváme s hokejistou Garettem, který nutně potřebuje doučování a nevybere si k tomu nikoho jiného než jedničkářku Hannu. Ta mu snaží odolávat, ale když ji nabídne, že půjdou na předstírané rande, aby mohla získat fotbalistu, který se jí líbí, tak na nabídku přikývne.
Nevím, zda se jedná od nepřátelství k lásce nebo od přátelství k lásce. Bylo to u nich totiž jak na houpačce, ale ať byli nahoře nebo dole, pro mě to bylo dokonalé čtení. Knížku jsem přelouskala za jedno sobotní odpoledne a četlo se mi to skvěle.
Od nějaké 100 stránky jsem byla do jejich vztahu tak zainteresovaná, že jsem prostě nemohla přestat číst.
Jak Garretta, tak Hannu jsem si moc oblíbila. Oba si v životě prošli svým a nějakým způsobem je to ovlivnilo. Společně ale na svých děsech z minulosti pracují. Oblíbila jsem si ale i všechny vedlejší postavy, že mě nezbývá nic jiného než v sérii pokračovat, abych se dozvěděla i osudy ostatních.
Je to prostě krásná romantická knížka plná emocí. Poprvé jsem byla hotová i ze scény s prvním polibkem. To bylo lépe napsané než kdejaká erotická scéna. Jejich škádlení, chemie, humor. Úžasný.
Kdo odoláváte (možná kvůli obálce), podlehněte! Je to úžasný.
![Pan Romantik Pan Romantik](https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/458300/pan-romantik-GHF-458300.png?v=1629539082)
IG: @books_by_dee
Už dlouho jsem nebyla tak příjemně překvapená z knížky, jako jsem byla z Pana Romantika. Tahle knížka už mi nějaký pátek, stejně jako zbytek série, leží v knihovně, smutně na mě kouká a přeje si abych ji vytáhla. Romantika je na 10 z 10, ale erotika tak na 1 z 10 (ale sexuálního napětí na milion) :D
Za mě naprosto úžasná romantiku, sedlo mi to krásně do nálady a během jednoho dne jsem tuhle skoro 400stránkovou knížku zhltla. Sedly mě postavy, děj, humorBavilo mě to od začátku do konce. Na začátku jsem milovala tu scénu, kdy se Eden dozvěděla, že Paul je P.R. a pak celá ta jeho pravidla, že ji nepolíbí, pokud nebudeme jít její písemný souhlas. Já se culila jak malá puberťačka. Miluju příběhy, kdy se chlap zamiluje první, ale tady naprosto chápu Eden, že už vlastně ani nevěděla, zda mu věřit. Mě tam chybělo trochu víc sexu, ale jinak jsem naprosto spokojená.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Námi to končí Námi to končí](https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/376534/nami-to-konci-eNC-376534.jpeg?v=1572875532)
INSTAGRAM: books_by_dee
Námi to končí je druhou knížkou, co jsem od CoHo četla a naprosto chápu ten hype kolem. Byla to naprostá TOPKA. Přečteno doslova jedním dechem. Milion zvratů, krásná romantická linka a parádní rozvoj postav. Jsem ráda, že jsme se dočkali pokračování příběhu ve formě It Starts With Us.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Hypotéza lásky Hypotéza lásky](https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496097/hypoteza-lasky-gAn-496097.jpg?v=1658406139)
Celou knížku jsem doslova zhltla za pár dní. Nemohla jsem se odtrhnout. Celý děj krásně plynul, některé scény pobavily, jiné naštvaly a některé i rozplakaly. Hodně mě bavily i vedlejší postavy, akademické prostředí a celkově styl autorky.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Bodyguardka Bodyguardka](https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/531337/bodyguardka-65bedd0e8e038.jpg?v=1707007246)
Tohle bylo tak roztomilý, že jsem ani vůbec nečekala, že mě to tak bude bavit a doufám, že tohle není poslední kniha, která u nás od autorky vyjde. Letošní její Hello Stranger mám taky na TBR seznamu. Tak uvidíme
V téhle stand alonce se seznamujeme s Hannou Brooksovou, bodyguardkou , která dostane nový úkol – ochránit hollywoodského krasavce Jacka Stapletona na jejich Texaském ranči. Neskutečně mě sedlo prostředí, ve kterém se děj odehrával, sedla mě Hanna, Jack, ale vlastně i celá jeho rodina.
Bylo to celé prostě takové ňuňu. Asi proto taky jenom jeden ohníček , ale tady mě to vlastně vůbec nevadilo. Kniha je čtivá, má spád, je to vtipné, je to romantické. Rozhodně doporučuji.
Při čtení mě to hrozně připomínalo film Slečna drsňák se Sandrou Bullock, který miluju.
Rozhodně tuhle skvělou oddechovku doporučuji. Je to skvělá oddechová romantika.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Pomocnice Pomocnice](https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535514/pomocnice-660c3be12a6a6.jpg?v=1712077793)
K Pomocnici jsem se dostala díky Plzeňskému knižnímu klubu, jež si zvolil na společné čtení Pomocnici a vzhledem k tomu, že už jsem nadšené recenze na tuto knihu viděla a měla jsem informaci, že bude film (s mojí oblíbenou Sydney Sweeney), tak jsem se ani dlouho nemusela přemlouvat a přestože Pomocnice není ani romantická a ani erotická, tak jsem se začetla a zamilovala. Teď k životu nutně potřebuji i ty další díly. Naštěstí druhý díl už překlad má a třetí se brzy chystá.
O co go: Hlavní hrdinka strávila své dospívání ve vězení a teď se snaží s čistým štítem zapojit do společnosti – přijme práci uklízečky (pomocnice) v domově Winchestrových. Paní domu Nina je „zvláštní“, její dcera je rozmazlený fracek a její manžel Andrew je sexy týpek a čtenář nechápe, co s Ninou vlastně dělá. Postupně se dozvídáme další a další informace a rodinná tajemství a pak přichází ŠOK
Panebože! Neskutečný šok! Co to sakra je! Cože to chce! Cože to dělá ! Cože se stalo! Jakže! Cože! No Panebože! Jakože opravdu! Ne, to není možný! – jo takhle nějak jsem se vyjadřovala během čtení dalších a dalších částí.
Je to neskutečný. Je to neskutečně skvělý a pokud si chcete udělat pauzu od romantik, rozhodně Vám doporučuji Pomocnici.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Šach a mat Šach a mat](https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/502984/sach-a-mat-65b2a7cc4c845.jpg?v=1706207180)
Ali Hazelwood mě asi nikdy nezklame, přestože jsem se bála, jak se vypořádá s young adult. Tak za mě se s tím vypořádala úžasně. Vůbec mě nechyběly peprné scény a čtení čisté romantiky jsem si užila, tak taky jsem ji za jeden den přečetla. Plus tedy musím vychválit naprosto dokonalou barevnou ořízku. Tahle kniha bude vypadat v knihovně fakt dokonale!
Ali jsem i zvyklá čist v angličtině, ale na tuhle jsem si počkala na český překlad a vůbec mě to nevadilo.
V téhle knize se seznamujeme s Mallory, pro kterou byly šachy při dospívání všechno s rodinnou krizí však šachy přestala zcela hrát a začala se věnovat pouze své rodině – nemocné matce a mladším sestrám. Všechno se změní, když se Mallory rozhodne zúčastnit jednoho šachového turnaje – a náhodou porazí šachového mistra Nolana Sawyera.
A takhle začíná celý příběh, ve kterém se ji Nolan snaží přesvědčit, aby si s ním ještě jednou zahrála. Náhoda nebo osud…ale tenhle šachovém turnaji nebude jejím posledním.
Zamilovala jsem si snad všechny postavy, i ty její upištěné sestřičky. Příběh mě bavil. Trochu jsem si při čtení vybavovala Dámský gambit, seriál z roku 2020, který jsem naprosto milovala a mám díky knize chuť si ho pustit znovu.
Za mě Ali prostě umí a zatím mě všechny její knihy sedly a hodnotila jsem je 5 . Hypotéza lásky bude u mě ale vždy patřit mezi TOP knihy.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Obránce mimo hru Obránce mimo hru](https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535140/obrance-mimo-hru-66032b99d415c.jpg?v=1711483801)
Mitch (náš Gudas :D) je obránce profesionálního týmu DC Eagles a sedánek na trestné lavici pro něj je každo-zápasovou událostí. Dojde to až tak daleko, že má zákaz hry na 15 zápasů a musí jít trénovat juniorský tým. Tam se hned při prvním tréninku seznamuje s energickou blondýnkou, sestrou jednoho z jeho žáků a mezi nimi to začne neskutečně jiskřit.
Obránce mimo hru je jednoduchá sportovní romance, která mě ale neskutečně překvapila a skvěle jsem se u ní bavila. Bručoun Mitch a sluníčko Leah – dokonalý pár, úžasná energie, skvělá chemie – jo, ty dva mě sedly.
Možná fakt, že jsem knihu četla, když skončilo MS v hokeji tomu všemu přidalo na skvělé atmosféře, ale ne, kniha je fajn nenáročná oddechovka a já vám ji určitě doporučuju.
Je plná vtipu, ale samozřejmě řeší i vážná témata. Mínusy, které mám jsou, že tam nenajdete žádnou erotiku a taky ten šílený epilog
Kniha je součástí série, tak snad se brzy dočkáme pokračování.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Zas tak moc ho nežeru Zas tak moc ho nežeru](https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/506793/zas-tak-moc-ho-nezeru-QYM-506793.jpg?v=1669891071)
IG: books_by_dee
Tak tohle byla pecka! Kdo miluje film Pretty Woman, tak tohle je knížka pro vás, protože právě tímto filmem byla autorka inspirovaná.
Huxley hledá falešenou snoubenku (těhotnou) a Lottie hledá manžela milionáře, se kterým by se předvedla na školním sraze. Náhodou na sebe narazí na ulicích Los Angeles a uzavřou mezi sebou písemnou dohodu, že si navzájem vypomůžou. Lottie se tedy stěhuje do jeho milionářského sídla, je donucena nosit jím koupené oblečení a doprovázet ho na různé akce a samozřejmě musí předstírat, že ho miluje a čeká jeho dítě. Navštíví spolu třeba i kurz pro těhotné ženy (tyhle scény byly nejlepší ).
Kdo miluje knížky s předstíraným vztahem, ale taky linku od nepřátelství k lásce. Nebo si chce přečíst vtipnou romantickou knížku plnou žhavých scén, přečtěte si tuhle a nebudete zklamaní.
Tohle bylo sexy, vtipné, dokonalé. A já určitě zařazuji na svůj TBR seznam i další dva díly série, které jsou o Huxleyho sourozencích, dalších sexy milionářích.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Železný plamen Železný plamen](https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/541068/zelezny-plamen.jpg?v=1721128202)
Železný plamen totiž pro mě je další DOKONALOSTÍ z pera autorky Rebeccy Yarros. Čtvrté křídlo bylo skvělé, byl to úžasný start téhle romantasy série, ale Železný plamen si svou kvalitu dle mě rozhodně udržel a autorka mě dokázala držet napnutou po celou dobu čtení téhle bichle se 752 stránkami!
Pokud bych měla mít mínus, tak je to pouze ke knize jako takové, protože vzhledem k počtu stránek je neskutečně tlustá, tím pádem se mi sakra blbě držela, že jsem ji při čtení musela mít většinou položenou. Ale jinak vnitřek, děj – naprostý TOP.
Upřímně koho pohltilo Čtvrté křídlo, tak je nutností v příběhu pokračovat, protože jak to má autorka všechno do detailu vymyšlené je neuvěřitelné. Potkáváme spoustu starých, ale i nových postav (ze začátku bylo náročné se zorientovat). Děj je více rozvinutý, už se to neodehrává jen na akademii, takže objevujeme nové prostředí.
Šok z konce jedničky, bohužel překonal naprostý MEGA ŠOK na konci dvojky, takže nutně potřebuji další díl, ale teda v angličtině vychází už 21. ledna 2025, takže si hodně rozmyslím, zda to vydržím do českého překladu.
Já prostě miluji to prostředí, draky (hlavně tu naší puberťačku), Violet/Xadena a jejich vnitřní komunikace, ale hlavně i další postavy – jsem zvědavá jak to se všema vlastně dopadne.
Autorka slibuje 5 knih, takže vlastně nejsme ani v půlce. Co ta má vymyšleného? No bude to jednoznačně jízda.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Mílový klub Mílový klub](https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540101/milovy-klub.jpg?v=1719862778)
5 hvězd 4 plameny
Tuhle knížku už mám na svém TO READ listu delší dobu a na pořadí ještě nepřišla pouze a jedině kvůli počtu stránek, kterých má – 603! Ale konečně na ni došel čas a PANEBOŽE!!!!
Naprosto tuhle knížku miluju a je pro mě aktuálně největší TOP knížkou, kterou jsem v tomhle roce zatím přečetla. Nemohla jsem ji odložit a chtěla jsem aby měla klidně ještě jednou tolik stránek.
Stevie je letuška začínající pracovat pro Chicagský hokejový tým a na palubě letadla se potkává s hokejistou Zanderem, který je známý pro svojí divokou povahu a trávení času v každém městě s jinou holkou. Se Stevie si nesednou, a to hlavně proto, že mu snad jako jediná ženská nepadá hned kolem krku. Ale znáte to – co se škádlívá, to se rádo mívá.
Mezi touhle dvojkou byla neuvěřitelná chemie od první interakce. Jsem ráda, že ani jeden z nich nebyl dokonalý. Oba měli nějaké své trápení a jeden druhému pomáhal s těmito „démony“. Vedlejší postavy byly také úžasné a je se hned pouštím do druhého dílu série The Right Move, který vypráví příběh basketbalisty Ryana, bratra Stevie a její kamarádky Indy, letušky .
Stevie je plus-sized a já taky zrovna nejsem hubeňour, takže číst si o jejich problémech s váhou a jak bojuje s narážkami mi hodně připomínalo vlastní život a možná proto jsem se tak do tohohle příběhu zamilovala.
A ty erotické scény!!! HOT AS F*. Tak dokonale úžasně popisované scény mám před očima ještě dneska.
Ať vezmu knížku z kterékoliv strany, tak ji vidím jako dokonalou. A ten počet stránek takový být prostě musel být, ani ň, tam nebylo navíc. A jestli jsem vám někdy něco doporučovala, tak tohle doporučuju ještě jednou tolik. Tohle byla knížka, kterou jsem nechtěla aby nikdy skončila.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Papírová princezna Papírová princezna](https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/324266/papirova-princezna-k1h-324266.jpg?v=1494537570)
IG: books_by_dee
Někdy v říjnu loňského roku jsem se dala do čtení téhle naprosto úžasné série Royalové, která minulý měsíc vyšla v reedici u @nakladatelstvibaronet a proto přicházím z příspěvkem až nyní, abych Vás na sérii pořádně nalákala, protože mě série naprosto dostala, takové drama jsem už dlouho nezažila.
Knížky možná nejsou plné sexu , jak jsme u některých #baronetek naučené, ale ten „sex“ je tam ve vzduchu od prvních kapitol, ale nebojte nějaké akce s prsty a jazyky se tam konají.
Všechny tři díly jsou o jednom páru Elle a Reedovi. V prvním díle se Ella dostává do rodiny Royalů poté, co jí zemřou oba rodiče a Ella je tak nucená odejít žit ke svému poručníkovi, otci Reeda. Tihle dva se od samého začátku nesnáší, vlastně i všichni jeho bratři. POZOR – v knize je 5 sexy bratrů Royalů a u papínka Calluma bych si dala taky říct (och ty moje daddy issues).
Máme tady tedy klasickou linku od nepřátelství k lásce a donucenou blízkost, protože Ella žije v pokoji hned naproti Reedovi. Bratři ji podezírají, že spí s jejich otcem, takže ji nesnáší a byli by nejradši, kdyby od nich z domu odešla. Postupně se však nenávist změní v lásku, vždyť víme, že mezi těmito dvěma pocity bývá jen tenká linka. Není to však tak růžové, každá knížka končí pořádným cliffhangerem, takže jestli můžu doporučit, pořiďte si rovnou všechny tři díly, jinak budete naštvaný. Já jsem musela bez přestávky přečíst hned všechny tři díly, protože nešlo žít bez toho, abych věděla, jak to všechno vlastně bylo.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Risk Risk](https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/413421/risk-93J-413421.png?v=1668068295)
Tak tohle bylo úžasný a já si čtení neskutečně užila. Brenna mě sedla hned v prvním díle série (víc jak Summer) a tu chemii mezi ní a Jakem jsem cítila hned při jejich prvním setkání.
Brenna je dcerou trenéra hokejistů Briarské univerzity a Jake hraje hokej za jejich největšího soupeře za Harvard. Brenna ho nesnáší a je si jistá, že by se Jake ani nedotkla. Sní o práci ve sportovním televizním studiu, jehož šéf je však Jakeův velký fanoušek a tak jej Brenna požádá o jedno falšené rande, kde budou před šéfem předstírat, že spolu chodí. Jake souhlasí, ale za jedno falešné rande chce jedno pravé.
Brenna je holka podle mého gusta. Ono obecně jsou holky v knížkách Elle Kennedy silné holky, které se nebojí říct, co si myslí. Brenna je však jejich královnou. Jde si za svým přes mrtvoly.
Já ty předstíraný vztahy prostě miluju a tenhle byl skvěle naspaný. Zase bylo v knížce dostatek hokeje, nějaké zápasy a tréninky. Nebylo jen zmíněno, že je hokejista.
Obzvlášť v téhle knížce miluju scénu u Brenny v pokoji, kam za ní po okapu vyleze Jake (myslím celou tu scénu i s tou erotikou) a pak tu jak za ním jde na trénink na Havard a jsou spolu v promítací místnosti.
Bylo to vtipné, jak jsme u Elle zvyklé, ale zároveň byl tento díl protkán tajemstvím Brenny minulosti. Při objasnění situace jsem byla celkem zaskočená, avšak jsem byla ráda za společnou scénu s jejím otcem, kdy si vše vyříkali.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Výzva Výzva](https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/460534/vyzva-CVP-460534.jpg?v=1620209779)
Výzva by byla možná mít nejlepším dílem celé Briar U série, kdyby nedošlo na problém s komunikací, a to já prostě nesnáším. Sakra, jste dospělí a vy se radši rozejdete s láskou vašeho života, než abyste jim něco prozradili. Panebože! Přesto všechno, ale Výzva zaujímá v mém hodnocení série stříbrnou pozici. Risk zůstává na prvním místě a Lov a Hra se dělí o 3. a 4. místo.
V posledním díle série se poprvé potkáváme s Taylor, členkou Kappy Chi, která při jedné párty neodmítne výzvu jedné ze sester – rozdat si to s hokejistou Conorem Edwardsem. K jejímu překvapení Conor souhlasí, že s ní do ložnice půjde a budou sex předstírat. Ještě více překvapená je však, když Conor chce v předstíraní pokračovat. Do toho všeho Taylor bojuje s přijmutím svého těla a Conora dohání jeho minulost.
Od první stránky jsem si čtení neskutečně užívala a hodně mi sedl fakt, že Taylor je, na rozdíl od ostatních holek z universa, trochu při těle a líbilo se mi na tom právě ten fakt, že se ji Conor snažil přesvědčit o tom, aby se viděla tak, jako vidí on ji – jako KRÁSNÁ.
Pro mě byl největší problém konec. Nejdřív neumí komunikovat Connor a když se vše vyřeší, tak stejnou metodu použije Taylor. Jinak by snad knížka předčila i RISK.
Na závěr chci ještě říct, že nemám pocit, že by série Briar U byla horší než Off Campus. Byla jiná. Cítila jsem trošku jiný styl psaní, ale čtení jsem si užívala stejně.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Manželství pro jednoho Manželství pro jednoho](https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/518819/manzelstvi-pro-jednoho-65338eea5158b.jpg?v=1697877738)
Předstíraný vztah nebo falešné manželství patří k mým nejoblíbenějším tématům v romantických knihách, ale Ella Maise je pro mě letošním rokem snad i královnou těchto témat. Letos jsem si zamilovala, jak její Miluji tě, Jasone Throne, kde vztah je předstíraný, tak tato stand alonka Manželství pro jednoho, kde máme falešné manželství.
Já si příběh neskutečně užívala a nechtělo se mi s ním vůbec rozloučit. Jak Rose, tak i Jack mě přirostly k srdci – hlavně Jack, to je jeden z těch book boyfriendů, na které budu s láskou vzpomínat.
Stejně jako Rose, jsem se i já pomalu polehoučku zamilovávala do Jacka, a to když ji začal nosit každé pondělí květiny, když se s ní koukal na romantické filmy, plánovali, že si každé pondělí dají těstoviny a každý čtvrtek pizzu, když se o ní staral, když ji nebylo dobře. Panebože! To chceme všechny, ne?
Tohle je jedna z těch knížek, u kterých bych se vůbec nebránila re-readingu. Rozhodně vám ji doporučuji, protože věřím, že ji také budete milovat.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Archerův hlas Archerův hlas](https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/248939/znameni-lasky-archeruv-hlas-FF1-248939.jpg?v=1443188866)
IG: @books_by_dee
Moje seznamování s Miou Sheridan proběhlo se slzami v očích a s proklínáním autorky, proč jsem s knížkou vůbec začínala. Tahle emocemi nabitá maloměstská romance mě naprosto dostala. Jasných 5 . Naprosto knížku miluju. Miluju i Miu (i když mě šokovala a naštvala).
Tahle knížka je prvním dílem sérii Pelion Lake a čtvrtým dílem série Znamení lásky. Dá se určitě číst i jako stand alone
Bree hledá po rodinné tragédii útočiště v malém městečku v Maine. Potkává se s tamním podivínem Archerem Halem, který skrývá temná rodinná tajemství a všichni ve městě radši dělají, že ho nevidí a neznají. Po prvním setkání Bree cítí potřebu být mu nablízku, a tak se postupně seznamují a navazují přátelství.
Knížku jsem zvládla za jeden den přečíst, protože prostě nešlo přestat. Jak Bree, tak i Archera jsem si velice oblíbila. Oba zažily tragédii, se kterou se učili žít a navzájem si pomáhali od bolesti. Ke konci knížky jsem prožila epizodu, u které bylo potřeba víc než jeden kapesníček.
Archerův hlas pro mě bylo jedno z těch čtení, kdy jsem se bála, co přijde a děj nebyl předvídatelný.
Jediný problém jsem měla s Travisem, o kterém je další díl série, a ten mě tak neskutečně vytáčel, že se teď prostě nemůžu hned pustit do jeho dílu, protože potřebuju, aby to moje naštvání na něj trošku vychladlo.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky](https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/250987/odvracena-tvar-lasky-LTK-250987.jpg?v=1452786510)
INSTAGRAM: books_by_dee
Knížku jsem přečetla za dva dny, ale ze začátku jsem se do toho vůbec nemohla dostat. Čekala jsem pořád na ten zvrat na který jsem u CoHo zvyklá a on pořád nepřicházel. No a pak přišel a já se nemohla odtrhnout. Dlouho jsem měla zato, že je to jenom další lovestory, kdy holka se bláznivě zamiluje do nepřístupného chlapa, ale je to trochu jinak. Jedno mínus bych tomu možná dala, že to autorka fakt přepískla se "sex" scénami. Klasicky jsem konec probrečela.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Nové sliby Nové sliby](https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485101/nove-sliby-8tf-485101.png?v=1649191456)
Jak už to tak Skalistých horách bývá, už předem víte, že hlavní postavy spolu nakonec budou že jo, ale prostě nás to takhle baví, protože chceme vědět kdy a jak se to tedy vlastně stane. ️ Já tady v tom příběhu měla hroznej problém s Willem. Will je sukničkář a já tyhle typy prostě nesnáším. Izzy pro mě je strašně hodná a trochu bláznivá holka a podle mě si ji Will prostě nezaslouží. Takže jsem spíše fandila hollywoodské hvězdičce ⭐️ Coleovi. Ale dobře ruku na srdce, trochu jsem chtěla aby byla s Willem. Ale chtěla jsem aby o ní více bojoval a ne že autorka udělá s Izzy holku, které když kluk sáhne na stehno, tak mu podlehne. ️ No, ale to už jsou Skalisté hory a tady to tak prostě bejvá.
Za mě asi nejslabší kniha, ale možná spíše nejslabší díl, protože mě šíleně štval Will.
INSTAGRAM: @books_by_dee
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)