CAM komentáře u knih
Knížka se četla dobře. Čekala jsem, jak příběh dopadne. Ale nějak mě to nenadchlo. Za mě průměr.
Ke knížce jsem se dostala díky čtenářské výzvě a říkala jsem si, zda mě bude bavit.....Hned od začátku mě vtáhla do děje a nemohla jsem se odtrhnout. Nic podobného jsem dosud nečetla. Tím myslím vyprávění o válce z německé strany - co prožívali mladí Němci (vojáci) ke konci války...je to příběh k zamyšlení, hodně ve vás zanechá. Rozhodně doporučuji.
Po knížce jsem sáhla díky čtenářské výzvě. Knihy od autorky jsem četla v 90.letech, tehdy jsem z nich byla nadšená. Dneska čtu raději jiný druh literatury. Jinak rychle a dobře se čte. Takové čtení na dovolenou.
Úžasný, co jiného napsat. Pan Vondruška patří k mým oblíbeným autorům. Jeho knihy se dobře čtou, nelze se od nich odtrhnout. Těm, co mají rádi historii, doporučuji.
Ani tento díl nezklamal, nemohla jsem se odtrhnout, příběh mě baví.
Příběh s detektivem Murdochem jsem četla poprvé a hodnotím kladně. Pohodová detektivka, určitě si přečtu další i další příběhy.
Ráda jsem se začetla do pokračování příběhu, kde hlavní hrdinka má schopnost cestovat napříč staletími. Nezklamala, libí se mi a určitě si přečtu další díl.
První moje kniha od tohoto autora. Pěkná detektivka, dobře se čte, zajímavý konec. Určitě sáhnu po dalších dílech.
Oblíbila jsem si čtenářské diáře jak r.2022, tak r. 2023 a je mi líto, že r. 2024 nebude. Za mě nemají chybu. Za vydáním těchto diářů je kus skvělé práce a já za to děkuji.
Krásný příběh, četla jsem jedním dechem. Autorka patří k mým oblíbeným a opět jsem nadšená.
Knihou jsem nadšená. Velice pěkně a srozumitelně a do hloubky popsány povahy obou panovnic. Stejně tak i jejich životní příběhy. Díky tomuto dílu jsem porozuměla, jak to všechno bylo. Doporučuji, velmi dobře se čte a je to i k zamyšlení - kniha, co člověku něco dá.
Krásný poutavý příběh, který vtáhne do děje a do doby, v níž se odehrává. Autorka patří k mým oblíbeným a tato kniha opět nezklamala. Pro ty, kdo mají rádi historii, doporučuji.
Zajímavý příběh, dobře se čte. Akorát ke konci mi přišlo, že se děj zbytečně dlouho prodlužuje. Rozhodně doporučuji. Od autorky jsem četla knih více a nikdy nezklamaly.
Poutavý příběh, dobře se čte. Zajímavý konec. Prostě čtete jedním dechem až do konce. Doporučuji.
Knihu jsem četla v dětství a po letech jsem se k ní, díky výzvě, vrátila. Doporučuji...
Krásné připomenutí doby - nejkrásnějšího období mého života - střední škola a první zaměstnání. Takže pro mě nostalgie....vzpomínky.
První kniha, kterou jsem od tohoto autora četla. Ze začátku mi trvalo než jsem se začetla, ale pak dobrý, napínavý. Určitě doporučuji.
Hezky popsaný život strážců majáku. Samotný příběh mě zklamal, čekala jsem asi víc. Chvíli mi trvalo než jsem se začetla a zorientovala, pak už jsem knížku četla jedním dechem, zvědavá, jak to dopadne. Jak už bylo napsané v přechozím komentáři, některé události zůstávají bez objasnění - odpovědí.